koçum benim dizisiyle çıkış yapan,best tv'de sunduğu deja vu isimli programla taklit yeteneğini gösteren,son olarak da
colins reklamlarında görmeye başladığımız kafa insan.
önce trt de yayınlanan koçum benimde oynayan, olips reklamlarına çıktığında eeeerrroooolll diye annesinin seslendiği ve insanların her erol adında arkadaşına böyle seslenmesini sağlayan, aşk olsun dizisinde de baş karakterlerden birini oynayan kişi..
keyifle izlenen dejavu programlarından sonra üne kavuşan dj oyuncu tv programcısı kişi,çok hoş bir dövmesi vardır ayriyetten god is love şeklinde
(jamal, 17.05.2004 15:58)
adam akıllı birisi gibi gözükmese de, şu erkek başıma severek izlediğim, ana harbiden de yakışıklı bir tipi var dediğim, şirinlik yaparak da coğu kızın kalbinde yer edinmiş, dizilerde de boy gösteren bir eleman işte..
kendisi çok güzel tarkan taklidi yapardı, ama heryerde çok istenmeye başlandığı için artık yapmıyo pek ama yine de iyidir yakışıklıdır, hoştur, güldürür
yaşam tarzı ile ilgili çeşitli söylentiler olsa da boy, pos, yakışıklılık, yetenek, komiklik her şey var kendisinde. başarılı kişilerden.
amiyane tabiriyle beyin sulandırıcı varlık
ünlüler çiftliği'nin gülü.
-yunus bi çay koy gel
-kalk lan kendin koy.babanın uşağı mı var burda
ünlüler çiftliği'nin en sivri karakteri. ters, cins, olduğu gibi davranan bir kişilik. 2 kere o programda gördüm, başka yerden de tanımam kendisini.
tavırları yapmacık geliyor sevmiyorum kendisini , tıpkı kafam kadar
ray-ban takan diğerleri gibi
**
ünlüler çiftliği'nde yaşamaktan sinirleri yavşamış olan bu zat,
seren serengil'le tartıştıktan sonra (ben kendisinin yalancısıyım) babasının ölümünden beri ilk kez ağlayarak çiftliği terketmiştir.
adrien brody taklidi yapan insan, gibi geliyor bana.
canlı yayında dövme yaptırmış kişi.
kanal d'de yayınlanan
aşk her yaşta dizisinde oynayan kişdir kendisi.
her cümlesine ingilizce bir kaç kelime sokup sinir katsayımı yükselten adam.
gerçek adı ali yunus günce olup çok genç gözüken ama 30una dayanmış sunucu oyuncu.
number one tv 'de program yapardı eskiden,yine farklıydı ama o zamanlar bu kadar kendini beğenmiş değildi,sanırım sonradan şöhret ve kızların beğenisi biraz rotasını sapıttırdı.
koçum benim,
aşk olsun,
o şimdi asker'de rol almıştı.bir de
ünlüler çiftliğine katılmıştı ama bu yarışmayla çok tepki çekti,çünkü sanıldığı gibi
cool değil,çok havalı,kendini göstermeye çalışan ve mızmız biri olduğu anlaşıldı.cümlelerine ingilizce kelimeler serpiştirmesinin sebebini de
ingiliz dili eğitimi görmesi olarak tahmin ediyorum.
marmara üniversitesi ingilizce öğretmenliği bölümüne devam ederken salıp okulu uzatan bir zamanların
ünlüler çiftliği ünlüsü, televizyon adamı. belki almıştır diplomayı, belki de
kpss'ye hazırlanıyordur, hayatta her türlü zevki tattım diyebilmek için. bilemiyorum.
içimde sebepsiz yere dayak atma isteği uyandıran insan, ne zaman televizyonda görsemellerim kaşınmaya başlıyor. arkadaş bir gün karşıma çıksa da keşke, benzetsem şöyle bir adam gibi, rahatlasam...
star tv de yayınlanan candan öte adlı dizide ünlü iş adamı başar'ı canlandıran oyuncu.
çok şey söyleyip aslında hiç bir şey anlatmama konusunda
süleyman demirel ile yarışabilecek tek insan.
halen marmara üniversitesi ingilizce öğretmenliği bölümünü bitirememiş, bırakın bitirmeyi dersleri de pek sallamayarak aslında eğitime ne kadar önem verdiğini bizlere göstemiştir kendisi.
2004 izmir fuarında çıkmıştı emre altuğ konserinden önce,o kadar saçmaladı ve konuştu ki sonunda öfkeli kalabalık haykırmaya başladı.hop hop yunus top yunus.
samanyolu televizyonu'nun dizilerinden
beşinci boyut'un az önce yapılan reklamında oyuncusu olarak gördüğüm şahıs.
kayra şenocak'tan sonra çok şaşırdığım bir gelişme...
bir aralar best tv 'de
deja vu isimli hoş bir program yapmıştır ve akabinde de çeşitli dizlerde roller oynamıştır.sürekli kendini çok beğenmiş bir havası vardır ve biraz da şımarıktır.
(ceyus, 13.10.2007 14:54)
bir söyleşisinde, "halkın gözünde
cem yılmaz ile
tarkan arasında bir yere oturmak istiyorum" sözüyle beni dumura uğratan gösteri şeysi.
(bkz:
dikkat et onlar varken oturma)