|
|
- yapay "arkadaşlık,seks,aşk" sitesinin değerli üyeleri.bir gençlik furyası şeklinde kaptırmış da gidiyorlar...14 yaşındaki veletler kendilerini 19 gösterip 20 yaşındaki ablalarının seksi bakışlarından giriyorlar konuya,orgazm oluyorlar ekran başında."arkadash,ashk,..."tarzında yozlaşmış türkçe kelimeleri yonja'ya üye olma metodu haline getirmeye kadar götürüyorlar işi.yapay sarışınların "top 10"dan inmediği,janjanlı gözlüklü,bmw'li,fildişi kuleli abilerimizin cirit attığı,"haaa chok tatlısın,ağzımdan akan salyaları silmeden yazıyorum bu satırları,araban da en az senin kadar tatlı,beraber binelim mi?" tarzında mesajların kol gezdiği,kitap okumamanın bir erdem gibi yansıtıldığı,ekran başı mastürbasyonlarıyla ünlü bir sitenin "marka" evlatları.
- (bkz: sürekli büyüyor efendim durduramıyoruz)
(sükun, 15.07.2006 18:14 ~ 26.07.2007 23:47)
- yıllar önceki resimlerini photoshoplayarak resimlerim bölümüne koyan kendine güvenmeyen kişilerin yan profil yada lüks bir araba içinde resim koydukları arkadaşlık sitesi. geçen sene bir arkadaşın tavsiyesiyle üye olma gafletinde bulunmuştum nitekim ayrılmam gerektiğini anlamam pek uzun sürmedi. henüz türkçe'yi doğru düzgün kullanamıyorlar
(dna, 15.07.2006 21:50 ~ 04.11.2007 14:50)
- gold üye olmaları ayrı bir olay olan insanlardır. madalya mı veriyorlar nedir anlamadımki.
ama gerçekten böyle sahte adresle üye olup akşama kadar sıkılmadan bi profilden diğerine atlamak gerekir neler neler var ya, gülmemek kolay değil.
|