görseller
zahid akmanzahid akman
zahid akman 
belki ilginizi çeker
  1. · kurtlar vadisi rtük
  2. · zahid akman sayesinde hatırlanan demokrasi
  3. · sabah programlarındaki csi havası
  4. · dengir mir mehmet fırat vs kemal kılıçdaroğlu
  5. · beyler korkuyorum
  6. · akp döneminde yolsuzlukların azalması
  7. · kuyruklu yalan
  8. · başbakan arkamda
  9. · deniz gezmiş
  10. · tayyip erdoğan vs aydın doğan
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · 100 opera
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · kemal kılıçdaroğlu
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  8. · taşaklı yazarlar
  9. · okul

zahid akman  

sayfa  / 4
  1. ysk'nın hakkında suç duyurusunda bulunduğu zat.

http://www.cnnturk.com/...
    (kabuklu badem, 16.07.2007 17:04 ~ 17:14)
  2. türk televizyon tarihinin en büyük rezilliklerinden birine imza atan kişilik.
    bugüne kadar eğlenmek için izlediğim ahmet çakar tarafından mükkemmel ayar verilmiş kişiliktir.
    ben de demek isterim ki böyle canlı yayına bağlanıp ayağınızı denk alın mesajı vermek istiyorsan,televizyonlarda bu kadar belden aşşağı vuran program varken acaba 6 pas programında yapılanlar bunlardan daha çok mu türk gençliğine zarar verici?
    (offguard, 02.10.2007 02:54)
  3. gecenin 2 sinde bir canlı yayına bağlanarak. bu program çocuklarımıza kötü örnek oluyor biraz daha dikkatli olalım beyler zılgıtı çekmiş kişidir. bundan sonra kendisini çocukların uyumadığı saatlerde değil de sabah saatlerdeki rezilliklere teker teker gezmesini seda sayan a karşı göbek atmasını beklemekteyiz...
    (megae, 02.10.2007 03:16)
  4. 22 temmuzda koşa koşa akp'ye oy verenlerden aldığı güçle bulundğu mevkiyi istediği gibi kullanma hakkına sahip olduğunu düşünen kişilik.
    bugün 6 pas gibi herkes tarafından eğlencelik olarak izlenen programa bağlanıp üstü kapalı sansür uygulayan kişinin yarın neler yapacığını düşünmek bile istemiyorum.
    (offguard, 02.10.2007 03:17 ~ 03:17)
  5. yönettiği kurum sayesinde, yaşımız dolayısıyla göremediğimiz 130 sene öncesinin 2. abdülhamit döneminin, istibdat rejimini bizlere yaşatan büyük insandır. 9 kişilik yuvarlak masa televizyon şövalyeleri ile türk halkına neyin zararlı neyin yararlı olduğunu söyleyen, kanallara bunu kaldır yoksa yayıncılık lisansını iptal ederiz (misal kurtlar vadisi terör) diyen, halka karşın halk için kararlar veren jakoben.

(bkz: @1977762)
    (1925, 02.10.2007 03:33)
  6. programa bağlanarak eleştirdiğiniz kişilerin cevap hakkı yoktur gibisinden ayar verirken ahmet çakar'ın cevap hakkı kullanmasına izin vermemiş insandır,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    (offguard, 02.10.2007 03:37)
  7. yaptığı eylemden sonra hukukçulara göre anayasayı ihlal etmiş kişidir.
    (offguard, 02.10.2007 12:17)
  8. kötü uslubun sadece futbol programlarından ibaret olduğunu düşünen rtük başkanıdır. sanırım sahuru beklerken şu kanalları bir zaplayayım dedi, kurban olarak da ahmet çakar'ı seçti. sabah ve öğlen yayınlanan programlarıda izlemesini temenni ettiğim başkandır.
    (tikulti ninurta, 03.10.2007 13:02)
  9. 6 pas programında söylediği gibi ilk kez canlı yayına katlımamıştır kendisi.geçen yıl abbas güçlü'nün sunduğu genç bakış programına da katılmıştır.
    (pqwer26, 03.10.2007 16:47)
  10. (bkz: beyler korkuyorum)
    (van den budenmayer, 15.10.2007 17:42)
  11. 11.ocak.08 tarihinde, beyaz show'a olan ziyareti sırasında içine helyum gazı çektikten sonra numaradan bayılma taklidi yaparak beyazıt öztürk'ü güldüren, saçı ve kaşı kahverengiye boyanmış, petek dinçöze altın bilezik takıp, türk bayrağı ve kuran ı kerim hediye eden, rtük başkanlığı görevinin yanında nikah şahitliği de yapan ünlü kişilik.
    (poppy, 12.01.2008 03:44 ~ 16.01.2008 23:30)
  12. 15.01.2008 tarihinde ntv de yayınlanan can dündar'ın sunduğu neden programına katılmış ve huysuz virjin'in neden yasaklandığını anlatmaya çalışmış kişiliktir.
    neden yayın saatinde yani prime time da çocukların programı izlediği ve huysuz virjin'in kötü örnek olacak espirileri diye açıklamıştır. huysuz virgin'e saat 23.00 dan sonra izin vermiştir.
    kendisini ahlak timsali ilan etmiş şahsiyet programda huysuz virgin'in dansına tango yerine tanga demiştir. dolayısı ile kendisinin çocuklara kötü örnek olduğunu ve prime time'da televizyona çıkmamasını istiyoruz... haftada 9 gün çalışmasından dolayı da kendisini ayrıca takdir ediyoruz...
    (trinity, 16.01.2008 18:14)
  13. hakkında "görevi kötüye kullanmak" iddiası ile dava açılmış rtük başkanı. (nedene dikkat!)

