karşılıklı oturup bir masada yemek yemek
işteş çatıda yemek fiili 1nci çoğul kişi.
* (azureel , 18.03.2004 01:20 ~ 01:21)
sex den daha zevkli olduğu iddia edilen; yer yer sex öncesi hazirlik bazende aşk tazeleme olarak karşımıza çıkabilecek hareketler bütünü
ısınma turları
yalnız olduğunuzda başkalarının yapması bayağı rahatsızlık verebilir.
(bkz. haset )
sağ kolunu hatunun beline sarıp uzak mekanlara yelken açmak
bunun metroda , evde , kankanın gözü önünde , derste , konserde , sinemada olan versiyonları vardır. eylemi yapan insan hiç rahatsız olmasa da, bir gün kıllanan biriyle karşılaşabileceğini hiç ama hiç unutmamalıdır. (balta , 23.03.2004 23:20)
öpüşmenin duygusuz olanıdır. yani gerçekten sevdiğin bir kızla öpüşürsün ama bir gecelik bir ilişkide ya da alkol ortamında bulduğun kızla sadece yiyişirsin. burada kızın karakteri senin için önemsizdir. (not: aynı durum diğer cinsiyet için de geçerlidir.) (freaxsz , 05.05.2004 16:46 ~ 16:47)
(bkz. sinemada yiyişmek )
insan anatomisi üzerinde biraz yağlama, birasda keşfedip zevke gelme eylemidir.. (geyik , 04.08.2004 17:59)
enerji kazandıran tüm yeme modellerinin (şapırtadarak, elle, çatalla vs.) aksine, enerji kaybettiren tek yeme modeli. (solti , 05.08.2004 20:19)
sinemada bir kız ile bir erkeğen arka sıralarda yaptığı fiil.
(bkz. training )
(bkz: sağda solda öpüşen çiftler )
(bkz: yiyin birbirinizi )
iki yamyamın açlıklarını kardeşçe bastırma yolu
sevgili bulma nedeni
sevişmeden önce yapılması tavsiye edilen eylem.
(bkz: ön sevişme )
(bkz: yiyişken )
(bkz: barlarda yiyişmek )
bir arap atasözü şöyle der; "hurmalar olgunlaşmış, bekçi de ses çıkarmıyorsa bağa dalabilirsin". bilmem anlatabildim mi? (solti , 02.03.2005 18:20 ~ 20:01)
sevdiğiniz kişiyle yaptıgınız zaman sevgi seline dönüşebilecek eylem.
bazı sıvıları salgılamak için kullanılan liseli icraatı. marifetmiş gibi ballandıra ballandıra anlatılır erkek arkadaşlar arasında. anlatılanların muhtemelen %20-30 u gerçekleşmiştir. karşı cins daha fazla ileri gitmeyelim demiştir buna rağmen üsteleyen erkek terslenmiş ve sonuçta erkek alınmış icraat bitmiştir.
(bkz: icraatın içinden ) (dlord , 18.01.2006 03:05)
koklaşmanın bir adım ötesi , sevişmenin bir adım gerisinde , genelde lisede yapılan ve zevki bir başka olan , ateşli eylem .
ikisi sevgili olan 3 kişilik grupla 3. kişi olarak dışarı çıkmama nedeni.
sayfa 1 2 / 2