belki ilginizi çeker
  1. · istanbul kraliyet tiyatrosu
  2. · bana pizivink didi
  3. · itü sözlük altın günü zirvesi
  4. · 2nci cemre biraya düştü zirvesi
  5. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  6. · aydeliselman
  7. · günübirlik zirve yapalım bira içelim zirvesi
  8. · itü sözlük radyosu djleri
  9. · virajların ustasıyım gözlerinin hastasıyım zirvesi
  10. · öğrenci indirimli dans eğlence zirvesi
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · banu güven
  3. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  4. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  5. · aşk ı memnu
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · itü sözlük
  8. · john terry
  9. · hamas bunny

yer yer çoğu zaman  

sayfa  / 2
  1. "genellikle sık sık" olan gerçek ismini tanınmamak için değiştiren güzel insan.
    (miletoslusimo, 23.01.2009 17:44)
  2. bu gece zirvede tanıştığım, sevimli, konuşkan, geyiksever yazar. selam ehe mehe ben o ceketli sakallı adamım! *
    (frozen sky, 02.02.2009 00:35)
  3. "bu soğukta evden dışarı çıkılır mı muğağoyüm" isimli zirvede (yine bişeyleri yanlış mı hatırlıyorum nedir, allah allah*) tanıştığım, şahane muhabbetiyle kendini çok çabuk sevdirmiş olan yazar kişisi. eski sevgilim frozen sky * ile de pek bir iyi anlaşır bu arkadaş, bana da sürekli güvenimi sarsacak konuşmalar yaparak yaramı tekrardan açmakta üzerine yoktur. *

sevimli falan bir insandır kendisi, canayakın bir kişilik baya. yalvar yakar bir nickaltı girisi yazdı, karşılığını vermek lazım diye düşünüyorum. bi zirve daha yapalım yazın da tekrar geyik dönsün yahu olmuyor böyle, hem stajyer falan da gelir maaşını alıp, oradan taksime götürür bizi belki.*
    (evilmaddox, 08.03.2009 09:21 ~ 14.03.2009 13:07)
  4. cumartesi gecesi beyoğlu'nun muhtelif yerlerinde, muhtelif saatlerinde karşılaştığım yazardır kendisi. fakat yalnızca yanımdaki kozmikdalgayı görmüştür. bu yüzden maaşımı aldığım halde evilmaddoxtan gelen taksime götürme fikrini şimdilik askıya aldım diyebilirim.*
    (stajyer, 11.03.2009 10:43)
  5. beyoğlu na muhtar olması gereken şahıs. bir insan her mekanı ve her mekandan en az 3 kişiyi tanımaz ki arkadaş.

kendisi çok güvenilir insan, 100 kiloyu taşıyabilmekte. e tekniğini biliyor. bir de acaip tikky taklidi yapıyor.eğlenceli vesselam.

ama o son birayı içmeyecekti işte.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 30.03.2009 11:04)
  6. zirveye ilk gelenlerin "zirve fobisi"ni ortadan kaldıran sıcak insan. muhabbeti de akar gider.
    (chacharon, 30.03.2009 11:25 ~ 11:27)
  7. baştan sinirli geldiği imajı veren sonradan konuşkan olduğunu gösteren insandır. gerçi benim bulunduğum mekandan nedense insanlar pek konuşkan olmuyorlar, sebebini anlayamadım pek. bıcır bıcır yazarlar katagorisinde değerlendirmek gerekli bu arkadaşı, alkollü bir zirvede daha yüksek performans alınabilecei fikrine de sahibim.
    (kurremkamerruk, 30.03.2009 12:21)
  8. fotoğrafa poz verme esnasında hareketimi çalmış yazar. kendisine "hacı canın sağolsun, bidaakine gene görüşek" diyor ve girimi noktalıyorum.
    (vela, 30.03.2009 13:04)
  9. (bkz: bana pizivink didi)
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 04.04.2009 21:19 ~ 21:20)
  10. ağzında bakla ıslanmayan yazar. neyse ki ben askerliğimi yaptım. hayır 150 adam yattık ne koğuşlarda wulfgar la yatmışım çok mu.

o değil kayser den korkuyorum ben.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 09.04.2009 17:07)
  11. çok şeker bir insan. sözümüz yok. sohbeti güzel. buraya kadar her şey güzel.

ama bu nedir abi. biri açıklasın lan bana.

sikko (10:31):
    korku filmi çok gereksiz
    yani benim gibi insanlara öyle
    izleyemiyorum ki
    filmi anlayamıyorum ki
    gerilimi anlıyorum
    gerilim filminin iyisi güzel oluyor

sikko (10:32):
    ama son izlediğim gerilim de the happening'dir.

yer yer çoğu zaman (10:32):
    ostin medikal ve sağlık hizmetleri a.ş.

sikko (10:32):
    o kadar da boktan bir film görmedim
    (sikko, 14.05.2009 10:36 ~ 10:37)
  12. bayağı bir süredir internet ortamlarında göremediğim şahane kişi. bütün şirket işleri başına yıkıp ortalardan kaybolmuştu en son, kendisinin çalışmaktan cinnet geçirip herkesi doğradıktan sonra kasayı boşaltıp meksika ya kaçtığını tahmin ediyorum. kendisinden yakın zamanda haber almak ümidiyle yaşıyoruz, ne diyelim.

