her türlü dizi repliklerini direk hayata geyikleştirip katan, gülüşüyle sizin de içinizi ferahlatan, moral seviyenizi yükselten, kayserili pastırma kralı biricik arkadaşım...
hiç susmak bilmeyen gıcık yazar. bide bugün farketmişimdirki biz bunla kardeş gibiymişiz. ben ona vuruyorum o saçımı çekiyor sonra hocaam saçımı çekti.. koca koca tıp öğrencileri yaparmı bunu ya.
neyse ama işte o tarih dersine sen gireceksin demek istiyorum burdan ve bide tokat atmak istiyorum
ve beynimin içinde "kafama vurmasana gerizekalııı..." sözleri yankılanıyor.
edit: bu şahısın nick altı girilerle mutlu olduğunu okuyupta ohh içini bide ben kıpırdattım deme sebebimdir fakat kendi nick altısını oylaya oylaya bir hal olaraktan bu giriyi bu haftaki ilginçliklerim içine sokmuş yazardır. allahtan akıl fikir dilemekteyim..
evine ne zaman gitseniz bir var mısın yok musun izleme telaşında olan biricik kankam. beni stj. olduğum için sözlükten bile tebrik ettiğini gördüm çok duygulandım. onun şerefine tüm eski var mısın yok musun ekibini toplatıp program yaptırdım. çürüyüp yokolduğun günleri çok özledim yiiit