yonja da tanışmak için atılan ilk mesaj   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. +yaa resimlerin çok güzel bi slm vermeden geçemedim.
    (ee, verdin nooldu?)

+merhaba tanışmak ister misiniz? mesaj hakkım sınırlı msn im xyz@hotmail.com
    (allahın cezası 8 karıya aynı anda mesaj atıyorum kusura bakma desen daha iyi)

+slm, 34 yaşındayım, istanbulda oturuyorum, mühendisim.
    (peki, ben napiyim? 18 yaşındayım görmüyo musun? hem sen 34 yaşına gelmiş eşşek kadar mühendis olmuşsun ya güya, niye hala saçlarını arkaya doğru jöleyle tarayıp motosiklet önünde poz veriyosun? arkanda bim var bak, aa o de ne bi de şahin çıkmış fotoğrafta. la havle.)

+beni ekler misin? last name: xyz
    (listeyi kalabalık yapıcaz di mi? hı hı. başka kapıya)

+ya şimdi biliyorum ne desem cevap vermiceksin ama geçemiyorum profilinden.
    (sanki de azra akın a mesaj atıyo, ama olsun kafa biraz çalışıyo, cevap verilmeyeceğini düşünebilmiş, aferin)

vs vs.

bu insanların hepsi blokladıklarım listesine gönderilir üşenmeden. bu kadar nefret ediyorsamm niye yonja üyesiyim? kolay sorular zor cevaplar*

edit: artık cevap zor falan değil. görüşmediğim ve hala aşık olduğum insan ne yapıyor hangi hatunla beraber bik bik gibi bir sebebim vardı efendim. kendisinden artık nefret ettiğimden yonja rezilliğinden de kurtulmuş bulunuyorum.
    (1 ocak 2006, 09.03.2007 23:19 ~ 23.09.2007 23:22)

2. -izin verirsen seni haftanın güzeli seçmek istiyorum.

not: profil fotosu koymadan haftanın güzeli seçilmek de ayrı bir gururdur, gerçekten ruhum okşandı. *
    (cherry blossom girl, 26.03.2007 10:56 ~ 10:56)
  3. allahın emri peygamberin kavliyle msnini istiyorum..

(bkz: ben bugun bunu gördüm)
    (luthien, 26.03.2007 15:04)
  4. -al işte kedisi olan complexli kızlardan biri daha

bu ne saçmalıktır.kedisi olan insan kompleksli midir?kompleks kelimesi öyle mi yazılıyordur?bir insan karşı tarafı sinirlendirdiğinde illa cevap mı alır?

işte yeni inciler:
    -merhaba nasılsın güzelim bana msn adresi verirmısın senı listeme eklim?

tabi anacım ben de zaten msn adresimi herkese dağıtıyordum.yaz şimdi tr18f@....

-slm tanışmak isdermisn isdersen beklerimmm.

bu gördüğünüz gibi yollarını beklerim tipinde erkek.bu kişiye "evet tanışmak istiyorum mümkünse 10yıl beni bir bekle ben önüme çıkan fırsatları gözlemleyeyim ona göre sana dönerim." tarzı bir cevap güzel giderdi.nitekim delikanlı,sözünün eri bir erkekse beklemek zorunda değil mi ama?
    (premature bebek, 10.04.2007 18:57 ~ 15.04.2007 14:39)
  5. (bkz: @1059499)

(bkz: @1059504)
    (thedude, 10.04.2007 19:10)
  6. - selam ya çok tanıdık geliyosun. yoksa birine mi benzetiyorum?

