yoldaşlar imana  geliyor   

adana çık aradan

1. haberde saçma olan

1- mustafa sarıgül ve doğu perinçek'in solcu olduğu iddiası,
    2- solcuların "kadim din düşmanları" olduğu iddiasıdır.

hakan yılmaz'ın "yoldaş" tabiri için uygun bir sıfat bulamadım.

küresel barış ve adalet koalisyonu, sol bir örgüt değildir, solcu olduğunu iddia eden insanlardan oluşmamıştır, savaşa karşı olan istisnasız herkesin katılabileceği bir yerdir. "kahrolsun emperyalizm" diyenle "din kardeşimin canını yakmasınlar" diyenlerin, ayrı kortejler yapıp bir kısmı tekbir getirirken bir kısmı da "biz, anti, anti, anti-ka-pi-ta-lis-tiz!" diye bolca zıplamışlıkları vardır, yeni birşey değildir, kurulduğu ilk günden beri böyledir. "irticacı örgütlerle beraber iş yapmam" diyen solcular zaten buraya girmemiştir.

seçim yaklaştıkça kafaları bulandırmak için bunun gibi daha onlarca haber süsleyecek "acans"ları.

başlık başıma kalmış. ahanda haber budur: http://www.haber7.com/...
    (chaghdash, 15.10.2006 18:43 ~ 20.02.2007 02:46)

2. hakan yılmaz'ın bu haberindeki en can alıcı nokta, ernesto che guevara'nın cemaat içerisinde elinde tesbih ile kade-i ahire'de resmedilmesidir. zaten default olarak yan duran şapkası da alnın secdeye değmesine engel olmadığından, namazının caiz olduğu da gözümden kaçmış değil.

che'nin her skime malzeme edilmesine fazlasıyla alıştığımızdan ve günümüzde her hırta "ironik" demek serbest olduğundan âdeti bozmayayım:
    "ahaha hakan ne güzel ironi yapmışsın ahaha aferin be (burada gülücük de var tabi)"
    bitti.
    (eksiksizuyum, 15.10.2006 19:06 ~ 19:06)
  3. solcuları "kadim din düşmanı" olarak addeden gerizekalı bir beynin ürünüdür. yarın öbür gün birisi "dinibütünler kadim yobazlıklarından vaz mı geçiyorlar?" tarzında bir haber yaparsa, sayın yılmaz'ın tepkisini merak ederim; zira böyle gereksizce, kendi çapında bir gündem değiştirme çabası içine girerek bu hakkı kadim din düşmanı olarak bellediği o solculara tanımıştır kendisi.
    (twinkle, 15.10.2006 20:25)