belki ilginizi çeker
  1. · zahidem
  2. · ankara rakımın buzu bol olsun zirvesi
  3. · tropic thunder
  4. · hamdolsun aç ve işsiziz
  5. · tayyip de souza
  6. · üçüncü richard
  7. · belgin elbir
  8. · analyse
  9. · heiner müller
  10. · tensing
gündem
  1. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  2. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · yaran diyaloglar
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  7. · 100 opera
  8. · alternatif cem uzan sloganları
  9. · the apprentice

zahidem gurbanımov  

sayfa  / 2
  1. altıncı nesil has hakiki yazar. çok okursan kafa yapar. öpüyoruz.
    (sitra achra, 02.01.2009 23:41)
  2. (bkz: zahidem)
    (gramadevate, 02.01.2009 23:43)
  3. such a lovely thing'dir kendisi,su gibi yazar,su gibi okur, su gibi konuşur ve su gibi akar...
    yakalamak bir şanstır, her daim parlayacak olan yıldızdır.şarkıdır, eğlencedir.
    müthiş bir karakterdir.
    (muhlis meydey, 04.01.2009 04:32)
  4. rus ajanıdır.
    (mihman, 08.01.2009 18:05)
  5. normalde bu söz öbeğini duyduğumda anında sigaramdan duble nefes çekip, türlü dünyalarda dolaşırdım, lakin böyle bir nick seçerek beni gülmekten koparan yazar oldu kendileri.
    (tombalaci pascal, 22.01.2009 02:47 ~ 02:49)
  6. (bkz: ne olacak halim)
    (nick uçar sözlük kalır, 14.03.2009 17:00)
  7. nickine hasta olduğum altıncı nesil yazar. neşet ertaş'a sevgilerle.
    (lovestarved, 30.03.2009 21:14)
  8. tikilik belirtileri sezdiğim yazar. arkadaş ortamlarına dikkat etmesi gerek.
    (nebuchadnezar, 01.04.2009 00:52)
  9. babası azeri annesi bursalı yahşi yazar.tropic thunder adlı trip-hop grubunun vokali.yazıları hiç umrumda değil arada bir bana turkcell 5 kontör atmasa.
    (everlasting godstopper, 01.04.2009 00:59 ~ 01:00)
  10. dj* olmuş. hayırlı olsun.
    (hayri potur, 06.04.2009 22:46)
  11. ***çalıntı***
    ayakları havada
    dj: zahidem gurbanımov
    yaşamı ayaklarını sağlam taşlara basmakta, yorganlara göre uzatmakta aramayanların programı.
    yolumuza katık olsun diye alternatif müzikler çalacağız o yüzden. birlikte yukarıların tadını çıkaracağız.
    pazartesi 16:00-16:59
    salı 15:00-15:59
    ***çalıntı***

gözünüz kulağınız on air görsün dercesine isimlendirilmiş bu güzide programın bi o kadar güzide yapımcısı mavi kuşum kadim diceyim zahidem the gurbanımov'un işbu programı vesilesiynen, müziklen gelen evrensel barışın hücrelerimizi tınılar vasıtasıynan kıpraştırmasını temenni ediyor, zahidemin alnığın ortasından hümcürüyor ve dahi uzaysal hacimden payelenmiş cümle mahlukata hayırlı olmasını dilerken, müziksel coşkunlukların birer müzik yelpazesi eşliğinde sağınızdan solunuzdan sizi rüzgarlara savurmasını diliyor sözü sezen cumhur ö....eh.

hayırlı olsun mavi kuş'um.
    (sitra achra, 07.04.2009 00:04)
  12. kedisine tecavüz edilmiş olduğunu az önce radyoda açıklayan güzide yazarımızdır. malum mart ayı geçti, mart ayını siftahsız kapatan erkek kedilerin ortada gezindiği doğrudur, yazık geçmiş olsun diyorum.
    radyo programlarına devam, güzel gidiyor.
    (elpinoras, 07.04.2009 15:49)
  13. nickaltıma giri girerek gönlümü hoş eyleyen yahşi yazar.
    (die for morrison, 12.04.2009 22:25)
  14. ortaçgil sever olduğunu ve aynı şarkıda hayat bulduğumuzu öğrenince mutluu olduğum harika yazar ve radyocu..
    bu su hiç durmaz.
    (171717, 13.04.2009 16:30)
  15. ne demiş thom yorke;

you traveled far
    what have you found
    that there's no time
    there's no time
    to analyse
    to think things through
    to make sense

nasıl ama ?
    çok iyi demiş. evet.

her daim aşağı çekecektir bazı şeyler,sitem ettiğiyle kalacaktır insan, yaptığını kendine yapacaktır. çünkü sorgulamaktan gelen o iğrenç sıvı ellerine ve ayaklarına yapışacaktır, evet evet, aşağı çekecektir seni.

sorguladıkça ve düşündükçe, mantık aradıkça yapış yapış katranın içinde, bir tek kendi kulağını tırmalayan o zavallı çığlığıyla kalacaktır insan.