---alıntıdır---
    radyo ve televizyon üst kurulu (rtük) başkanı zahid akman'ın, bazı televizyon kanallarının ''seçim yasaklarına uymadığına'' ilişkin uzman raporlarını üst kurul gündemine zamanında almayarak ''görevini kötüye kullandığı'' iddiasıyla yargılandığı davada, 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
    ---alıntıdır---

http://www.gazeteport.com.tr/...
    (strutter, 16.04.2008 18:37)
  14. almanya'da süren deniz feneri derneği davasında kuryecilik yapmakla suçlanmış. dün hakkındaki iddialara mesnetsiz iftira demişti. bugün cumhuriyet gaztesi bir belgeyle bu iddaların doğru olduğuna ilişkin bir haber yapmış.

http://www.gercekgundem.com/...
    (chixculub, 04.09.2008 15:46)
  15. isminin karıştığı deniz feneri yolsuzluğu sebebiyle görülen davada, ilgili alman mahkemesince almanya'ya girişi 5 yıl süreyle yasaklanmış olan rtük başkanı. gazeteler işbu yolsuzluktan "almanya tarihinin en büyük bağış skandalı" diye söz ediyor.

ha ama kendisi "ilgim yok, iftira" diyor. haklı tabi, çekemiyor bizi bu almanlar, uğraştıkları şeylere bak!

zaten aslında hepsi isim benzerliği yahu!
    (ilelebetmuhalefet, 06.09.2008 04:52)
  16. cumhuriyet gazetesi kendisine ayarı verdikten sonra rtük başkanı olarak hiçbir reklamını yayınlama kararı almasını beklediğim zat-ı muhterem (?) zaten bu cumhuriyet kötü gazete, var mı vakit gibisi zaman gibisi.
    (knuckle, 15.09.2008 02:55)
  17. barış yarkadaş hakkında "zahit akman ismek’te de var" başlıklı bir yazı kaleme almış.

http://www.gercekgundem.com/...
    (chixculub, 15.09.2008 11:24)
  18. kendisiyle ilgili iddialara habertürk'te cevap verirken "anacığımı yoktan yere ağlatanlardan hesap soracağım" diyerek program sunucusunun dahi gözlerinin dolmasına sebep olan kişi
    (curvaturkey, 15.09.2008 13:38)
  19. deniz feneri iddianamesinde adım geçmiyor demesinin ertesi günü iddianamede 30 küsur kere adının geçtiği ortaya çıkan mübarek insan (!). hadi diyelim bilmiyorsun adının geçtiğini o zaman niye sallıyorsun? hadi diyelim biliyorsun da böylesi işe geliyor o zaman niye yalan söylüyorsun? yeri geldi mi anamı üzenlerden hesap soracağım diye ağlıyorsun, arkadaşım bir tek senin anan mı var? kandırdığınız onca insanın anası yok mu arkadaşım. bir tek sizin mi ananız ağlıyor? yazık günah. ramazan da bari yalana dolana bir dur deyin.
    (diazepam, 15.09.2008 13:49 ~ 13:49)
  20. sonunda hakkında soruşturma açılan kişi. yalnız soruşturmayı alman savcılığı başlatıyor. türk savcılığı ise hala uyuyor. yani alman savcılığı, soruşturma başlatmasa bu adam hala görevinde olacak. cukka yaptığı paraları da bir güzel yiyecek. al sana ülkemden manzaralar...

http://www.24haber.com/...
    (eaugunia, 17.09.2008 21:46)
  21. ben sana desem ki "coni ben seni görevden alacak yetkiye sahip değilim!". böyle imalı imalı konuşsam, dudağımı büksem, sırtımı kaşısam. coni, ne adamsın niye anlamıyorsun len? bıraksana, babandan mı kaldı o koltuk allam yea.

adamda biraz şey olur. şey.
    tamam bırakma. laf söylenmez artık sana. al gözlerini gözlerimden.
    (kaamos, 19.09.2008 16:18)
  22. oturduğum yerden kendimi tatmin etmek için belki bana özenir diye sürekli istifa etmemi sağlayan kişidir(kaldı ki ben sadece bir öğrenciyim,bu istifa sembolik ve teşvik amaçlı).hala nasıl yüzsüz bürokratlar varmış diye düşünüyorum kendi kendime.dokunulmazlık mı var bu koltukta anlamadım.
    (tavernaci, 19.09.2008 23:19)
  23. muammer gülere tip olarak benzer. ne o istifa etmiştir ne binali. kendisi de istifa etmeyecektir elbette.
    etse de zaten yeni gelen farklı olmayacaktır.
    (pelin87, 19.09.2008 23:24)
  24. geçenlerde haberturk'te gözleri dolmuş bir şekilde oruçlu anamı üzenlerden hesap soracağım diyordu. adamın hem anası oruçlu hem de ağlıyor alman savcılara sesleniyorum böyle bir adamın suç işleme ihtimali olabilir mi?
    (çılgın veyfik, 19.09.2008 23:46 ~ 23:47)
  25. kanal 7 avrupa temsilcisiyken rtük başkanı olarak atanınca çember sakalını kesmiştir.
    (maximus, 19.09.2008 23:57)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil