gündem
  1. · zongul ducks
  2. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · öğretmenler günü
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · kadınları itici yapan ayrıntılar
  9. · tekilamın tuzu bol olsun zirvesi

yirmibirinci yüzyılda msn i olmamak  

1. imkansız bir durum değil.kullanmayanlar da var bildiğim kadarıyla.ama 21. yüzyılda artık hemen hemen herkesin internet imkanı bulabileceğini düşünürsek bu msn'in de iletişim,haberleşme bakımından büyük fayda sağladığını yadsıyamayız.kendi adıma konuşacak olursam;kontör sıkıntısı çektiğimden dolayı artık buluşmalarımı hep msn üzerinden yapmak zorunda kalıyorum.bu açıdan msn'i olmazsa olmaz görmemekle birlikte çok faydalı buluyorum.
    (mistir loba loba, 16.11.2007 20:39)
  2. yirmibirinci yüzyılda ekmek bulamayanlar varken hiç sikimde bile olmayan kişilerdir.
    (beşincicemre, 16.11.2007 20:42)
  3. cep telefonu sahibi olmak kadar normal bi durum msn hesabı sahibi olmak. elimizin altında bulunan internet nimetinin iletişim harikalarından msn den faydalanmamak biraz hoşaflık olur kanımca. olmasının sakıncasını göremiyorum açıkcası. aksine birbirine telefon açmaya hal hatır sormaya erinen 2 milyar insanın basit görünen bi "slm" mesajı bile, birbirinden bihaber yaşayan onca tanıdık insanın tanışıklılığının gerekliliği olan birbirinden haberdar olma eyleminin gerçekleşmesinde önemli katkılar sağlıyor.
    sözlerime burada son verirken; popüleri itin şeyine sokan underground sözlük anlayışının yıllar önce bittiğini, genel geçere saldırmanın artık prim yapmadığını belirtmeyi bir borç bilirim esen kalın, cool takılın ödün vermeyin.
    (thisrock, 16.11.2007 20:45 ~ 22:23)
  4. muhakkak haklı bir nedeni vardır dedirten durum. asıl olan günümüz şartları ile msn ilişkilendirmesi yapılması ve bunun kötü birşeymiş, eksiklikmiş gibi yansıtılmaması gerektiğidir.
    (floydian, 16.11.2007 20:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil