belki ilginizi çeker
  1. · mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti
gündem
  1. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  2. · ales
  3. · dinde zorlama yoktur
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · author
  7. · dersim katliamı
  8. · pes oynarken söylenen sözler
  9. · seni seviyoruma alternatif cevaplar

yoklamadaki nicklerden hikaye yazmak  

1. hayat bi amele mektebi ydi ona göre,yaşadıklarına paralel sırtına binen sorumlulukların haddi hesabı yoktu..geçmişinde yaptığı az biraz doğrulara oranla yaptığı hatalar ve keşke'leri daha da bir baltalıyordu yarınlarını..her biri cinayet süsü verilmiş kaza ydı sanki..

kuşkuları çoğunlukla zararsız dı..doğruya doğru koşarken daha bi fişekliyordu onlar..günden güne zorlaşan bu hayat kavgasında o da kendine bi yer bulmaya çalışıyordu..eski çocukluğunuzdan,eski o mutlu çocuktan eser kalmamıştı.şimdi onu duygusuz biri diye çağırıyorlardı..bir zamanların modası askere gitmeden olmaz lafı artık yaş ile doğru orantılı olarak karşısına evlenmeden olmaz olarak çıkıyordu..

herkes benim gibi mi diyordu ? herkesin etrafında benim gibi karabasanlar mı dolaşıyor ? koskoca bu insanlığın hepsi mi yalan dolan.. ? hiçmiyok yahu sırtımı güvenle yaslayabileceğim biri ? var evet var..ama adı yok sırtı var bana dönük ne acı..

bi sucuk ekmek e tamah ettiği günleri hatırlıyordu sonra..cep telefonuna gelen bi mesajla günü geçirebilmek..yastığa başı koyar koymaz uyuyabilmek..

kim bu saçmasapaninsan ? kimim ben ? kim beni bu denli ruhsuz laştırdı ? her gün bir öncekine benzeyerek daha ne kadar devam edebilir ki ?

ya herşeyim ya hiç im dedi içindeki ses..yata yata paslandık diye de ekledi..hayat bir tiyatro ise o başroldeki ortaoyuncusu ydu..ve yapması gerekenleri biliyordu artık..artık geçmişe sünger çekmenin zamanı gelmişti..keşkelerle yaşamayacaktı..nerde eski bayramlar demeyecekti en basitinden,bir dahaki bayramı iple çekecek,büyüklerini ziyaret edicek,çocukların gözlerinden öpecekti tıpkı eski günlerdeki gibi..

sigarasından son bir nefes daha aldı..kutu biranın dibini içmeden atıverdi yanındaki çöp bidonuna..

hadi bakalım dedi kendine..gayret edip bu hayatı çekilir hale getirmeliyiz!

karanlıkta gözden uzaklaştı..doğruyu bulmaya gidiyordu artık,doğru şeyleri yapmaya,yapmaya çalışmaya..
    (kişisel olmayan ileti, 13.08.2009 20:42 ~ 20:45)
  2. mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti.

-son-
    (egzozcu, 13.08.2009 20:45)
  3. ellerimi tuttu, gözlerime baktı. brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim dedi. ellerini bıraktım. ben brokoli sevmem o işleri brokoli çok oldu dedim. senin için sözlükte tek başına diyorlar ama dedi. öfkelendim. dedim bak dedim yanlış adama çattın dedim! valla ben onlarin yalancisiyim dedi özür diler gibi. türkçe karakterlerle konuşabilirsin dedim. hı hı evet anlamında başını salladı. başka bir şey düşünüyor gibiydi. kal be diem baby! dedi birden. kalamam dedim. böyle açaydım kollarımı gitme diyeydim dedi. işe yaramazdı dedim...

(bkz: to be continued)
    (bendeyazarolabilirim, 08.09.2009 15:42 ~ 09.09.2009 10:35)
  4. -bisorunmuvar diye sordu. karşısındakinin gerginliğine anlam veremiyordu.
    +geber marla singer!! diye bağırdı.
    şaşırmıştı.
    -anladım bozukluğu ..
    + pandalar ölüyor mına koyum

o an dünyayı kurtaran adam gelse, çözemezdi aralarındaki sorunu. miyawmiyawmiyaw diye bi ses duydular, kedikedi diyip yürümeye devam ettiler.

-ileride bi barvar. hadi oraya gidelim.
    yayan gittiler. arif susam sokağındaydı bar. yürüdüler. yanlarından geçtikleri bir adam, bir kıza "fen liselim, neden pas vermiyorsun? hem kayma benim alanım"diye laf attı. umursamadılar, bara girdiler. barda pink floyd floyd yaylalar çalıyordu.

-burakys, sana bi şey söylicem.
    +söyle melinda.
    -brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim.

o sırada bardan adam gelip ne içersiniz dedi.
    -absltlfe baby!
    *nasıl yani?
    -absolut yani..
    +ben bad bad whiskey istiyorum.

bi süre içtiler. sıkılıp kalktılar. barın önünde onları bir jaguarbekliyordu. bindiler.

-tukenen kalemlerden nefret ediyorum!
    +unut gitsin, bize gidip anime izleyelim.
    -off başım dönüyor. kafam mı iyi?

arabanın radyosu açıktı. dj b4r1ş"sıradaki şarkı merdaneli çamaşır makinesi sahiplerine ve testesteron adamlara gelsin" dedi.
    ve seemann başladı...
    (anime, 12.09.2009 04:37 ~ 04:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil