belki ilginizi çeker
  1. · bayıra karşı yatır beni
  2. · yoğur beni
  3. · kafadan yumurta
  4. · bi siktir git dedirten gay lafları
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · colin kazım richards
  6. · author gibi erkekler
  7. · aylin aslım
  8. · daniel gabriel pancu
  9. · behringer

yoğur beni  

1. ya açıkçası isterdim ki bu bir şarkı adı olsaydı lakin!!111

değil a canlar, değil a dostlar. bu beş dakika önce mesaj kutuma gelen bir mailin başlığı.. bakın bir yanlış olmasın diye her başlık altına gay olduğumuzu ve fakat çeşitli atraksiyonlara açık olduğumuzu belirttim, belirtmesem belirtmedim derim, belirttim.

buradan mesajı atan yazarı elbet açıklamayacağım ama şunu bilin istiyorum, oehh tatito horny meydan, biz hepimiz sizi yoğuramayız.

hiç bir şey anlatmadığım sözlerimi güzel bir şarkı ile bitiriyorum;

olmaz böyle şey!
    yoksa rüya mi?
    tam mutlu oldum derken,
    siktin bütün dünyami.

ya illa ki. evet.
    (alexander supertramp, 20.06.2009 01:17)
  2. az evvel alexander supertramp ın mesaj kutusuna kendi mesaj fasilitem aracılığı ile yolladığım yer yer erotik öğeler içeren hikayemin başlığı. artık verir heralde.
    (oehh, 20.06.2009 01:20)
  3. (bkz: bayıra karşı yatır beni)
    (bkz: tırmala beni kaşı beni)
    (bir buçuk iskender, 20.06.2009 01:20)
  4. ateşli bir sevişme esnasında bana ayıp kelimeler söyle diyentatito'ya oehh'in verdiği cevaptır. lakin çok etkili bişey ulan sikip atıyor bütün şehveti dolayısıyle 10 nanosaniyede erkenden gelen adam süreyi 3 dakikaya çıkarttı. tatito'ya takdirlerimi sunuyorum. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
    (laein, 20.06.2009 01:23)
  5. kütürdet beni demeden önceki son adımdır.
    (oehh, 20.06.2009 01:24)
  6. -----spoiler----

erken final'in oynanıyor.

-----spoiler----

s03e13'te bunlar oluyor. bölüm sonu canavarını tahmin bile etmek istemezsiniz.
    (alexander supertramp, 20.06.2009 01:26)
  7. en bir güzel sevgi sözcüğü. eşler bunu gözlerinin içine bakarak söyler ve birtakım yağsal olaylara girişirler. akabinde ise... -bu kısmı okuyabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir-
    (oehh, 20.06.2009 01:28)
  8. (bkz: bandıra bandıra ye beni)
    (billie jean, 20.06.2009 01:29)
  9. "tüy siklet iki atletin karşılaşması" konulu bir yapımdır. bu konulu filme horny meydan'ın sponsorluğu dahilinde yazıcıoğlunun önünden ulaşabilirsiniz.
    (laein, 20.06.2009 01:30)
  10. ya arkadaşlar mallaşmayın. şöyle diyeyim; ya arkadaşlar mallaşmayın.

hüzünlere gark eylediğim şu günlerde bir gay'den bekleyeceğim en son hareketti böyle bir mesaj almak, sonuçta hüzün verici bir olay. hele ki aynı yastığı baş koyduğumuz bir gay ise bu.

şimdi spotify'dan açtım elvis'imi böyle dinliyorum, bir kıpırtı oluyor, sevgi diyarlarına doğru sessizden yol alıyorum. ve fakat!!111

ben bir transseksüel olduğumdan kelli bu tür mesajlardan hoşlanmıyorum, ayrıca odamda asılı duran takvim bugün doğan erkek çocuklar için abdülhak, kız çocuklar için ise fatima ismini öneriyor, aklınızda olsun.
    (alexander supertramp, 20.06.2009 01:31)
  11. bazı insanlar ister bunu.(taaa...nım.)
    horny bebeim gelirken yoğurt al diyorum, dememle beraber yoğur beni diye yan apartmana tatitoya bağırıyor. üzülüyorum. hep sıcaklardan dedim artık. böyle.
    (mental retardasyon, 20.06.2009 01:33)
  12. (bkz: parçala beni hayvan)
    (betterthanwords, 20.06.2009 01:34)
  13. böyle öpüşlü sevişli film ismi gibi duruyor hakkaten. gece yarısından sonra show tv de yayınlansın. bir de kırmızı nokta koyulursa eğet tadından yinmez.

eski günlerin hatrına lan... of hüzünlendim yine amına koyim.
    (oehh, 20.06.2009 01:38)
  14. konuk oyuncu olarak ıssız adam setinden çekip çıkarttığımız alper'i de görebileceğiniz bir baş yapıt. lakin rolü çok küçük. rolü.. sahnesi de dolayısıyla erkenden bitiveriyor. erken.. ama usta bir oyunculuk; bu kadar kısa sürede bu kadar inandırıcı bir orgazm taklidi.. mmm enfes.
    (laein, 20.06.2009 01:40)
  15. dün gece harikaydın, düşününce hala ter basıyor, nasıl böyle oluyorsun anlamıyorum, tek kelimeyle çılgındınn...

ups eski erkek arkadaşıma atıyordum mesajı yanlış oldu pardon asklfjaslkfjalsfjalfjas.

yeni bir radyo, sourberry gibi, o şekil.
    (alexander supertramp, 20.06.2009 01:40)
  16. bana masaj yapar mısın? demenin en sexy yolu.
    (yuvasından çıkmış yazar, 20.06.2009 01:43)
  17. erken kalk zinde kal
    günaydın de mutlu kal
    reröreye formda kal basit reröreye formda kal...

yeni reklam sektörü iyi iyi.
    (mental retardasyon, 20.06.2009 01:45)
  18. un, su, yumurta vb birleşiminin söylediği cümledir.

-ohhşş yoğur beni, mıncıkla. benden dilber dudağı yap, vezir parmağı yap. yoğur yoğur ohhh...
    (aydeliselman, 20.06.2009 08:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil