yine yeni yeniden 

adana çık aradan

1. nilüfer'in 1992 yılında çıkarttığı,

1.dokun bana
    2.şov yapma
    3.yeniden sev
    4.haram geceler
    5.kavak yelleri
    6.aman
    7.her sevda bir veda
    8.dokunsalar ağlarım
    9.beni anlamadın ya
    10.çarem benim

isimli şarkılarını barındıran albümüdür.sanırım bütün şarkıları biliniyor ama yine de haram geceler ve kavak yelleri bir başkadır.
    (bettyboop, 07.09.2005 18:59)

2. albüm pek bir bilindik, pek bir ünlüdür. içindeki haram geceler en damar şarkısıdır nilüferin bana göre. aynı zamanda nilüferin onno tunç imzalı şarkısıdır bu albüme adını veren. bu şarkı geçen günlerde piyasa sunulan onno tunç şarkıları albümünde sezen aksu tarafından seslendirilimiş, pek de bir arabesk olmuştur sanki.

yüreğimdeki fırtına
    dinmedi hala
    titrerdim
    isterdim
    seni hep kollarımda

yine bana gel
    yana yana yine beni sev
    hadi beni yine sev
    beni deli deli sev
    beni yine yeni yeni
    yine yeni yeniden sev

ben yandıkça bağrımda
    sönmez ateş
    gece yıldız tenimde
    gündüz güneş

hadi beni yine sev
    beni deli deli sev
    beni yine yeni yeni
    yine yeni yeniden sev
    (ascella, 27.05.2007 23:33)
  3. özellikle kavak yelleri ve de yeniden sev parçaları ile gönlüme taht kurmuş, aranjör olarak rahmetli büyük müzik adamı, onno tunç'un çalıştığı, gerçekten de içerisinde birbirinden hit, birbirinden değerli parçalar bulunduran, sadece nilüfer'in en çok satan albümlerinden birisi olarak değil, türk pop tarihi'nde özellikle 90'lı yıllarda en çok satanların arasına rahatlıkla girebilecek 92 çıkışlı nilüfer albümü.

aynı şekilde, sezen aksu'nun yeniden sev adlı, gipsy kings 'in love and liberte albümünde, no vivire olarak okuduğu parçayı, onno tunç şarkıları adlı tribute albümünde seslendirmesi. niye bu şekildeki nilüfer'in albüm ismiyle söylemiştir şarkıyı bilinmez.
    (melankolik ayı, 30.05.2007 04:58)
  4. mesut yılmaz siyaset sahnesinde!...
    (anatoly1499, 30.05.2007 16:04)
  5. onno tunç şarkıları albümünde sezen aksu'nun seslendirdiği şarkıdır.
    bir müzik markette bu şarkı çalarken, insanların "aaa sezen aksu" diyerek kalakaldığını hatırlıyorum...
    ilk dinleyişimde ben de kalakalmıştım.
    o hareketli şarkı, sezen'in dilinde bir yakarışa, bir ağıta, bir tükenişe dönüşmüştü.

"gel son defa sev beni..." diyen sezen, "hadi beni yeniden sev" diyordu şimdi.

kime dediği çok belli olarak.
    (bimekan, 23.04.2008 15:15)
  6. nilüfer'in en güzel albümlerinden birisidir. ardı ardına gelen haram geceler ve kavak yelleri bile tek başına yeter bu albümün dört dörtlük olmasına. buram buram adnan ergil kokusu duyulur albümün her noktasında.
    (estarabim, 04.07.2008 17:47)
  7. sevişmeye doyamayan çiftlerin her boşalmadan sonra tekrarladıkları cümle.
    (hakanhakan, 04.07.2008 22:29)