yolcu yolunda gerek   

adana çık aradan

1. geçerken uğramak gibi bir uygulama yapmış olan misafirin kalkma bahanesi...
    (where is my mind, 11.05.2004 17:43)

2. (bkz. yolcudur abbas, siksen durmaz)
    (pyrotechnician, 11.05.2004 19:29)
  3. nilüferin bir şarkısının adı
    (ascella, 11.05.2004 20:15)
  4. sevmek eskidenmiş güzelim
    sanki yıllar öncesinde kalan aşkımız bir masalmış birtanem
    düş yerine gerçekmiş yaşanan
    yarınlar bizim için geç artık
    çok geç artık sana dönmek
    hani giderken bana demiştin ya sen
    yolcu yolunda gerek
    sevgi bizim için yok artık
    yok artık bir daha sevmek
    yolcu yolunda gerek
    bitti denen yerden başlamak ve gözlerini açmak yeniden
    belki de sevinçle kucaklaşıp
    başlarız kaldığımız yerden
    yarınlar bizim için geç artık
    çok geç artık sana dönmek
    yolcu yolunda gerek
    sevgi bizim için yok artık
    yok artık bir daha sevmek
    yolcu yolunda gerek...
    (esdora, 16.01.2005 22:47)
  5. (bkz: gitmesi gerektiğinde gitmeyi bilmeli insan)
    (viola, 16.01.2005 22:52 ~ 22:53)
  6. insanı allak bullak eden ne zaman çalsa herkese kendini sevdiren asla eskimeyecek bir parça
    (anakin skywalker, 16.12.2005 20:28)
  7. bir nilüfer şarkısı. onunla mı başladı bu akım bilemiyorum ama birçok şarkıda "aşk bitti", "aşk mazide kaldı", " sevgi yok", "yalan dostum aşk diye bi şey yok" gibi şarkı sözleri gençlerin beynini nasıl yıkamışsa yeni nesil aşktan sevgiden bihaber gayet yüzeysel ilişkileri itina ile icra etmekte.(cümleyi baştan okumayın, dağılıyor. olduğu kadar.) misal; daha liseyi bitireli 3 yıl oldu, daha dün gibi hatırlarım kızların karşısında nasıl titrediğimi, heyecandan elimin ayağıma dolandığını. şimdi bakıyorum da millet lakait bi biçimde baya baya amerikan usulü izdivaçlar peşinde. ha tabi ki buralar dutluktu tarzında konuşmak saçma ama bu kadar kısa sürede bu değişim nasıl oldu anlayamadım. belki de böylesi daha bi güzel olur milletin ruh sağlığı açısından. akıbetimizi heyecanla bekliyorum. bu sıcak, samimi giriyi tüm ilk çıkma teklifini arkadaşını elçi yollayarak eden ve cevabı sınıftaki sıraların arkasında sinerek bekleyen, reddedildiğini duyunca tuvalete fıyan akranlarıma armağan ediyorum.
    (insert coin, 10.06.2007 13:32)
  8. her dinlendiğinde insanın tüylerini diken diken eden parça. 20 yıl sonra bile hala güzel.
    (sycrone one, 29.07.2007 14:38)