|
|
- scrubsda john dorian'ı oynayan aktör.garden state filminin yönetmeni aynı zamanda
- on parmağında on marifet bulunduran, elini attığı her konuda yeteneğini konuşturan şahıs.
- 62. altın küre * ödüllerine, scrubs'daki oyunculuğuyla "en iyi erkek oyuncu - müzikal ya da komedi dizisi" dalında aday olmuş oyuncu,yönetmen..
- an itibariyle altın küre ödülünü jason bateman'a * kaptıran talihsiz oyuncu..
- yönetmen,yapımcı,oyuncu..azimli, sevimli ve komik insan.yeni filmini heyecanla beklemekteyim.
(bkz: garden state)
- (bkz: andrew largeman)
- garden state filminde hem oyunculuğunu hem de yönetmenliğini konuşturmuş fakat herkesin aklında scrubs'ın jdsi olarak yer etmiş şirin yüzlü, yetenekli insan.
- scrubs dizisindeki gibi bir ezik* rolü nasıl oynanır bize gösteren büyük oyuncu. garden state soundtracklerinden de müzik zevkinin çok iyi olduğu bellidir ayrıca.
- blog sayfası http://myspace.com/... olan oyuncu. yakında da the last kiss adlı bir filmle izleyicinin karşısında olacakmış.
- kendileri benim en sevdiğim oyuncudur scrubs da gerçekten çok güzel oynamaktadır.dizi de cıvıklıkla ciddiyet arasındaki ayarı iyi sağlayabilen yetenekli aktör yönetmen bla bla bla 31 yaşındadır an itibariyle tabii siz bunu okurken kaç yaşında olur onu bilemiyeceğim.
- izlediğim bütün filmlerinde(garden state, the last kiss...) ya da dizilerinde ilişkilerini sorgulayan, bunalım,ezik ama komik bir karakter canladıran
aktör.(bkz: loser)
- kendini oynamakta oldukça başarılı insan.
- punk d'ta arabasını boyayan 9-10 yaşlarında bi çocuğun kollarından tutup sarsıp aynanda da sözlü olarak ağzına sıçmıştır - ki bu esnada biiplenen kelimelerde kullanmıştır - buna ek olarak o an etrafta başka insanlar olmasa çocuğun suratına bi tane patlatcağı kesindir. zira ekip ortaya çıkıp kamera şakası olduğunu anlayınca utançtan yerin dibine girip naaptım ben ya triplerine girmiştir. bunun dışında scrubs'ta çok başarılıdır bana hem göz yaşı döktürüp - salya sümük değil tabi tek damla yaş - hem de kahkadan kırdırtmayı başaran ilk ve tek dizidir.
- içimizden biriymiş gibi sevdiğimiz yeni neslin başarılı aktorü. şimdi onla ilgili her yerde bulabileceğimiz bilgilerden çok zb'nin kendimce bir açılımını yapayım istiyorum..
bazen tekdüzelik sinyalleri verse de insan her zaman değişik şeylerle eğlenecek diye bir şey yoktur. nasıl çok sevdiğiniz bir bar vardır ve oranın müdavimi olursunuz aynı hesap. zach de kalbimizde yerini etmiştir, her gün gider bir bira içer gibi bir scrubs bölümü izleyebilir, hatta bitirirseniz tekrar izleyebilir ve farklı duygular tadabilirsiniz.
ya da şöyle halı saha maçı olmasın bir 90 dakkasını görelim derseniz garden state, the last kiss yada the ex'e tutulur uzun metrajdan algılayabileceğinizi algılarsınız. ister ağlar ister gülersiniz..
işte zach her ne kadar bazen tekdüze gibi görünse de aslında sıradan bir komedyen olmaktan çok güldürmek için bir çaba sarfetmez, ağlatmak için sarfetmediği gibi..
sonuç olarak diyebiliriz ki; bazı insanlar onun gibi şanslı doğarlar ve duyguları karşısındakilere çok rahat aktarabilirler.. bu gibi durumlarda kamera karşısında kendinizi zorlamaya yeltenmez; doğal, sevilen ve benimsenen bir oyuncu olursunuz.. yürü oğlum zach kim tutar seni..
- (bkz: jd)
- geleceğin woody allen'i...
|