bugün itibariyle çektirdiğim diştir kendileri ve çektirmeyi düşünen arkadaşlara yardım etmek amacıyla belirli aralıklarla size durumu bildireceğim.
diş çekimi 1 saat kadar sürdü ve 3 dikiş atılarak finish denildi. yaklaşık 1 saattir elimdeki buzu yanağımın üzerinde tutuyorum. bunun şişliği azaltacağı düşünülüyor. öyle pek bir ağrı yok ama yutkunmak çok zor geliyor ayrıca boğazım hafiften ağrımaya başladı. doktorumun tavsiyesi üzerine dünden itibaren antibiyotiğe başlamıştım şimdi de bir tane
apranax fort aldım. ilerleyen saatlerde görüşmek üzere..
- diş çekileli 3 saat kadar oldu şu an için her şey güzel gözüküyor. şişlik yok hafif bir sızı ve kanama var o kadar. ama buz ile arkadaş olmayı öğrenmelisiniz hala yanımdan ayırmamaktayım sırf bu sebepten bi türlü uyuyamıyorum. bir de unutmadan söyleyeyim sabahtan güzel bir kahvaltı yapın yoksa aç kalıyorsunuz.
- yaklaşık 6-7 saat sonraki edit. diş doktorunun verdiği bir başka ağrı kesici olan
cataflamı alıyorum şimdi. artık kan yutkunmaktan bıktım. ağzıma da yemek koymadım sanırım şekerim düşüyor. bu arada karaciğerin de içine sıçtık sanırım bu kadar ilaç alarak daha ne kadar dayanacağım bilemiyorum. son olarak buz tutmayı asla bırakmamalı yoksa sızı daha çok kendini hissettiriyor bunların dışında her şey güzel, cm oynayarak vakit geçiriyorum
-yatmadan önceki son edit. 12 saat kadar olmuştur heralde her şey çok güzel valla şişlik yok kanama yok yemeğimi yedim öyle sert şeyler olmadığı sürece güzel yenebiliyor. paşa çayımı da içtim. antibiyotiğimi ve apranax fortumu da aldım şimdi uyku zamanı
- oh misler gibi uyandım. dün bu saatlerde doktorun elleri ağzımda, dişimi oraya buraya çekiştiriyordu. şimdi corn flakesimi yiyip güzelcene bi kahvaltı yapacağım ve ne olur ne olmaz diye bir apranax fort alacağım. doktorun söylediği gibi antibiyotiği de bitirene kadar devam edeceğim. şişlik yok en mutlu olduğum konu da budur heralde; demekki neymiş buz çok önemliymiş. haydin kalın sağlıcakla bir başka ameliyatta buluşmak üzere