yumurtaya can veren rabbimsen nelere kadir değilsin ki kullarına karpuz kabuğundan gemiler yaptırır,sonra yağdırdığın tufanla içine her cinsten birer çift yerleştirip başlarına
nuh peygamberi onlara göz kulak olsun diye koyarsın da onlar nuh derler peygamber demezler. işte böyleleri birgün
microsoftwindowsu icat edip te karpuz kabuğundan daha sağlam olmayan işletim sistemlerin
nesne tabanlı siber alemlerinde akıp giderken
bill gatesin kendilerinin kafasındaki saç telinin sayısından donundaki lekenin hangi dalgaboyunda ışık saçtığını bildiğinin farkına varamayıp ağzındaki peyniri tilkiye kaptıran ukela karga gibi bile olamayacaklarının o seviyeye bile yaklaşamayacaklarının farkına varmak ne kelime esamesini bile hissetmezler de birgün linux thornfield gibi bir adam cıkıpta onları
sıyrılın bu hedehödöhöy keresteliktendiye uyardığında yok datnet dat dat diye ötmekten kendilerini alıkoyamazlar. oysa o ukela hemoroid karga bile içinden kıs kıs gülmektedir kendi kendine
5 bin yılın kahpesi istanbul'da
- heeyt be ben kaç padişah gördüm gaak ortalama ömrüm 250 yıl ülen siz de hala dolly adlı mutant klonu bile beş yıl yaşatmaktan acizsiniz!
diye