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (psykhee, 10.04.2007 20:11)
  7. senin gibi havalı, güzel ve gözde bi kadınla benim gibi orta halli, sıradan bir insanın birlikte bir gece geçirme ihtimali en az senin telekız olma ihtimalin kadar düşüktür.. aksinin olması mümkün değil sanırım
    msn: mawi_mutluluk@mynet.com

(bkz: şair burda x e seslenmiş)
    (pandalari koruyalim, 25.04.2007 20:02)
  8. genellikle sempatik bir hava katmaya çalışılan mesajlardır ve smiley bolca kullanarak iltifatlar yağdırılır karşı cinse.

harfine dokunmadan bir örnek vermek gerekirse:

"en büyük hayalim senin gibi bi güzel kızın arkadaş listesinde bulunmak :(

hadi ekle beni :(
    yada last name ver :( "

bunun gibi bir mesaja cevap verecek bir kız ise (daha) tanımadım allaha şükür.
    (makedamnsure, 26.04.2007 00:09)
  9. neden bu kadar tepki gösterildiğini anlamadığım mesajlar. şöyle ki yonja gibi artık internetin zionu kadar sağlam bir network kurabilmiş hatta ümit burnundaki insanın alaskaya ulaşabilmesini saniyenin yüzde biri haline getirebilmiş bir internet sitesinden beklenti ne derecede olacaktı ki? sadece kişisel bilgilerin, arkadaşların, scraplerin kısacası ortamın size özel olduğunu ve kapıyı da kapatıp komünitedeki tüm insanlara kıçınızı dönmeyi mi hayal ediyordunuz bilemiyorum fakat internet üzerinden birisiyle tanışmak isteyen insan yonjada mesaj atmayacak da nerede mesaj atacak? kaldı ki bu mesajın içeriğini tartışmak, gelen mesajı göğüste yumuşatarak "böyle mesaj mı atılır yahu, ben ingiliz kraliyet ailesindenim, sarayda yaşıyorum. adamın attığı mesaja bak!", "biraz daha kibar olunmalı, hiç yakıştıramadım" şeklinde yorumlamak son derece komik oluyor.

hele hele atılan mesajlardan;

yanınıza mavi gömlekli bir hugh grant yaklaşıp o şahane mimikleriyle "merhaba" diyeceğini ummanız daha da komik oluyor. uyanın, burası sanal dünya (boza geldi, alır mısın?)
    (man on the moon, 26.04.2007 02:42 ~ 02:42)
  10. "yalarım..."
    yonja sonuçta, belli olmaz.
    (bkz: hoşlanılan kıza yalarım seni diye sms yollamak)
    (steinmetz, 26.04.2007 03:19)
  11. ön şart üstün yaratıcılıktır nitekim..

olayda nirvana boyutlarına ulaşmış, "yaşanmış" olarak betimlenen bir olayın erkek tarafından geliyor bu şarkımız;
    (kız ne yapmıştır bu mesaj sonrasında bilemiyorum)

"böylesine olağan üstü bir güzelliğe sahip olduğun için, erkeklerden her gün yüzlerce mesaj aldığına ve tanışmak için sana hemen msn gönderdiklerine eminim. ama ben, diğer erkeklerin kendilerini yeterince tanıtmadan, senin hayatına neler katabileceğini, hesaba katmadan yaptığı bu hatayı sana tekrar etmeyeceğim. senin için ne idüğü belirsiz bir kişi konumundan çıkıp, yeri, yurdu ve kim olduğu tam olarak belli olan güvenilir bir yonja dostun olmadan, senden ne msn, nede telefon istemeyeceğim.

aşağıda, birbirimizi tanıyıp, dost olduktan sonra, eğer birbirimizden hoşlanırsak ve flört etmeye başlarsak, seni nasıl çok mutlu
    edebilirim ? senin hayatına nasıl neşe ve canlılık getirebilirim? ve sana neler verebilirim? gibi sorulara cevap bulabileceğin özel planımdan ve genel özelliklerimden bahsetmeye çalıştım.

1) sana, her şeyden önce, daima dinamik, neşeli, enerji dolu olan ve düzenli olarak yüzme ve fitness sporları yapan, bakımlı,
    temizliğine ve giyimine aşırı özen gösteren, 35 yaşında, 1.75 boyunda, 85 kg, ela gözlü, buğday tenli, kumral saçlı olan bedenimi ve bu bedenin tüm ilgisini, yoğunluğunu, sadakatını ve sevgisini verebilirim.

2)ayrıca,itü mühendislik fakültesinde eğitilmiş, ileri derecede ingilizce bilen, psikoloji, ekomomi, matematik, kimya ve müzik
    alanında yoğun bilgilerle donatılmış, zeka seviyesi normalin üzerinde olan beynimi ve bu beynin, benim karakterimde meydana getirdiği, hoş sohbet edebilme, dinleyebilme, anlayabilme, sevgi ve şefkat gösterebilme, dertleri ve neşeleri paylaşabilme meziyetlerimi sana sunabilir ve senin tüm dünyanı doldurabilirim.

3) bunu yanı sıra, mühendislik kültürüne sahip ve kimyasal hammaddeler üreten ve ithal eden ve bir şirketin ortağı ve müdürü olan bir erkek arkadaş ile beraber olmanın ayrıcalığını, gururunu sana yaşatır ve seni kanatlarımın altına alarak, kendini güvende hissetmeni sağlayabilirim.

4) ataköy'deki evimde rahat ve temiz bir ortamda, senle mum ışığında yemekler yiyerek, dans ederek sana çok özel romantik, mutlu geceler yaşatabilirim. bununla beraber, son günlerin popüler filmlerini evimdeki home sinemada izleyerek, çeşitli yemekler ve tatlılar yaparak, vakit geçirebileceğimiz ve spor odasında, müzik dinleyerek, fitness makinalarıyla fazla kalorilerimizi yakabileceğimiz,huzurlu bir ev ortamı sunabilirim.

5) buna ek olarak, bir sağlık, spor ve eğlence klubü olan sports international'*a seni üye yapabilirim.*bu tesisde kapalı ve açık
    olimpik yüzme havuzu, 50 çeşit spor aleti ve fitness makinası, sauna, solaryum, türk hamamı, step ve aerobik, latin dansları kursu, tenis ve squash kortları ve güneşlenme tesisleri bulumaktadır. dilersen bu olanaklardan haftanın 7 günü, istediğimiz saatlerde faydalanabilir, yüzerek, güneşlenerek, step, aerobik ve spor yaparak,dans ederek, tenis oynarak, çok eğlenceli, aktif günler geçirebiliriz.

6) ayrıca yazın veya kışın hafta sonlarını, istanbul' un çevresinde yer alan polonezköy,şile, kilyos, abant gölü gibi küçük
    tatil yerlerine, araba ile seyahat ederek gider ve hafta sonlarını bu tatil yerlerinde, gezerek, fotoğraflar çekerek, özel yöre yemekleri yiyerek, şehrin stresinden uzak, dinlenerek geçirebiliriz.

7) 2007'de, yurt dışında ispanya-mayorka, italya-roma,*fas-casablanka'da ve yurt içinde ise kıbrıs, bodrum, çeşme ve fethiye'de 5'er gün tatil yapmak için bir plan yaptım, dilersen bu tatilleri birlikte yapabiliriz.

8)ayrıca, benimle flört etmenin bir ayrıcalığını ve rahatlığını yaşamına yansıtmak ve istanbul'un otobüs ve dolmuş trafiğinin
    stresini çekmeden, rahatça gezip, tozman için sana yeni çıkan bir opel corsa c'mon otomobil alabilir ve tüm benzin masraflarını da karşılayabilirim.

9) bunun yanısıra arkadaşlığımıza renk katmak ve sana sürpriz heyecanını yaşatmak için sık sık giyim, kuşam, değerli takılar
    ve mücevherlerden oluşan sürprizler hazırlayarak sana sürpriz hediyeler alma sevincini yaşatabilirim.

sana bu mesajımda, genel özelliklerimden,*ilerde flört etmeye başlarsak seni nasıl çok mutlu edebileceğim ve hayatına neler
    katabileceğim konusundaki planlarımdan bahsederek kendimi tanıtmaya çalıştım.sana daha sonraki mesajlarımda bu bilgilerin doğrulunu
    ispatlayarak ve hakkımda daha fazla bilgi vererek, kafana takılan tüm soruları cevaplayarak yeterince güven terkin etmeye hazırım.

şimdi sadece bir dost olarak birbirimizi tanımak için, lütfen sende fiziksel ve genel özelliklerinden nicel olarak bahseder misin? lütfen son sözlerime dikkat edin! senle gel hemen flört edelim demiyorum, önce bir dost olarak tanışalım, sana burada yazdıklarımın
    doğruluğunu ispat edeyim ve bu arada, birbirimizden hoşlanırsak flört etmeye başlarız diyorum. nazik cevabın için sana müteşekkir
    olacağım."

kaynak: yonja'dan bir garip işte, şimdilik anonim diyelim..

(bkz: yonja'da tanışmak için atılan ilk özgeçmiş)
    (zeus, 13.06.2007 23:28 ~ 23:29)
  12. tek kelime yazmayan ve hiç fotograf konulmamış bir profile atılan mesaj şöyleydi:

"seninle pek çok şey paylaşabileceğimizi düşünüyorum."

ya adam niyetim çok açık diyor,ya da beni bir yerlerden tanıyor ben bilmiyorum.
    (sophie, 20.06.2007 21:20 ~ 23.09.2007 22:29)
  13. 1. mesaj

"merhaba, akıllı bakınız nasıl yapılıyor acaba?"

2. mesaj

"pardon bir önceki mesajda bir karışıklık olmuş. bu arada resimdeki siz misiniz?"
    (ronn, 20.06.2007 21:36)
  14. erkek ama fotosu olmayan taze hesabıma zamanında "senin çok güzel gözlerin vardır şimdi" diye atılan mesajdır o.

cevabı da hazırdır tabi; "göz" var izan var bilader!

oldu mu?
    (draco, 20.06.2007 21:45)
  15. bu siteyi yapanı kesmek lazım.senide tabi.
    t(bkz: yaram var kardeşim)
    (bassmania, 20.06.2007 23:47)
  16. "ben bu insanlarla aynı oksijeni mi tüketiyorum acaba?" diye sorduran mesajlardır...

-şimdi vereceğim örnek yonja'dan değil myspace'dendir... fakat yonja ağzıyla yazılmış olduğu için paylaşmak istedim.-

"yawwwwwf sen ne sefimli sweeety bişiiisin beaaaa:):):) :d lem çocuk gibim mıncıklarım senin yanaklarını :p ööle görünce fotoyu bi msj atmadan geçmiiiim didim :) nasssın bakem iisindir işşşallah neese bakalım ööle gördüm fotolar sefimli profil güsel bi msj atim didim :) tabe anneminde büyük etkisi oldu bu msjı atmamda :p tam istediiim gelin dedi :) msj atmadan geçme buna dedi :p açıkçası ben pek beeenmedim seni ama anne işte kırılmıyo :p:p:p:p attık msj pek bi bi bahtiyar olacak cevap verirsen kadınceyis :) kanımı kaynamış ne sana ööle dedi "al sen bu kısı gidelim istemeye" fln dedi :p hatta bi ara zor zaptettim direk allahın emri diye gir diyo msja :p anne dedim dur !!! :o bakalım dedim belkim kızın gönlü başkasındadır :( aralarına girmek gibi olur ööle olmas direk istemek hangi devirde yaşıyos dedim ama walla kadın zaptedilmiyo :p en son sen çık dışarı dedim ben özel bişi yascam belki neden okuyon dedim :) öööle yolladım monitörün başından gitmiyo kadın isteyelim de isteyelim :o:o:o bi ara baya kırdı kafayı nerde oturuyomuş haber edelimde alalım çiçeğimizi çikulatamızı gidelim fln demeye başladı şşşşşşşşşt bak sakın duymasın bunları yazdığımı o şimdi sana eflenme teklif ettiğimi fln düşünüyo heheee:d:d:d:d:d:d bak buda annemin msn adresi istersen ekle benaptalım@blabla.com ;) hadde ekle ailecenek beklioruuuuuuuuuuuuuuuus :p"

(bkz: allahım yaratıyorsun takip et)
    (hypnotica girl, 25.06.2007 03:53)
  17. genellikle selamdan öteye geçemez bu tür mesajlar. çok ilginçleri de vardır, bazi kesimler karşi cinse "çok havalisin tatlim cok şimariksin bebeğim" tarzi cümleler sarfederken bazilari ise direkt olarak kendi abazalıklarindan dem vururlar , güldürürler.