sonra girip bir kapıdan "ben de çığlık attım!" diyecektir, ama ne kadar boş ve komik, içeride kendi gibileri bulacaktır elbet, bulsa ne olacaktır ki ?
    kimse kimseye yardım etmeyecek çoğu zaman..
    aynadaki sen'le farkı olmayan bir insan, sana ne verebilir ki,
    anlatır seni sana, dinlemekten sıkılmazsın.

kendinizi kalabalık bir yerde, bir çizginin arkasında bulursunuz, savunduklarınızı bağırırken, çizginin ötesinde dayak ve sopa bekliyordur. zaman yoktur yine mantık aramaya, cesaret ile atılırsın ileriye, beynin patlasa bile değecektir çünkü savunduklarına, beynin burnundan aksa bile yanında iç'in vardır, değer!

kavgamız bitmeyecektir, pes etmeyeceğizdir,
    maviliğiyle her daim korkuları kovalayacaktır.

çok süper bir yazardır kendisi. yazsın da okuyun!
    ejder böceği koleksiyonunu da saklama artık be!
    (muhlis meydey, 19.04.2009 17:29)
  16. onunla yolumuz ankara rakımın buzu bol olsun zirvesinde kesişti. önce uzaktan uzağa gülümseyen gözlerle bakıştık. sonrasında bir meyva tabağı sohbeti başlattı. güleryüzlü ve bir o kadar da fotojenik yazar, ısrarla kameralardan kaçmasına rağmen o güzel gülümsemesini yakaladım. *
    (jassmine, 19.04.2009 17:37 ~ 17:38)
  17. nickine günlerce güldüğüm yazar...

ankara rakımın buzu bol olsun zirvesinde tanışma şansına vakıf olduğum artıları ve muhabbetiyle kompozisyona tam katılım sağlamış yeni sözlük kankası...

ilerki zirvelerde de görmekten kıvanç duyacağımız kişi...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 19.04.2009 23:44)
  18. kullanıcı adıyla beni gece gece güldürmeyi başarmış yazar.
    (benden sonra mutluluk, 19.04.2009 23:49)
  19. bir alkol ikindisi olacaktır bir sonraki buluşmamız. o zaman, sağlığa içilmeyecektir bir tek, her şeye içilir de sağlığa içilmez o an. zaten sağlık kendisinin diğer adıdır, ondan olsa gerek.
    (paradoksu kucaklamak, 22.04.2009 16:29)
  20. çok kafa, harika biri bu. manyak bu manyak, sohbeti baymıyor, sinirlendiği zaman lafı tam gediğine oturtuyor. böyle bir insan, karşına alıp rakı içeceksin, adamı gülmekten öldürme garantisi var.

geçenlerde 'kimsem yok, yalnız bırakma beni, gel bizim eve birlikte kalalım' dedi. yok dedim, bir sürü yalan söyledim. sağı solu belli olmaz, uykumda doğrar filan diye korktum. bunu da buradan kendisine itiraf ediyorum. yoksa yani şehir dışında filan değildim.

şaka bi yana, görüştüğümüzde ilk yapacağım, o elma yanaklarını sıkmak olacak. bunu önceden söylüyorum ki o an ürküp, beni caddedeki arabaların önüne itivermesin. ha demek ki sokak ortasında buluşacağız onunla, şu an bunu hissettim. şimdi bunun üzerine 'hayırrr, böyle cıks bi yer olsun cicim' demeyecek bir insan bu işte, rahat, insanın canını sıkmayan, neşeli...

yazıları hakkında bir şey demeyeceğim zaten ne kadar güzel oldukları ortada, aynen devam. eheh gulum benim.
    (ev yapımı domates sosu, 03.05.2009 17:41 ~ 18:30)
  21. sade ve sadece benim 'gurbanımov'um olan baldan.
    en arbesk nidalarla pencere önü çiçeğim olsun da, varsın hayat yandan yandan gelsin.

'bakakalırım giden geminin ardından,
    atamam kendimi denize,
    dünya güzel,
    atamam kendimi denize...'
    (simon muhasebeci gemide gelir, 12.05.2009 11:34)
  22. böyle bişi;
    http://www.youtube.com/...
    (triangle, 13.05.2009 17:02)
  23. bir gün "into the air " diye bağırarak şarkı söyleyeceğim insandır. insan gibi insandır!
    (muhlis meydey, 19.05.2009 23:45)
  24. yaratıcı nick'e sahip yazarlardan biri..
    (sleeping with ghosts, 20.05.2009 16:13)
  25. girilerini beğendiğim şeker insan.

karşılıklı hayata evet isimli fantastik kurguyu izlerkene ilişkimiz olgunlaşma evresine girdi. tez yazım kılavuzları ve altyazı çevirileriyle devam eden ısınma turumuz, sonrasında, eski defterlerin açılıp paylaşılması esnasında harlandı. e aşık oldu zatıma bittabi. kızamam, gücenemem, git hiç diyemem. aşk defterime bir çentik daha atarım ve çiğköftemden 3 adet zatına ayırırım. harca beni gurbanımov.

yeah!
    (sofist tepen sokrates, 28.05.2009 01:37 ~ 01:39)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil