görseller
yonca lodi 

belki ilginizi çeker
  1. · sana bir şey olmasın
  2. · yalnız şarkı
  3. · yeter
  4. · ben böyleyim
  5. · hem sesi hem kendisi güzel olan kadınlar
  6. · insanın ağzına sıçan parçalar
  7. · saklanma
  8. · aşar gidersin
  9. · febyo taşel
  10. · ayrılığa alışmak
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · zongul ducks
  3. · yetenek sizsiniz türkiye
  4. · domuz gribi
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · umudumu yitirmedim
  9. · kastamonu

yonca lodi  

1. yüreğim darda aklım firarda sebebim olur ölümüme ayrılık gibisinden en güzel şarkıyı seslendiren billur sesli kadın.
    (pudra, 22.05.2004 16:52)
  2. (excalibur, 04.08.2005 18:12)
  3. büklüm büklüm ve anlatma şarkılarını duyunca bütün mp3'lerini indirmiştim.
    fakat kendisine ve malum şarkılarına bir süre sonra doydum ve zaman doygunluğumu geçirmiyor.
    yeni ve daha başarılı şarkılar lâzım kendisine
    (mavio, 04.08.2005 19:59)
  4. yolumu bulurum adlı albümüyle güzel bir dönüş yapan güzel şarkıcı. dinlediğim kadarıyla hıçkırmalısın gayet güzel sözlere sahip bi şarkı, "gel gör beni" ve "yolumu bulurum" da dinlenesi. özlemişim sesini, nice güzel albümlere demek istiyorum kendisine.
    (centrocampista, 22.03.2007 21:37)
  5. 5 yıllık bir aradan sonra tekrar albüm yapan ve bu kararı ile de oldukça iyi eden güzel sesli güzel yorumlu şarkıcı. son dönemde özellikle "hıçkırmalısın" isimli şarkısı radyolarda televizyonlarda dönmektedir.
    (medium, 17.04.2007 13:55)
  6. bu yıl osmangazi üniversitesinin * bahar şenliklerine gelerek sevindiren sanatçı.
    (themummy87, 07.05.2007 20:50)
  7. sözleri çiğdem talu, müziği melih kibarimzalı parçasına yeni klibini çekmiş olan sesi güzel kişi.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 10.06.2007 22:38)
  8. saklanma adlı nefis şarkıyı söyler, sanırım sözler yine aysel gürel'in. tam performans şarkısı, canlı canlı dinledim, çok da güzel okudu, ağzına sağlık, uzun ve başarılı sahne hayatı olsun, biz de seve seve dinleyelim kendisini.
    (volga, 28.08.2007 10:03)
  9. yavuz bingöl’ün üşüdüm biraz adlı albümünde aşar gidersin adlı türküde yavuz bingöl'le yaptığı düet dinlenesidir..
    (rasko, 12.12.2007 19:14)
  10. hiç tarzım olmamasına rağmen sevmekten kendimi alamadığım hatun,sesi doğru şarkıyı yakaladığında terapi gibi geliyor bana nedense.arada şarkının bir yerinde sesiyle belli belirsiz oynamalar yapıyor falan,özellikle melih kibar-çiğdem talu ikilisinin 'aldım başımı gidiyorum' unda da tavan yaptığını düşünmekteyim evet.
    (nomennocry, 04.08.2008 12:09)
  11. çok güzel bir sesi olan
    magazin foreverlık bir durumu olmayan
    sessiz sedasız albümünü çıkarıp sadece işini yapmaya çalışan
    ve genelde playback yapılmayan programlara katılmayı tercih eden,diğer tür programların dinleyiciye saygısızlık olduğunu düşünen

büklüm büklüm , dönmeyeceğim , inadım inat , anlatma , fal , çözemedin , ay ışığı gibi son derece güzel ve kaliteli şarkıları söyleyen güzel şarkıcı insandır

başarılarının devamını ve bu alemde bozulmamasını dilerizzz.....
    (ceza aka keskinkılıç, 02.09.2008 21:54)
  12. lodi soyadı, pakistanlı bir baba ve türk bir annenin çok seçkin bir evladı olan, eşinden gelmektedir.
    (ankilozan spondilit, 27.06.2009 01:03)
  13. 1974 senesinde ankara da dogmus ,istanbul da besiktas ilcesinde buyumustur.
    henüz lise yıllarında müzige olan ilgisi ortaya cıkmıs şan,solfej filan derken bir grup kurup arkadaslariyla soylemeye baslamis 92 senesinde mimar sinan fakultesine girmesiyle de profosyonellige merhaba demistir.
    1999 da ilk albümünde ki fal ,inadım inat ,sana bir sey olmasin parcalari ile dikkati cekmis ama gereken basariyi yakalayamamistir.
    2001 de cikardigi aşkta ve ayrılıkta albumundeki ,buklum buklum ve anlatma şarkilari ile adindan soz ettirmis ; ve nihayet 2007 de cikardigi yolumu bulurum albumu ile gereken patlamayi yakalamis neredeyse albumdeki her parca hit olmaya yaklasmistir.

oldukca ince narin bir fizigi ,duru ,saf bir guzellige sahiptir.kısacası fıstık gibi hatundur halk dilinde taş da diyorlar.

son klibi ,sözleri kendisine ait "yaram var" adlı şarkısına yapılmıştır ,çekimler beykoz daki tarihi bir köşkte gerçekleştirilmiş.
    (ilaç, 14.07.2009 10:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil