gündem
  1. · cehennemin girişinde yazan söz
  2. · aşk
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · yetenek sizsiniz türkiye
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · babaların garip huyları
  8. · ömür törpüsü
  9. · itü sözlük age of zirvesi

yiyecekle girme yasağı  

1. mekanın önünde nemalanacak bir büfe varsa ya da zaten içeride satılıyorsa, bimden gıdaları istifleyip yemeyi ya da anne emeği çıkınları tüketmeyi engelleme yasağıdır. oysa niyeti bozuk olan yasak masak iplemez...
    (heidi, 03.12.2007 09:00)
  2. efendim bu olayın bir garip versiyonunu yaşadım bu yıl. ankara dikimevi metrosu'na her daim elimde krakerle falan giren ben; bu yıl ankaralı olmadığını çok belli eden biriyle metro merdivenlerini indim. elimizde lipa'nın muhteşem dondurması. egoyu bastık geçtik; kimse bir şey demedi(bu arada yanımdaki kişi "ıyy. ne iğrenç. neden kentkart yok ki burada da". falan diye söylenmekteydi.). neyse tam aşağı iniyoruz; iri kıyım güvenlik insanı "huooop. hanfendiii. hanfendii. öyle giremezsiniz ama." dedi dondurmaları işaret ederek; "tamam." dedik. çıkmak üzereyken adam bu sefer aynı "ahahaha. ayağıma düştünüz." ses tonuyla, "ama bakın şu köşe gameranın kör nokhtası. orada yiyiverin bakayım". dedi. dumur bi halde, koca dondurmayı ağzımıza tıkıp yarılarak geçtik artık oradan.

insanların genellikle uymadığı ve elinizdeki yiyeceğe göre değişen yasaktır bence, kime çattığınıza dikkat etmelisiniz. hiç belli olmuyor zira.
    (maia, 03.12.2007 16:35)
  3. -kardeşim otele dışardan yiyecek sokmak yasak.ne yiyosun ayıp değil mi,kurulmuşşun lobiye.
    + yok abi ben geviş getiriyorum
    -nası ?
    -lahmacun yemiştim dışarda onu sindiricem izin veririsen.
    +ağızını kapat .insanlar bakıyo.
    -ama abi ağızım kapalı nasıl geviş getiricem bi dakka izin versen ?
    +istifa edicem sen izin verirsen
    (buhranıkendisindenikiadımöndekoşanbuhranpilavı, 03.12.2007 16:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil