yirmi yaşında hiç sevgilisi olmamış kız   

adana çık aradan

1. aşkı brezilya dizilerinden öğrenen, 'çıktığım var' demek gibi bir hataya düşerseniz de elleri çenesinde merakla sizi dinleyen harikalar diyarındaki kız tipi
    (üretim hatası, 30.07.2007 17:06 ~ 31.07.2007 13:39)
  2. (bkz: çıktığı olmayan kız)
    (bkz: anne benim çıktığım var)
    (tangerine, 30.07.2007 17:15 ~ 17:15)
  3. (bkz: mevlana beni görse sen gelme derdi)
    (jimmyjazz, 30.07.2007 17:19)
  4. kızın güzel ya da çirkin olmasıyla alakası yoktur. kaderdir, geçer.
    (sphinks, 30.07.2007 17:27)
  5. belki de 17, 18, 19 yaşlarında çok sevgilisi olduğu için 20 yaşında daha sakin bir hayat yaşamak istemiş olan kızdır.
    (dawsan, 30.07.2007 17:33)
  6. (bkz: fazla)
    (bkz: seçici kızlar)
    (blondie, 30.07.2007 18:00)
  7. üstüste öss ye girme takıntısı olan (bkz: öss manyağı sendromu) kızlarda görülen bi sonuçtur.seri öss girdikten sonra matematik kitapları göze artık daha bi çekici ve erkeksi gelmeye başlar,fizik kitabının çalışmaktan olan kıvrımı adonis kası gibi gözükür,silgi olmuştur bi adem elması,sağ elde orantısız kas da oluştuktan sonra kişi "gençliğim güzelliğim ziyan oluyor,evde kaliciim" çığlığıyla ve telaşıyla önüne çıkan ilk talibe abayı yakar.ama acemi olduğu için büyük olasılıkla aile üyelerinden birine yakalanıp protesto edilicektir.
    (fluwn, 01.08.2007 11:56)
  8. (bkz: yirmi yaşında hiç sevgilisi olmamış erkek)
    (ceyyar kermit, 01.08.2007 11:58)
  9. kendi mallığından muzdarip bir kızdır.zira ortaya mantıklı bir sebep koyamaz,koysa da savunma mekanizmasıyla karışık ürettiği bu yalan savlar hemen çürütülür mantıklı sebeplerle.mesela ben erkek arkadaşa ihtiyaç duymuyorum diyorsa külliyen yalan söylüyodur;zira bir kız hormonları,genleri,psikoljik yapısı ve doğası gereği erkeğe ihtiyaç duyar,yalnız yapamaz.bunu ortaya atabilecek kadar kendine ikiyüzlülük yapan kız için artık yapabilecek bir şey yoktur,dostum beni kandırdın diyelim hormonlarını nasıl kandıracaksın seni psikologlara havale ediyorum deyip zatı-muhteremi kendisiyle başbaşa bırakmak makbuldür.ya da ortaya kendime uygun erkek bulamıyorum diye egoist bir iddaa atabilir hatun kişi.bu ademkızı için güzel laflar hazırlanabilir.(bkz: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım).kendisine önce durumunun spesifik ve kritik olduğu ve erkek eline dokunmamış bir abaza olduğu hatırlatılr.sonra ey be kızım,etrafta binlerce abaza,asosyal ama eli ayağa düzgün fakat kızlara açılamayan ve benzeri türevlerden tonlarca erkek var.beğenmiyorum diye egoizm osurmanın sırası mı,git önce siftah yap sonra götünü kaldır,öyle karşıma çık tartışalım tarzında çözüm önerileri sunulur.ve bu böyle gider...
    (evrenin en azılı karadeliği, 01.08.2007 12:46)