gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · itü sözlük
  3. · boylumlama
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · aşkın yedi seviyesi
  6. · aşk ı memnu
  7. · galatasaray
  8. · the exorcism of emily rose
  9. · kocaeli büyükşehir belediyesi

yta danışmanlık  

1. transistör kazancı, azureel, yakışıklı değil ama karizmatik beraber kurmuş olduğu bir dernek. derneğin çalışması çok para üzerinedir. o kadar çok ki, üyeler bile bu parayı tahayyül edememektedir. aşağıda görüleceği üzere en değerli madde üzerinden anlaşma yapılacaktır. fikir şudur: ilk önce;

http://www.hurriyet.com.tr/...

adresinden de görüleceği üzere t*, a*, y* bir emekli memur bulacaklar. emekli memur çalınan parasını almak için ziraat bankasına gidecek. diyecek ki "benim param çok fazlaydı". "nereden?" diyecekler. emekli diyecek ki, "benim oğlanın sünnetinde çocuğa 1 gr antimadde takmışlardı, onu bankada saklıyordum, 62.5 trilyon dolarımı verin" diyecek. kanıt isteyecekler, adam kayıt tutmadığını, dürüst olduğunu söyleyecek. bu arada t, a, y arkada takım elbiseli, arka planda lincoln olacak. olacak ki dürüst olduğuna inansınlar. 1 gr antimadde ne kadar ediyor ki diyecek banka görevlileri. e 62.5 trilyon dolar anasının nikahı ediyor diyecek. emekli parayı alınca para dörde bölünecek. eşit olarak adama, transistör kazancına, azureel'e, ydak'e bölüşülecek. sonra bu kişiler yeni bir sözlük açacak, otobüs şirketi kuracak. yeni sözlüğe üyelik parayla olacak. para verince istediğiniz yazarı açık arttırma ile uçurabileceksiniz. nickini değiştirip isterseniz ercan saatçi nicki yapabileceksiniz. otobüs hattının da numarası 500t olacak.

henüz fikir aşamasında, toplantı yarın yapılacak. yeni üye alınmamaktadır. para bir elimize geçsin?
    (transistör kazancı, 10.07.2008 23:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil