gündem
  1. · aşk
  2. · dersim katliamı
  3. · yılmaz özdil
  4. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  5. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  6. · ufuk uras
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · ligat ha al
  9. · bok

yozgatyan  

1. kendisi 4. nesil yazardır. yıllar olmuş olsa da başlığını açmak bana nasip olmuştur. ilginç lan 4. nesile hoşgeldin diyorum. hoş gelmiş geleli yıllar olmuş.
    (verdim kutsalı verdim kutsalı, 06.06.2009 14:09 ~ 14:09)
  2. etyen mahçupyan ve herhangi bir etnik toplumla alakası olmayan yazardır. nickine bakıp da önyargılı bi şekilde; ermeni mi ney lan bu pezevenk demiyesiniz. ayıp olur sonra...
    (yozgatyan, 22.07.2009 17:02 ~ 23.07.2009 16:55)
  3. sevimli mi sevimli, yardımsver mi yardımsever bir yazar.
    severiz kendisini ailecek.
    (onbirdakika, 02.08.2009 18:17)
  4. ankaranın çeşme sularını içmemesi gerektiği yönünde uyarılmaması sebebiyle yakalandığı bağırsak bozukluğuna seyirci kalamayıp, tanışma sebebimizin garipliğine rağmen hoş sohbetiyle gülümsememe sebep olan yazardır...
    (nicky rush, 12.08.2009 19:57)
  5. "nickine bakıp da önyargılı bi şekilde; ermeni mi ney lan bu pezevenk demiyesiniz. ayıp olur sonra..." demiş faşisttir... vurun, kendi kanında boğun tez elden. ama bir durup düşündüm de bu adam, burada faşistlere gönderme yapmış sanki. valla bak önyargı demiş lan dikkatli baktım. yani toplumdaki yargıların ön tarafından bahsediyor gibime geldi. yanılıyor da olabilirim, geçiniz.

üsluptan yoksun, ağız-lehçe ayrımı yapmaksızın yazım diline de değinmek isterdim ama yeteneğim sınırlı bu konuda. ama mantık yürütüyorum hani üslupsuz, mahmutpaşa adidas'ı kıvamında ve kendini yineleyen şeyler karalayacağına. has yazsın da "demek" yerine "dimek" desin... "ne yapıyorsun?" diyeceğine "nörüyon?" desin teranedir. bana samimi geldikten sonra "kardeş" diyeceğine "gardaş" desin ne fark?

uzun lafın kısası diyecektim ama bu uzun lafın daha da uzun kısmı olacak sanırım: tanıyor olmaktan şüpheleniyorum sözlük bu adamı. faşist damgası da var sağ omzunda fındık büyüklüğünde! gel kardeşim sarılayım...
    (poisonx, 16.09.2009 22:03 ~ 22:04)
  6. boğazlıyan'lıdır kesin.
    (againstthelife, 16.09.2009 22:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil