- yumurtanda yer yoksa güzelim, fark etmez ben ayakta da giderim!
abi abiccimmmmmm !! veya abla ablacığımmmm !!
- önemli olan yarışmaktı.kazanmakta var kaybetmek de hayat bu,neyin ne olacağı hiç belli olmaz.. sonuçta beni siz yarattınız.
(bkz: spermler arasındaki diyaloglar )
mecidiyeköy'te trafiğe takılmasam var ya...
(bkz: koşuya protesto vardır )
(bkz: protesto reddedildi )
(bkz: şerefli ikincilik )
- zaten kokuyormuş. (so so , 14.05.2008 00:54)
birinci olan arkadaş bariz zenci spermi, iyi koşuyor tabii. hata bu sevişen kadında, kulvarları ayırmamış.
(bkz: haksız rekabet )
lan lan sperman mış bu beni geçen! vay adi, bende de pelerin olsa, kriptondan gelseymişim mına kordum senin ya neyse.. bi dahakine..
''civciv . civciv? lan olm civciv? bu adam nereye boşaldı lan böyle?''
(üst üste civciv yazınca da çok anlamsızlaştı lan)
belki birinci kabul görmez es filan geçer ben bekliyeyim biraz (seroo , 14.05.2008 00:57)
-önüzmüzdeki boşalmalara bakıca... ona da bakamıyoruz değil mi?
-olum varya çıkışta belliydi şerefsiz beni itti ilk çıktı
- ben de şu arkadakine gireyim, ikiz mikiz tuttururuz belki...
(ilk spermi işaret edip)
-beraberiz .
-selamünaleyküm aga!
az kaldı giremiyorduk amına koyymm..
-la amacaoğlu in bi tur da ben bineyim
lan nası çıkacaz şimdi burdan.
ilk spermin yumurtalığa giriş yapar yapmaz saydam yumurtalık zarlarından görünebilecek şekilde şampiyon belli ikinci kim pankartı açtığını gören, benim tanıdığım her sperm, geldiği yolun* ucundaki açıklığı göstererek şunu der:
-çıkışa gel lan. yiyosa çıkışa gel.
takdir-i ilahi böyleymiş napalım.gidip şu rahim duvarında öleyim bari.
(bkz: kaybedebler kulübü olarak rahim duvarı )
teorik olarak zaten onde gidenler kazanmaz yarışı ondekiler kendilerini kalın duvarları eritmek için feda eder (bkz: fedakar abi/abla ) sonra ortada olanlar malı goturur efendim yani neymiş kekstra kek değilmiş belki soyleyebileceği siz olmasanız buralara gelemezdim veya beni sizler var/adam ettiniz olur. (axiom , 14.05.2008 14:15)
en azından dereceye girdim,ilk üçteyim
- önemli olan katılmaktı.. bu yarışa dahil olmak büyük bi zevk ti..
- pardon bi daha kontrol etsek belki yer vardır, hani çift yumurta falan oluyo bazen ne bileyim ben bak bi daha be adam geldik buraya kadar?!
sayfa 1 2 / 2