birkaç kendini bilmez yunanlı çapulcu tarafından yapılan atatürk'e hakaret videolarının yayınlanması durumudur.daha da kötüsü youtube yönetiminin bu videoları kaldırmakta acele etmemesidir.
not:bu başlıkta tüm yunanlılar kötülenmemektedir;kötülenmemelidir de.
(burakk, 04.03.2007 01:04 ~ 01:57)
yunan tarihinde dalga geçilebilcek siyasi bir lider olmadığından kısasa kısas ile cevap veremediğimiz rezillik. ha vermeyelim zaten bunu yapanların seviyesine bi düşecez? şikayetimi yaptım
youtube'a, o bana yeter. ha 1 milyon kişi bu şikayeti yapsa videolar iptal edilir belki, ama önemli olan o değil. youtube ve diğer batılı eğlence endüstrisi görür bizdeki potansiyali, ciddiye almaya başlarlar.
siyasi lobiciliğin altın kuralı budur. kitlelerle sistemin parçası olmak.
akp li belediye başkanı yapıyor bu terbiyesizliği ki ,yunanlı terbiyesizlere ne denir.
çok ayıp kaka bok büyük rezillik. belli ki yunanlılar bu kez adriyatiğe dökülmeyi istiyorlar. (izmir'den döksek kendimizi tekrar etmiş oluruz şimdi, olmaz.)
evdeki theodorakis albümlerini yakarak protesto ettiğim rezillik.
yunanistan'dan aldığım tabakları kırarak protesto ettiğim rezillik. (sonra bir anda farkettim ki tabak kırarak aslında onların adetlerini uyguluyorum, o an durdum.)
o insanımsıların kendi ayıplarıdır kanımca. bizim asıl uğraşmamız gereken bugün sokağa çıktığı zaman özgürce soluduğu havayı ve özgürce içtiği suyu mustafa kemal atatürk ve yoldaşlarına borçlu olan insanımsıların hakaretleridir. içimizdeki atatürk düşmanları günümüzde belediye başkanı, vali ya da başbakan olabilmektedir. asıl buna tepki gösterilmelidir. doğru yerde doğru insana tepki verilmez hatta bu tür insanlar farklı şekillerde ödüllendirilirse başka ne beklenirdi ki? konuşmakla hiçbir şey elde edilmiyor malesef. "aaa ne ayıp" diyerek cezalandırmaya devam edersek daha çoookkk hakaret duyarız. buyrun size youtube açısından çözüm. telekom youtube yetkililerine resmi bir uyarı yazar ve onlar bu videoları kaldırana kadar türkiyeden o siteye tüm ulaşım bir bilgilendirme sayfası aracılığıyla yapılır. ve o bilgilendirme sayfası derki...
"youtube yetkililerine sitelerinde barındırdıkları bazı atatürk karşıtı videolar nedeniyle resmi uyarı göndermiş bulunmaktayız ancak videolar hala siteden kaldırılmamıştır. eğer hala o siteye girmek istiyorsanız bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz."
ama nerdeeeee!!! bunlarla nerdeeee!!!
pazartesi gününe kadar hakkında ödev hazırlamak zorunda olduğum
ilyadayı okumayarak protesto edeceğim rezillik. hoca yer mi emin değilim.
yabancı damat adlı dizinin bırakın kendisini tanıtımlarını bile izlemeyerek protesto edeceğim rezillik. ne demek kardeşim türkiyede erkek yokmuş gibi gidiyorsun yunanlı adamla evleniyorsun.
uzo nun açılımının unknown zikindirik object olması konusunda çeşitli mercilere baskılar yaparak protesto edeceğim rezillik.
iskender yemeyerek protesto edeceğim rezillik. (bir yerlerde hata yapıyorum)
ibrahim kutluay ın karşısına bruce bowen ı vererek protesto edeceğim rezillik.
tuğçe kazaz a yüz vermeyerek protesto edeceğim rezillik.
hangi yönden bakılırsa bakılsın tam anlamıyla rezilliktir. atatürk'e hakaret etme rezilliğinin yanı sıra (bu konu hakkında yoruma gerek yok, ...lıktır tamamen ,ben dikkati başka bir yöne çekmek istiyorum), hakaret etme şekilleri de tamamen rezildir, gerizekalıcadır, çoluk çocuğun yapmayacağı şeydir. ilkokul çocuklarının birbirini kızdırmaya çalışması gibidir. kendilerince espri yapıyor bile olabilirler. buna gülüyorlarsa durum iyice vahim demektir.
kendi kaşıntımız sonucu ortaya çıkan rezalettir keza sorumlularıda bizleriz..
eğri oturup doğru konuşalım azcık; sözkonusu videonun altında daha doğrusu "flag as inappropriate" kısmı ile video arasında kalan sarı bölümde "this video is a response to a xxx video" şeklinde bir yazı vardır, xxx kısmına tıklayınca karşımıza bir türk kardeşimiz tarafından hazırlanmış "gayreeks" adlı video çıkmaktadır. bakınız tekrar söylüyorum bu duruma sebep olan bir türk kardeşimiz yayınlamış olduğu videodur bence yunanlı elemanın deilde durduk yere ortamı velveleye veren insanları kışkırtan arkadaşımızın adresini bulup ona biraz insanlık öğretmeliyiz diye düşünüyorum. şimdi eminim bana içinizden laf ediosunuz belki küfrediosunuz ama gerçekler bunlar arkadaşlar acı olsada gerçekler bunlar yani biraz empati kurmaya çalışın kendinizi o yunanlı yerine koyun giriorsunuz youtube'a karşınıza sizin halkınıza milletinizie gay, homo, top diyen birisi çıkıor siz naparsınız?
dipnot: yunanlı arkadaşı ve yaptığı işi asla savunmuyorum aksine yaptığı şey zavallıca bir harekettir ama bazı şeylerin gerçekliğini değiştiremezsiniz
saygılar
evet birileri rezillik yaptı birileri ana haberlere taşıdı ve şu an youtube'umuz yok. televizyonlar komple kapansın radyo iyiydi diye bir penguen geyiği vardı ondan beter bir olay.
çözümü, youtube sitesine erişimi engellemekte bulan yetkililerin rezilliği ile yarışan rezilliktir.
kendini bilmez bir yunanlının sanal ortamda yaptığı densizlik.
bunu yapan bunu da yaptı:(bkz:
kemal was gay)
(psikoz, 07.03.2007 14:03 ~ 06.08.2007 18:47)
dünya üzerinde görülen en büyük
lider için kendini bilmez biri veya birilerinin yapmış olduğu hiç bir vicdanın kabullenemeyeceği rezalet. rezil kişiliklerin kendilerini tekrardan rezilce göstermeleri.
(olty, 07.03.2007 14:41 ~ 19.03.2007 23:48)