|
|
- son zamanlarda var mısın yok musun'u izleme sebebim...şöyle ki acun ılıcalı üstad; yarışmacı, hamdi bey'in teklifini her kabul etmediğinde -ki bu durum yarışma boyunca on, on beş kere falan yaşanıyor galiba- aynı ses tonu ve coşkuyla "yokum diyor" demekte...bi örnekle açıklayalım;
acun - evet hüdaverdi...hamdi bey'in...500 000...ytl'lik...teklifine...var mısın...yok musun?
yarışmacı - hamdi bey'e çok teşekkür ediyorum, bugün çok cömert bıdı bıdı...ama ben şansıma güveniyorum...hamdi bey'in 500 000 ytl'lik teklifine yokum...
acun - yokum diyor...
bi de adamın öyle süper bi zamanlaması var ki, nerdeyse yarışmacıdan önce söyleyecek...yarışmacının sözü biter bitmez yapıştırıyor "yokum diyor" diye, hiç şaşmıyor...valla ben çok gülüyorum, çok eğlenceli...hatta abarttım, acun'la aynı ses tonu, aynı coşkuyu ve aynı zamanlamayı yakalayıp aynı anda "yokum diyor" demeye çalışıyorum ama henüz başaramadım...her seferinde benden daha hızlı şerefsiz...ama hırslıyım, başarıcam...ne? yahu daha önce de söyledim zaten...evet, ben manyağım...sorma bi daha...
- muhtemelen acun'un, verilen kararı son kez olarak hem yarışmacıya hem de notere onaylatmak için kullandığı bir kalıptır. yoksa her seferinde aynı şekilde aynı şeyi söylemesi pek mümkün görünmüyor. ama böyle de çok komik oluyor. bir çare bulmak lazım.
- - hamdi bey' in yaptığı çıkma teklifine var mısın yok musun?
- hamdi bey' e çok teşekkür ederim ama tablo çok güzel. teklifi de düşük buldum açıkçası. evlenelim dese neyse. oradaki 500.000 durdukça kimseyle çıkmayı düşünmyorum. yokum.
- yokum diyor !!
- telefonu açan kişinin yanındakini çok pis satması durumu.
- -41 bin ytl lik teklife var mısın yok musun?
+lokum.
-lokum diyooor.
- kutusunda büyük hissetmeyenin hissiyatının iç sesidir, acun dışa vurmuştur!
- var mısın yok musunda en çok güldüğüm cümle.salk sanıyorlar insanları sanki duymaadıkk.pehh
- arda turan dan dinlediğimiz kadarıyla milli takımın acun ılıcalıyla dalga geçtikleri konuymuş.
- (bkz: tokum diyor)
|