belki ilginizi çeker
  1. · googledan eski arkadaş aramak
  2. · yonja
  3. · vallahi ilkokul arkadaşlarımı arıyorum
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · okan bayülgen
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · cain
  9. · fade to black

yonja da lise arkadaşlarımı buluyorum  

1. yonja'nın yeni yeni palazlandığı dönemlerde burada bir account sahibi olup, sağa sola durmadan selam eden onlarca vatan evladımızın arkasına sığındığı bahaneydi. en başta dürüst olmamalarıyla kaybettiler.
    (wondrous, 06.05.2007 00:17 ~ 00:20)
  2. kacaman bir yalandır.hem orada kendine uygun birilerini aramaktan utanır,yakıştıramaz kendine hem de vazgeçemez.eğleniyorsun işte vakit geçiriyorsun niye buna bir kılıf bulmaya çalışıyorsun demek geçer insanın içinden.
    (poisontendre, 06.05.2007 00:25)
  3. (bkz: aferin)
    (kipti, 06.05.2007 00:36)
  4. "buldun da ne oldu şimdi, başın göğe mi erdi" sorusunu sorduran cümle. bulunca nirvanaya mı ulaşıldı yani nedir? madem bu kadar canciğer kuzu sarması idiniz, o zaman kaybetmeseydiniz birbirinizi.
    (bulsaraa, 06.05.2007 00:41)
  5. bu felsefeye sahip insanlar epey fazla. oysa ki arkadaşlarını (ilkokul,ortaokul, lise) bulmak için bir vesikalık yeterliyken; bilimum çekici pozlarını siteye yerleştiren insanlara dönüşüyor bu masum vatandaşlar. açılı pozlarını*, over makyajlı hallerini, en banyo gotiği pozlarını, araba önünde verdikleri pozlarını*, ortamlara aktıkları delikanlı hallerini de sergilerler eş zamanda.
    bunu diyeceğine itiraf et kurtul; ikimiz de rahat edelim.
    (azureel, 06.05.2007 00:50 ~ 00:56)
  6. gençlerimizin amacını güzel bir şekilde ifade ediş cümlesidir. zira amaç lisedeyken güzel olan ya da sonradan güzelleşmiş kızları bulmak ve artık lisedeki abazan ortamından kurtulunduğunu, artık karıyla kızla daha fazla ilgenildiğini açıklamaktır.
    (bokakonansinek, 06.05.2007 00:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil