20 temmuzdaki alsancak zirvesinde tanıstıgım yazar.her ne kadar dediklerimin tersini söyleyerek beni devre dısı bırakmaya çalışsa da,biliyorum ki kötü niyeti yoktu.bir sonraki zirvede yine kendisine bardak altlıgı atmayı iple çekiyorum.
bilgi birikimine bayıldığım, yazısındaki/yazılarındaki düşünceye karşı bile olsam da, büyük bir zevk ve beğeniyle girilerini okumamı sağlamış yazar. her yerde olsun istiyorum böyle insanlardan, her köşe başında karşıma çıkıp, "güzel yazmışsın ve yanlış düşünüyorsun, ayrıca şu 5 ytl'den de 2 kişi kadıköy yollar mısın?!" desinler istiyorum. incelikli yazılarla fikirlerim bir bir çürütülüyorken bile yenilmekten zevk alayim istiyorum, ki kendileri bunu çok güzel yapıyor.
alacalı konular üzerine daha çok yazmasını istediğim yazar, çünkü gerçekten de alacalı konular üzerine yazanlar günden güne azalıyor; koskoca bir sarayda, üzerine şarap döktüğümüz smokinlerimizle, isveç akademisi'nin değerli üyeleri ve sayın konuklar ile yapayalnız kalmış gibi hissediyorum sonra kendimi..
girilerini okudukça kafein komasına girmiş gibi titrediğimi, itiraf etmek istediğim yazar. bireysel eğitim bakanlığımın sabaha karşı ani bir tesadüfle(?) göreve atadığı başöğretmen. boş gelmedim, nedenleri var;