yoldan geçen bayanın kokusu   

adana çık aradan

1. yolda yürürken yanınızdan geçen bir bayanın parfüm kokusu kimi zaman size ya birilerini hatırlatır ya da "ımmm mis gibi kokuyor" düşüncesini uyandırır. özellikle de bayanı yanınızdan geçmeden önce gördüyseniz ve sizin dikkatinizi çektiyse o zaman kokusuyla birlikte erkeklerin sıkça söylediği "ahh aşık oldum lan" sözünü tekrarlayabilirsiniz. abazanlıktan dolayı doğan bir durum değildir bu. sadece koku hormonları tetiklemekte tabi daha öncesinde görüntü babında bir etkilenme olmuşsa koku da buna bal dçkmektedir.

yanınızdan geçerken kokuyu duyduğunuz an ya "allahım bu nasıl güzel bir kokudur" diye bir durup düşünürken kimi zaman da "kendisi ayrı kokusu ayrı bitirdi beni" diye de düşünebilirsiniz. yalnız kimi zaman durumu abartıp hoşunuza giden bu kokuyu başka yerlere bağlayabilirsiniz. hani bu bayanın parfümü tam benim beğendiğim parfüm ya da bir sevgilim olsa böyle kokmasını isterdim ve o benim sevgilim olmalı ya da o benim dünyadaki ruh ikizim sanırım evet evet onun peşinden koşmalı ona yar olmalıyım diye saçmalayabilirsinizde.
    (bi sor neden yazıyorum, 20.09.2008 19:14)