-selam tatlim arabam nasil? içinde olmani çok isterdim istediğin zaman iki tur attirabilirim
    -........
    -zaten kahpeye benziyordun kullanip aticaktim.
    - iğğreeennççssseeeaaannnn!!!!
    (amaaslihepiyiydi, 25.08.2007 12:08)
  18. pardon profil fotoğrafınızda photoshop var mı? daha önce böyle bir güzellik görmedim de.
    (obsession7, 21.09.2007 22:19)
  19. "aslında eski mısırda da bu tarz yaklaşımlar sergilense de buna katılmamamı sağlayan temel prensip 17. yy de ıv. richard tarafından çıkarılan belge.işin komik tarafı bu belge hitit uygarlığından kalan bilgileri de içeriyor fakat bu bilgilerin nereden ne şekilde geldiği belli değil.işte demek istediğim insan bazen böyle durumlara düşebiliyor.seni sıktıysam özür dilerim ismim xxxx istediğini sorabilirsin"

meali : bak kızım , hayvan gibi entelim azcık piçliğim de vardır.ahanda şu sitede benden kralı da yoktur ki direkt selam naber diye de girmeyip akademik kariyer yapmana aracı oluyorum.

kızın cevabı : bilgi için teşekkürler çıkmam lazım tşk.

not : gerçek bir olaydır.
    (zaknafein, 21.09.2007 22:26 ~ 22:27)
  20. "ben aslında böyle mesajlar yollamam ama senin fotoğraflarına bakmaktan kendimi alamıorum lütfen kabul et arkadaş olalım msn ver mutlu olalım. senin resminden bu kadar etkilendiysem gerçeğini görünce düşüp bayılırım. lütfen bana bu heycanı yaşat"

bu arkadaşın nasıl bir tip olduğu merak edilir yonjası incelenir fakat ne olduğunu anlamak için çok uğraşmaya gerek yoktur.

arkadaş listesindeki kızlar genel yonja tikileridir. hepsine aynısnı yazmış olmalı.
    (miripiri, 21.09.2007 22:46)
  21. +yavşadığımı düşünebilirsin ama ben öyle biri değilim ( yazar burada başkalarına bok atarak kendini yüceltme sanatını kullanmış). şu fani dünyada tek isteğim birlikte sonsuz ışıltılı dostluklara yelken açabileceğim bir kaptaniye bulmak (duygusal şiirler kitabı, sf. 42). ama burası biraz kastı, dilersen ve yanlış anlamazsan msn'de devam edebiliriz (karı buldum kaçırmim). cevap verirsen tüm güzellikler seninle olsun, cevap vermezsen de canın sağolsun. (cevap da vermez götü kalkık)
    (kane, 21.09.2007 23:01)
  22. duruş : +

bakış : +

masumiyet : +

şekil : +

kalite : +

estetik : +

zerafet : +

letafet : +

uyum : +

herbişi : +

test edildi, onaylandı... 10 numara kusursuzsun janım...

yonja aleminde anket tadında kız tavlama mesajı
    (havankimeyabancı, 23.09.2007 22:43)
  23. a/s/l
    eski kafalıyım ne var
    hem eskiden yonja mı vardı teey tey
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 23.09.2007 22:59)
  24. slm ben aslında msj atmam böyle kimseye ama, senden çok etkilendim ayrı bişey var sen de yanlış anlama... gibi birsürü saçmalıkk. fena mı okuyup gülüyoruz işte..
    (morkelebek, 23.09.2007 23:08)
  25. -yukarı ayrancı? (vizontele)(devamı da vizontele gibi sürdürülür cevap gelirse)
    (korn, 10.10.2007 13:46)
 sayfa  / 2