|
|
- güzeli gerçekten güzel olmakla birlikte istisnai bi durumdur gözlemlerime göre. genelde kısa ve tombulumsu (özellikle atinalı kızlar nedense) ama çok eğlenceli insanlar. eğer güzel bi türk kadını iseniz efendim çok rahat komplekse sokabilirsiniz bunları. ezik bir türk kadını iseniz bundan zevk bile alabilirsiniz.
güzel bi istisna için (bkz: helena paparizou)
- özellikle yaz zamanı ve kutsal günlerinde bozcaada ve gökçeada'da görülebilecek olan, şimdiye kadar çirkinine rastlamadığım kadın türü
- büyük çoğunluğunun gözlerinin birbirine benzediğini farkettim. iri gözlüler. kenarlara doğru sivrilerek bitiyor göz boşlukları. ha bunlardan bir tanesinin kitaplığında rubaiyatın olduğunu öğrendiydim...
- pek çok türk erkeği gerçekten çok yunan kadın tanımış olmamakla beraber kimi zaman yunan erkeklerine ayar vermek (ataerkil toplumun gözü körolsun) amacıyla tanıdığını iddia ettiği ama hiç de tanımadıkları haklarında paso bol keseden salladıkları kadınlardır. herhangi bir ülkenin kadınları için olduğu gibi yunan kadınları için de genelleme yapmak kesinlikle yanlış sonuçlar verir.
- ege insanı olduğu için doğuştan gelen bir havası, gizemi ve çekiciliği olan, ortalama olarak uzun sayılabilecek, çoğunlukla kumral ve sıcak gülüşleri olan insanlardır..kesinlikle eğlenilecek değil evlenilecek kadınlardır..
- dünya üzerinde, başörtüsünü ilk defa kullanan kadınlardır
- (bkz: aphrodite)
(bkz: truvalı helen)
(bkz: yabancı damat)
- büyük çoğunlukla kara kaşlı kara gözlü olup türk kadınlarına güzellik bakımından geçilmişlerdir.
bu ikinci özellikleri ile yunan erkeklerindeki türk kızı hayranlığını körükleyen de yine onlardır.
|