|
|
- son zamanlarda can sıkıntısından sürekli yaptığım eylem. önce özel mesajlarımla onu iyice sıkıştırıyor, yoruyor, ağlatacak hale gelene kadar dalgamı geçiyor, üşümüş kasık kıvamını alıncaya kadar ruhunu dişçi nefesine bırakıyor ve sonra da sözlükteki girileri dahil ona ait her şeyle öylesine kardinalce eğleniyorum ki, oturduğum yerden kalkıp tuvaletteki aynanın karşısına geçerek "oooooooo ı am a sweety brillant boy" sözleriyle bağıra bağıra gülüp klozetin içinden, tabi iyice temizleyerek, malak gibi su içip anca rahatlayabiliyorum. ayrıca su içerken dilimi it gibi döndürmek, boynumu yukarı kaldırıp arada bi kafamı sağa sola ceylan gibi çevirerek bakmak hoşuma gidiyor.
sözlükte ne olduğunuzun kim olduğunuzun hangi nesilden gelip nelere imza attığınızın bi önemi yok. benim için sadece "av"sınız. titritiniz bu.
- - evet sayın yazar listende rasgele seçtik siz geldiniz taşak geçicez biraz.
+ nasıl yani?
- @xxw1234 şu giriniz misal yarak gibi. güya ironi yapmışsınız, ama bi sikime benzememiş.
+ama? ama? (gözler dolar)
-hele şu giriniz yok mu aman diyeyim, ne bu böyle resmen rezalet. hikaye gibi yazıp duygusal adam imajı verecektiniz ha? kız kaldırmaya mı geldin buraya ha?
+hühühühühüh (koşarak uzaklaşır)
- oh tamam, egom tatmin oldu. şimdi tuvaletten su içeyim.. mıyy..mıy..
- (bkz: evladım sözlük taşak geçilecek yer mi)
- - lan sözlük yazarı, gizli ibne ses ver!
- aa inanmiyorum buyur abi!
- hopla lan olduğun yerde. ben dur diyene kadar hopla.
- hopluyorum abi, bişiler de bağırayım ister misin?
- adımı alma sakın pis ağzına!
- hopluyorum abi.
- ben bi su içip geliyorum devam et!
- oldu bil.
- önce dost canlısı yaklaşıp daha sonra taşağa sarmak daha keyifli olabilir, şunun gibi mesela:
-selam, abi ya nickin süpermiş, o şarkıya ben de hastayım en baba şarkısıdır o grubun
-hadi ya çok sevindim, bi ay sonra türkiye'ye geliyo onlar biliyosun dimi
-evet ya biliyorum da kimle gitsem onu bilmiyorum ya üff=((
-aa ben de gidicek adam arıyodum, gel beraber gidelim
-senle bakkala gitmem lan ayı, soktuumun metalcisi..hahaha yalnız git de bakalım gotik hatunlar vericek mi sana
-abi ne alakası var ya
-sus len ibiş, nasıl da heyecanlandı hemen..(henderson, 12.11.2007 01:25 ~ 09.12.2007 19:51)
- eğerki seçimde gerekli itina gösterilmezse tam tersine dönebilecek olan olay...
aman dikkat...
- (bkz: hem hayalperest hem yalancı)
- + teyze, bende bi ego var görsen kocaman
- evladım döndür de götüne sok o zaman, bana niye anlatıyosun?
(bu giride bir arının muzip annesinin telefon sapığını göt edişinden faydalanılmış ancak ilgili giri aranmış taranmış bulunamamıştır)
- taşak geç butonuna tıklandığında otomatik olarak gerçekleşen hadise. taşak geç butonunun altında da ''buraya otomasyon sistemi getirdik, tıklandığında seçilen yazar ile otomatik taşak geçiliyor artık'' yazması ayrı bir güzellik olmuş.
teşekkürler moderasyon.
- (bkz: işini bilmeyen çavuşlar döner götünü avuçlar)
- " yoklamadan rastgele yazar taşağı seçmek "
(bkz: yaran yanlış başlık okumaları)(luto, 12.11.2007 02:16 ~ 02:17)
- "yoklama yerine şahsım butonuna basıp yanlışlıkla kendisiyle taşak geçmek"
- (bkz: seni seçtim pikachu)
(seemann, 24.01.2008 19:28 ~ 19:29)
- (bkz: siktir lan taşşak kafalı)
(bkz: çeşitli gülme efektleri)(scorpeo, 24.01.2008 19:36 ~ 19:36)
- son günlerde sözlükte daha da belirginleşen durumdur.
diye yazacağım, ama wondrous bir gün bu bkz yi götümüzde patlatacak diye ödüm kopuyor.(kl7mu, 24.01.2008 19:43)
- (bkz: orospu çocukluğudur)
- taşak geçilesi yazarla yapılsa daha zevkli olacak bir aktivitedir.
aslında ben kayser sozer'in diğer yazarlarla nasıl taşak geçtiğine çok gülüyorum. istediğinizi yazın girilerinin altına. adam en ağır sözünüze bile kahkahalarıyla katıla katıla gülüyor muhtemelen. siz "nasıl ayar verdim", "ne biçim küfür ettim" diye kendinizle gurur duyun hala.*
|