belki ilginizi çeker
  1. · alternatif kurtlar vadisi isimleri
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · 100 opera
  4. · author
  5. · prison brake
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · boylumlama başlığına giri girmek
  9. · şarkının bilinmeyen yerlerinde yapılanlar

yeter lan cıvıdınız iyice  

1. (bkz. man on the moon)
    (giberling, 05.06.2004 03:08)
  2. içten patlamalı motorun haklı tepkisi.

ortamda, "ersin tokadımı yersin" "ersin versem yersin" "ersin seni kim .sin?" gibi biteviye tacizlere maruz kalan lise genci; bir zaman sonra, gerek ortama ağırlığını koymak, gerekese sürekli içine attığı bu durumdan kurtulmak için; "eaaaaaaaah yeter lan cıvıttınız iyice" der; bu cümlenin ardında her ne kadar, "oğlum ben hatırnaz, kibar bir gencim, şurada iki dakika şu edepsizliklerinize izin veriyorsam, şakadan, espriden anlayan bir tip olduğum içindir fakat sanılmasın ki özlük haklarımı da yeri geldi mi koruyamam" anlamı saklı olsa da, ( ya bir liselinin bu kadar derin düşünmesi?) karşı taraf hep; "ehiehaha olm biz sevdiğimizden takılıyoruz lan, hemen de alındın ha hiç şakaya gelmiyon" diyerek "adım adım nasıl kanser oldum" kitabını yazdırmak için gerek ve yeterli materyali toplatır.

işbu ana iskeletinde 110 (yüzon) kelimedir nokta kullanmadığım bu girimi noktalarken, allah kimseyi dört kişilik "hırt" çetenin eline düşürmesin diyor, bir sır kapısının ibretlerle dolu öyküsünü daha burada noktalıyoruz. saygılar, hörmetler.

o değil de 23.59.58 civarı giri girip, bir gün öncesine patlamak da ayrı şahaneymiş.
    (müyendis, 22.05.2006 23:59 ~ 23.05.2006 00:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil