|
|
- (bkz. yok artık daha neler)
(legolas, 17.04.2004 16:22 ~ 16:23)
- yönlendirmeyi piç etmek bana düşer. bekaret almış gibi mutluyum şu an. böyle bir dedikodu programı var. aynı isimli yani. saba tümer, ayşe özyılmazel ve anası yapıyorlar dedikoduları.
tuğçe baran müstear isimli yazarın kreatörü mutlu tönbekici konuktu geçenlerde. ne konuştukları hatta konuşup konuşamadıklarını merak ettiğim için izlemeye karar verdim. birçok gencin masturbasyon materyali olarak kullandığı bu programı ciddi ciddi izliyordum. daha sonra aşk doktoru dedikleri top sakallı bir adam da katıldı aralarına.
ayşe ve tönbekici yazılı basının en çok ihtiyaç duyduğu, gedikleri kapatan yazarlar oldukları için kendilerini eleştirenlere fevran etmeye başladılar. konu nereden buraya geldi bilemiyorum ancak altıma iki kalıp bok sıçtım gülerken. ilkokul üç retorikleri çok hoşuma gitti. "madem çok kolay siz yazında görelim" minvalinde lakırdılar ettiler.
evet belki bütünlüklü saçmalama konusunda ayşe arman, mutlu tönbekici, ayşe özyılmazel ve bu saydıklarımın türevi birçok yazar sokaktaki adamdan daha başarılı olabilir. dahi anlamındaki de\da'ları ayrı yazmayı, noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmayı beceriyor da olabilirler. ancak bu "meziyetleri" onları saygı değer birer gazeteci, köşe yazarı yapmaz.
bakın mesela şu yazım bile incir çekirdeğinin dolmasında ciddi katkılarda bulunmaya çalışan bayan köşe yazarlarının birçok yazısından daha nitelikli bir yazıdır. siktir edin beni! ben kim köpeğim ki bu yazarlarımızın(!) yanında. muhtemelen böyle düşünüyorlar. haklılar da... ancak çıta sokaktaki adam değil sizin için hanımlar! çıta ece temelkuran mesela ... bu çıtayı aşabiliyor musunuz, o'nun yazdığı yazılar ayarında bir tek yazı dahi olsa yazabilmiş misiniz bunu sorun kendinize.
cevap bulamadığınız her sorunuz için buradayım ulaşın bana. hatta konu sıkıntısına düşerseniz ileride size yazı bile gönderebilirim. korkmayın sebil, sucu hayratı. ben de fena değilimdir "bütünlüklü saçmalama" hususunda...
|