yolculuk yaparken başa gelebilecek tehlikeler   

adana çık aradan

1. tanıdığım bir ailenin başına gelen olay yolculukların ne kadar tehlikeli olabileceğini düşündürdü bana.sadece trafik kazaları da değil, insanın aklının ucuna gelmeyen şeyler de gerçekleşebiliyor ne yazık ki.
    bu aile istanbul dan antalya ya doğru özel araçlarıyla seyahat ediyordu iki hafta kadar önce.yolda bir mola yerinin yakınında durdurmuşlar araçlarını.ailenin biri 17 diğeri 6 yaşlarındaki oğulları da arabada uyuyormuş.anne baba arabadan inip markete doğru yöneldikten çok kısa bir sonra birkaç kişi arabaya yaklaşıp tekerlekleri patlatmış,camı kırmış,ne olduğunu anlayamadan arabadaki çantayı alıp gitmişler.
    nasıl bir memleket oldu burası böyle.ya çocuklara birşey olsaydı ne olurdu diye düşündükçe deliriyorum.gerçekten çok dikkatli davranmak gerekiyor artık.
    (hotaru, 21.07.2007 18:54 ~ 31.07.2007 22:51)

2. yolculuk yaparken metro turizmi tercih etmek başlı başına bir tehlikedir zaten. zira yaptığı kaza sayısı diğer firmaların toplamından fazla olan bu güzide firmamız kaza yapmasa bile sizi izmir den ankara ya 14 saat gibi abartılı bi sürede götürebilir... bozuk otobüsle yola çıktıkları yetmiyormuş gibi, bi de yetkili servis dahi olmayan bi ustaya otobüs tamir ettirip, yeni otobüs te çağırmayan firmamızı tebrik eriyoruz. yolda tam 5.5 saat bekletip tek açıklama yapmayışlarından bahsetmiyorum bile.
    (orsssss, 21.07.2007 19:30)