belki ilginizi çeker
  1. · 85m
gündem
  1. · kemal kılıçdaroğlu
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · author
  4. · yeşim salkım
  5. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  8. · kıvanç tatlıtuğ
  9. · türk televizyon dizileri

yenibosna mecidiyeköy iett otobüsleri  

1. insana ben nerde yanlış yaptım dıye sorduruyor her defasında.bir otobüs ancak bu kadar dolabilir herhalde.evet evet,eminim daha fazla dolamaz.
    (abandini, 28.03.2004 18:56 ~ 19:42)
  2. tüm zamanların en uzun kuyruklarına sahne olan otobüs hattı. halıcıoğlu, merter, incirli, şirinevler gibi bir çok kişinin işine yarayan ana duraktan geçtiği için çok kullanılan bir hattır. körüklü otobüsler de barındırır. trafiğin yoğun olduğu saatlerde yolculuk süresi bir saati bulur hatta geçer.
    (excalibur, 01.12.2004 10:12)
  3. bu otobüsler sayesinde tek vesayitle şişlideki evimden yenibosnadaki okuluma gidiyorum. iett ye teşekkür ediyorum bu hizmetlerinden dolayı...
    (axel fox, 01.12.2004 10:14)
  4. efsanevi 78 numaralı mecidiyeköy-i.ü. avcılar kampüsü hattının kaldırılmasından beri dolulukta sınır tanımayan,her gün guiness'e "ben de varım,beni de farkedin" diye bağıran otobüslerdir.hattın uzunluğu aylıkçılar için bu otobüsleri aktarma ilahı pozisyonuna sokmuştur.
    (battal boy cekirge, 31.03.2005 11:49)
  5. (bkz: 85m)
    (excalibur, 06.08.2005 01:30)
  6. durakta beklerken önümden her geçişinde "yeter artık taksim gelsin!" dediğim ve içerisindeki luzumsuz insan kalabalığı ile meşhur olan motorlu taşıt.ayakta beklemek o kadar yorucudur ki o hattı yürüyerek gitseniz o kadar yorulmazsınız...
    (ecologist, 06.08.2005 11:01)
  7. 5 dakikada bir var olmasına rağmen günün her saatinde hem yenibosnahem mecidiyeköy'de önünde uzun kuyruklar oluşturan, mecidiyeköy yenibosna arasını en iyi ihtimalle 30 dakikada alabilen otobüs hattı.

http://www.iett.gov.tr/...
    (nvr ws a crnflk grl, 20.01.2007 03:57)
  8. kalabalıklığının yanı sıra içindeki insanların umutsuzluğunun beni daha çok vurduğu hat. hayır güzel güzel uyanmışım, kahvaltı falan çıkıp bakırköyden maslağa uzun bir yol gidicem, durağa gelmişim, sigaramı yakmışım, kulağımda kulaklık, " i don't know what to do with myself" şarkısı, yüzüm gülüyor ama o da ne 85m numaralı körüklü man marka otobüs beni ömrümün en uzun, ömrümün en ter kokulu ve ömrümün en mutsuz otobüs yolculuğunu yaptırıyo. mesela 85 böyle değil, o bakırköyün içinden geldiği için farklı bir hava var.
    (tuvaletkağıdı, 09.03.2007 16:04 ~ 17:53)
  9. o kadar çok dolarki, içinde bırak adım atmayı, kımıldayamazsınız bile. citaro lar ilk geldiğinde bir keresinde, otobüsün gene ultra kalabalık olduğu bi zaman, millet klimanın açılmasını istemişti. hatta ne istemesi, nerdeyse klima açtırmak için şöförü döveceklerdi. sonrada şöför "lan bi rahat durun, klima şu an sonuna kadar açık!" gibilerinden bi tepki vermişti. tabi o kadar kişiye yetermi o klima, otobüste olması gerektiğinin 20 katı adam var. ondan sonra başka bi yaşlı amcada, "yakışmadı mercedes'e!" deyip koparmıştı ortalığı.
    (mahone, 05.04.2007 11:01)
  10. (bkz: böyle de bir anı)
    (cybi, 05.04.2007 11:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil