|
|
- boktan bi şarkıyı internet kafeye oturup arka arkaya binlerce kez dinledikten sonra sarfedilebilecek söz gurubu. boktanlık kişiden kişiye değişir ama hem popüler hem boktan olması durumu çekilmez hale getirir. böyle şarkılara örnek vermek gerekirse:
tarkan - budu
mustafa sandal - aşka kürek gerek
gülben ergel - bütün şarkılarım
ve son günlerde
yalın - zalim(maherl, 01.04.2004 12:16 ~ 12:17)
- (bkz. yeter ulaaaaaaaaaann)
- yaşadığı durumların içinde kendi benliğini kaybeden arının son feryadı...bu arı bu feryat ile artık on kaplan gücüne gelir ve dünyaya restini çeker...
(okang, 22.02.2005 23:25)
- sözlükte soru başlığa cevap veren girileri ispiklemekten daralmış yurdum entelijansının isyanı
- bir isyan cümlesi.
- bıktım bu hayattan,yeter artık ,söylenecek tüm sözler söylendi artık seni dinlemek istemiyorum beni rahat bırak,kaderime de sana da başlıcam yeterrr ulannn örneğinde de görüldüğü üzre insanın sinirini anlatan kibarcana(!) bi tepki belirtisi.
- 6 saat boyunca bilgisayar başında oturmaktan kıçınızın sandalyeye yapışıp,düzleşmesi durumunda söylenen söz.
- kişinin sigortasının attığı noktadır.bu ünlemden sonra artık uğraşılan şeylerin bir önemi yoktur.çünkü sigorta atmıştır bir kere...
- çok şık bir isyan nidası. hatta insanın bazen ortada hiç bir şey yokken bile sırf can sıkıntısından patlattığı biraz da delikanlılık kokan cümle.
|