dilbilim konusunda kendini aşmış dahi arkadaşım. kendisinin iskandinav kökenli olduğundan şüphelenmekteyim a dostlar. bildiğiniz isveç, norveç, danimarka tekerlemesi gibi. böyle oradaki ülkeler, mitler, dinler falan adamın bilmediği hiçbir şey yok. google yerine bazen böyle gidip ona soruyorum. ateşli bir vikipedi yazarı ayrıca. neyse baya baya donanımlı. gerçi itü'de fazla zaman geçirmedi. ama geçirse bir görün heheyt yıkılır ortalık. neyse efendim, çok severim kendisini öyle böyle değil. hdd si bende iki ay kalmıştır da "gık" dmemiştir. en sonunda "eh memlekete gidiyorum. bi zahmet hadi yollasana şunu bana" demiştir de öyle götürmüşümdür. yüzsüzlüğümünde bini bin para yani. kitaplar verdi bana okumadım evet. okumadım. o demeden ben diyim. okuyacaktım tam, istedi geri. "senden bir bok olmaz" dedi. demedi tabi. şimşeklerin tanrısıdır o. "thor" baskılı tişörtler giyer. folk metal'de bilmediği grup yoktur. falkenbach gibi bir grup sayesinde tanışıklığımız başlamıştır. iyiki de başlamıştır. iyiki de tanımışımdır onu.. kitapları, müziği, bilgiyi onun kadar onurlu taşıyan ve kendine yakıştıranı ve aynı anda tevazu sahibi olanını görmedim ben daha.. yağmurlu kentin yağmurla geleni.. bu arada bişi diyim mi bu da itiraf: ben daha kütüphaneye kitapları vermedim. ühü.
bakmayın siz onun filoloji konusunda kestiği ahkamlara, öz be öz fen lisesi çıkışlıdır o. ıyyk, pis sayısalcı!! *
mezuniyetlerimiz arasında 6 dönem olsa da okul arkadaşım, hemşerim, topraam.
iskandinav mitolojisi ve fince içerikli tematik girileriyle sözlüğü zenginleştiren yazar. sayesinde çok sürmez sen de iki hafta, ben diyim bir aya kadar derdimizi anlatacak kadar fince öğreniriz*. başarılarının devamını dileriz.
rammstein ve viikate delisi, folk metal yolunda benimle birlikte yürüyen yoldaş, konser ekürisi. völkerball ve live aus berlin verecekti bana, unuttu herhalde. her neyse, o bir thor. asgård'ın bağrından kopup gelen, god of thunder, master of war. isveççe'yi söken, fince yolunda büyük adımlar atan insan. sürekli nrk folkemusikk dinleyen, şu aralar rönesans'a kafayı takan kişi. daha neler yazardım da, gecenin bu saatinde çalışmıyor kafa. yarından itibaren mersin sıcağına döneceğinden dolayı geçmiş olsun dileklerimi de ileteyim.
şöyle girilerine bir baktığımda müzik, mitoloji, star wars ve finlandiya sevgisiyle* bana "lan adam benim sevdiğim her şeyi seviyo hem de fen liseli. hayırdır inşallah!" dedirtmiştir. sözlük sayesinde sınırlı bir tanışıklığımız olmasına rağmen kendisine günbegün daha da kanım kaynamakta.