buradan sana sesleniyorum, bak meksika ya gittiysen çok kötü darılıcam haberin olsun. insan haber verir lan! *
    (evilmaddox, 25.05.2009 13:45)
  13. o çok tatlı, çok iyi biri. kendi adına düzenlenen zirveye onu hiç tanımadan gittim ve hatta kendi zirvesine geç geldi bu arkadaş. ama daha sonra birbirimizi tanıdıkça çok sevdim ben onu, hatta koluma imzasını da attı ve en az 1 hafta yıkamıcam diye söz verdim kendisine * çok sevdim ben onu, istanbul'a gittiğim zaman kesin haberleşicem onunla. iyi ki tanımışım, umarım daha nice zirvelerde görüşürüz * *
    (ne fatih öldü mü olamaz olamaz kesinlikle olamaz, 19.06.2009 20:48)
  14. istanbul kraliyet tiyatrosu'na kafayı takmış yazar
    tiyatro seviyor ellaaaammm .
    bu sebeple

(bkz: istanbul kraliyet tiyatrosu)
    (ceza aka keskinkılıç, 01.07.2009 16:47)
  15. haremimin ağası ilan ettim kendisini. dışarıya kaptırmıyor hiç birisini. hey maşallah

- beline dolanmıyor o kadarını biliyoruz.
    (oh bebek, 02.07.2009 11:37 ~ 11:37)
  16. önce çakmağımı çalıp, sonrasında memelerimi elleyen yazardır. çakmağım geri geldi ama memeler gitti gider.
    (kurremkamerruk, 03.07.2009 01:23)
  17. henüz hiçbir zirveye gitmeden eve attığım hatun kişi. şahanesin bebek.
    (acemiyazar, 06.07.2009 22:10)
  18. kendisine harem ağası demiştim, doğru da demişim. hatta artık kendisine öncü birlik de diyebilirim. önden salıyorum bunu böyle, saolsun benim için ayar yapıyor zemin hazırlıyor. mis gibi çiçek gibi. bu konuda danışmanlık şirketi açabilir aslında..
    hmm.. evet..
    (oh bebek, 16.07.2009 01:36)
  19. özlenen..
    (evolet, 16.07.2009 01:36)
  20. müthiş bir insan. yardımseverlik konusunda yeni bir kutsal akımın öncüsü olabilir.
    (shufflez, 23.07.2009 23:10)
  21. bu gece elchupacabra7'yi isveç'e mastera uğurlama eğlencesinde karşılaştığım neşeli insan. karşılıklı antirifonstink figürlerle bol bol oynayıp kurt döktük. bir ara "sen benim nickimi hatırlamıyorsundur beaa" diye şekil yapıp hatırlaması üzerine güzel bir kapak da yedim kendisinden. üstelik kapağın üzerine el hareketini de çekti sağolsun*

ama dansı, beraber oynaması pek keyifliymiş, ben bu gece bunu gördüm...
    (attila the hun, 16.08.2009 02:31)
  22. kendisini her zaman 2 şişe sıcak avanos vadisi şarabı ile hatırlayacağım yazardır.gözünden çok nadiren çıkardığı karizma gözlükleri vardır bir de bunun.oturupda muhabbet edilebilecek soyu tükenmeye yakın kız türlerinin son örneklerinden biridir.sürekli lafını kestiğim için beni pek sevmez ama ben onu yine de severim.

(bkz: avanos vadisi)
    (tek şahidi kör olan masum sanık, 16.08.2009 02:36)
  23. kendisi iyi bir ev sahibesidir. öte yandan son zamanlarda kilosunun "top" olduğu zamanları geride bırakmış, yeni ve az hacimli günlere kucak açmıştır. bir de oyun moyun dedi bana, replik falan sundu ama daha çok yaptığı yemeklerle ilgilenmek gerek. tamam kızım tamam sen de bir gün büyük oyuncu olacaksın. yalnız kendine bak, hasta olacağına kimse ihtimal vermez.

edit: yemekler güzel ama doyurmadı beni hıh, alacağı olsun. kuş kadar ne o öyle.
    (wildboy, 01.09.2009 17:52)
  24. gayet vefakar ve de hakikatli insan...
    zira dün ikinci kez kendisine yapmış olduğum ilgisizlik ithamını çürütmüş bulunuyor kendisi. daha önce karşılıklı oynarken nickimi bile bilmemekle suçlamam üzerine kapağı bir yapıştırmıştı, dün de "yea sen benim adımı biliyorsun mu ki?" şeklinde ikinci kez aynı kanattan atak geliştirme gafletine düştüm kendisine karşı ve yine sonuç hüsran oldu benim için. üstelik aynı el hareketini bi daha çekme keyfini yaşattım durup dururken kendisine.

neyse, artık rüştünü ispat etti ve benimle ne kadar ilgili olduğunu artık biliyorum. vefalısın arkadaşım tamam daha da sataşmıyorum! artık kafalar rahat, şüpheye mahal yok... artık büyükada var, rakı var, balık var!
    (attila the hun, 06.09.2009 14:32)
  25. kesinlikle fedakar bir insan.. yoksa sadece 2 saat konuştuğu birine yardım etmek adına gecesini kimse yarıda bırakıp da taksimi terketmezdi.. sevgiler, saygılar efenim..
    (suursuz, 06.09.2009 17:39)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil