görseller
zachary quintozachary quinto
zachary quintozachary quinto
belki ilginizi çeker
  1. · carnegie mellon
  2. · leonard nimoy
  3. · star trek
  4. · heroes
  5. · sylar
  6. · gabriel gray
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · erkekte ses tonu
  4. · prison brake
  5. · the twilight saga new moon
  6. · öğretmenler günü
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · hogwarts parasız yatılı
  9. · eskiden belediye otobüslerinde sigara içilirdi

zachary quinto  

1. heroes'de sylarolarak, 24'de ise adam kaufman olarak tanınan yetenekli oyuncu. 24 izleyen bir insan değilim; ancak heroes'da takip edebildiğim kadarıyla psikopat karakterini gayet iyi canlandırıyor.
    http://us.imdb.com/...
    (twinkle, 08.03.2007 00:17)
  2. star trek'in 2008 yılında çekileceği söylenen filminde mr spock rolünü oynayacağı söylenen oyuncu. cuk diye oturur sanıyorum üzerine.
    (sycrone one, 10.08.2007 13:24)
  3. buz gibi carnegie mellon mezunu olduğunu öğrenip heyecan yaptığım adam. school of drama'dan mezun olduğunu fark edince yıkıldım.
    (togisama, 30.12.2007 02:03 ~ 02:14)
  4. sylar olmadan önce six feet under' da bir bölüm oynamışlığı vardır. o zamanki tipinde sylar' lık bir şey yoktur ama nerden nereye.

(görsel: zachary quinto/52441)
    (gramadevate, 08.01.2009 20:05)
  5. heroes'da süper karizma bir karakter olan sylar'ı canlandıran adamdır. heybetlinin de ötesi, çok güçlü sağlam bir adam gibi izlersiniz amma velakin noah bennet'in yanında minicik kaldığını gördüğünüz anda her şey biter. yine de sylar sylardır.
    (agnes nutter, 08.01.2009 20:08)
  6. yahu bu adamı dizideki saatci sylar olarak görüp sonra da zachary quinto olarak görünce yeminlen nefes alamadım. bir adam bu kadar mı karizmatik olur ya. ya da bu kadar mı sikik bir tipe ulaştırılır. saçlar yana limonla yatırılmış, kocaman gözlükler verilmiş. ama sonra tesadüf eseri bir gala gecesi izledim. bu da katılmış. vay amk... allah' ım bu elemanı photoshop' la yaptında beni niye paintle yaptın demeden edemedim. "kadın olsam ilk sana verirdim olm."

işte en güzel kıyaslamalar:

işte bu amk sylar, tipine sokayım senin;
    -(görsel: zachary quinto/77183)
    -(görsel: zachary quinto/77184)

aman allahım, bu da tanrı' nın boş gününe denk gelip yaratılmış versiyonu;
    -(görsel: zachary quinto/43989)
    -(görsel: zachary quinto/77185)

bu her şeyi anlatıyor zaten;
    -(görsel: zachary quinto/77186)

-(görsel: zachary quinto/77187)
    -(görsel: zachary quinto/77188)

atkını yiyeyim senin;
    -(görsel: zachary quinto/77189)
    (sonra yazsam olmaz mi, 05.05.2009 16:00 ~ 16:01)
  7. yeni nesil mr spock.ancak filmde eski mr spock'ın * karizması altında eziliyor.
    (defanstaki son adam, 11.05.2009 12:20 ~ 12:23)
  8. heroes'ta,
    eşşekler gibi "may neym iz saylııııırrr!!" diye bağırmasına,
    pis pis sırıtıp "boom" demesine,
    caanım isaac mendez'i katletmeden önce "show me" deyişine ve o yüz ifadesine,
    aptal mohinder'a "it was natural selection" derkenki ses tonuna,
    ve daha bir sürü şeyine hayran olduğum adamdır.
    ayrıca kuzenime aşırı benzer kendisi, gece falan evin içinde kuzenimle karşılaşınca şöyle bir irkilmeme neden olan adamdır.
    (masalambası, 26.05.2009 05:45)
  9. leonard nimoy ile karşılıklı oynadıklarında, canlandırdıkları mr. spock'ın % 5'ini karşılayan oyuncu, kalanı leonard nimoy'a gidiyor. ancak nimoy ortada olmadığında, spock elbisesi pek de bol gelmiyor üstüne.
    (dallak barbeque, 26.05.2009 05:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil