belki ilginizi çeker
  1. · tayyip erdoğan a yumurtalı saldırı
  2. · demokrat parti
  3. · endişe
  4. · yeşil ot yiyen ineğin beyaz süt vermesi
  5. · portakal kabuğunda gizlenmiş tek taş yüzük
  6. · halının dört köşesine sıçmak
  7. · oya aydoğan
  8. · amy winehouse
  9. · fotoğraf makinasını plajda unutan kız
  10. · allah kızlara güvenseydi zar koymazdı
gündem
  1. · prison brake
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · öğretmenler günü
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · ben senin bildiğin erkeklerden değilim
  9. · 9 ocak 2007 galatasaray feyenoord maçı

yumurtaya can veren rabbim  

1. yumurtaya can veren rabbimsen nelere kadir değilsin ki kullarına karpuz kabuğundan gemiler yaptırır,sonra yağdırdığın tufanla içine her cinsten birer çift yerleştirip başlarına nuh peygamberi onlara göz kulak olsun diye koyarsın da onlar nuh derler peygamber demezler. işte böyleleri birgün microsoftwindowsu icat edip te karpuz kabuğundan daha sağlam olmayan işletim sistemlerin nesne tabanlı siber alemlerinde akıp giderken bill gatesin kendilerinin kafasındaki saç telinin sayısından donundaki lekenin hangi dalgaboyunda ışık saçtığını bildiğinin farkına varamayıp ağzındaki peyniri tilkiye kaptıran ukela karga gibi bile olamayacaklarının o seviyeye bile yaklaşamayacaklarının farkına varmak ne kelime esamesini bile hissetmezler de birgün linux thornfield gibi bir adam cıkıpta onları sıyrılın bu hedehödöhöy keresteliktendiye uyardığında yok datnet dat dat diye ötmekten kendilerini alıkoyamazlar. oysa o ukela hemoroid karga bile içinden kıs kıs gülmektedir kendi kendine 5 bin yılın kahpesi istanbul'da
    - heeyt be ben kaç padişah gördüm gaak ortalama ömrüm 250 yıl ülen siz de hala dolly adlı mutant klonu bile beş yıl yaşatmaktan acizsiniz!
    diye
    (nonscholasedvitadiscimus, 25.05.2004 00:49)
  2. hülya koçyiğit li türk filmlerinin değişmez repliği. bu replik ömerçip filmine de malzeme olmuştur.
    (siradisi, 03.01.2007 19:56)
  3. "yumurtaya can veren yüce rabbim, yeşil biberi nası yarattın yarabbi."

(bkz: müslüm gürses)
    (thedewil, 03.01.2007 22:54)
  4. "yumurtaya can veren yüce rabbim, yaratıyorsun bari takip et...!" şeklinde de hayıflanma içerebilen cümle.
    (dna, 03.01.2007 23:05)
  5. yumurtaya can veren rabbim yarattın bari takip madem takip edemiyorsun bari imha et diyerek can sıkıcı insanların yeter be kardeşim azıcık adam ol demenin kibar yoludur.
    (bossmanosman, 03.01.2007 23:16)
  6. (utopia garden, 03.08.2009 19:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil