belki ilginizi çeker
  1. · cvtr net
  2. · kariyer siteleri
  3. · yenibiris
  4. · kariyer net
  5. · yenibiriş
  6. · yenibir com
  7. · süperteklif
  8. · yenibir
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · okan bayülgen
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · ece gürsel
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · dirk nowitzki
  9. · mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi

yenibiris com*  

1. insan kaynakları sitesi.aslında daha önce de yenibir com domainiyle yayında olsada son günlerde yeni domainiyle orda burda reklamını yayınlamaktadır.hatta güzelde bir tv reklamları vardır.kariyer net ve secret cvye nazaran ilan sayısı şimdilik az olsa da,bu reklam hızıyla muhtemelen bu sayı artacaktır.

rss feed özelliğide bulunur ayrıyetten sitede.

(bkz: http://www.yenibiris.com)
    (sycrone one, 26.04.2006 18:07)
  2. yayınlanan ilan sayısı bakımından kariyer net ile secretcv com'un arasında bulunan iş ve işçi bulma sitesidir. istanbul ilanları sayısı kariyer net ile yarışacak düzeyde olsa da iş diğer illere gelince geride kalır.
    kariyer net'te olduğu gibi başvurulara cevap verme zorunluluğu getirilmiş sanırım firmalara. otomatik mesaj da olsa cevap alıyorsunuz işverenlerden. güzel sitedir nitekim,iş arıyorsanız kesinlikle bir özgeçmiş oluşturunuz bu sitede.
    (battal boy cekirge, 30.05.2006 00:40)
  3. gönderilen sayısız iş başvurusuna işe alınmadığınızı belirtmek için dahi cevap yazmayan, sizi hiçbir şekilde sallamadıklarını kafanıza vura vura öğreten, hatta cv'nizin şeffaf olması sebebiyle kimse tarafından görülmediği sanrısına kapılmanıza sebep olabilecek olmaz olası işverenlerin ilan verdikleri bir garip site.
    (mürekkepbalığı, 07.01.2007 22:52)
  4. ana sayfalarına "firefox 2.0 arama sağlayıcısı ekle" şeklinde bir buton koyarak firefox searchpluginse kendilerini ekleyebileceğiniz ik sitesi.

ayrıca kariyer destek bölümünde bana astrolojik bir destek(!) vererek "beklenmedik teklifler bu ay gelebilir. medya, gazetecilik ve nakliye ile lojistik sektörlerini bu ay deneyebilirsiniz. şansınız bu sektörlerde daha fazla olacaktır. eski bir dostunuzu ayın 14'ünden itibaren arayabilirsiniz." diyen doğan holdingin enteresan oluşumu. la bi git la!
    (balta, 05.02.2007 14:58)
  5. (bkz: cvtr.net)
    (makaveli, 13.07.2007 08:55)
  6. cv'nizde { } [ ] ( ) < > "| \ karakterlerini kullandıramayan site.
    (selam kelamı, 16.10.2007 21:40)
  7. ilanlarının sonunda facebook profiline post edilebilir şekilde "facebook'ta paylaş" butonu blunan site.
    (frock, 01.03.2008 10:48)
  8. an itibariyle domaini expire olan site.

www.yenibiris.com
    (welcome home, 04.05.2008 00:13)
  9. ismini sertap erener'in ""yeni bir aşk yeni bir iş..." şarkısından esinlendiğini düşündüğüm, milleti işe sokucam diye domain'ini ihmal eden fedakar site
    (pinkpillsandblueshots, 04.05.2008 00:37)
  10. 20 ekim itibarı ile arayüzünü değiştirip, tebdili arayüzde ferahlık vardır demiştir. ne iyi yapmıştır.
    (bkz: tebdili mekanda ferahlık vardır)
    (trouble, 24.10.2008 12:39)
  11. kafasına göre alakalı alakasız iş ilanları gönderen firmadır.cvnin veritabanında bilişim sektörüne kayıtlı olmasına rağmen, ağır iş makinaları tamircisi aranıyor size uygun ilan diye göndermiştir.sövdürmüştür.
    (cursed, 24.10.2008 12:40)
  12. size özel ilanlar kısmı beni yarmaktadır. yeni mezuna beş yıllık deneyim isteyen iş ilanları, bayana sadece bay arayan içerikli ilanlar, filoloji mezununa avukat arayan iş ilanları gönderen mailleriyle sinir krizleri geçirmeme sebep olmaktadırlar.
    (comeunfiumetu, 26.01.2009 16:53)
  13. cv görüntülemesi kariyer. net kadar güzel olmayan site.

ayrıca bu iş, staj arama durumları cidden sinirleri bozabiliyormuş.başvuru sonrası gelen mesaj:

''şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. başvurunuz değerlendirmeye alınmış olup, niteliklerinizin aranılan pozisyonlara uygun olması halinde, sizinle irtibata geçeceğimizi belirtir, başarılarla dolu bir çalışma yaşamı dileriz. saygılarımızla ''

mesajın otomatik olduğunu anlamamak için mal olmak lazım zaten. değerlendirecekmiş, çabuk değerlendir.

(bkz: burdan yetkililere sesleniyorum)
    (kizilotesi, 20.04.2009 19:45)
  14. nedense arayüzü kariyer.net'e kıyasla daha bir sıcak gelen site. yolladığınız başvuruların durumunu takip edebiliyorsunuz. cv'nizi firma kaç kere incelemiş, değerlendirmiş mi falan bunları gösteriyor. kariyer.net'te bu yok nedense. kariyer.net'te spam tarzı ilanlar çokça bulunurken (boşa yer kaplayan hiç kimseye bir yararı bulunmayan mal mal iş ilanları) bu sitede öyle bir durum yok. onun dışında firefox kullanıcıları adblock plus'ı bu sitede devre dışı bırakmazlarsa hiçbir ilanı göremiyorlar. sonuç olarak kariyer.net de yenibiris.com da derdime derman niyetine siteler ama bi boka yaramadılar şu ana kadar. bakalım. kısfmet.
    (sageeth, 24.09.2009 21:29)
  15. buradan yetkililere sesleniyorum: bana bir iş bulun lan allahsızlar!

aldık bakalım biz de bir hesap. ne işe yarayacaksa. çok negatifim ben bu iş sitelerine karşı lakin umut fakirin ekmeği işte. gelişmeleri yazacağım tekrar. halihazırda 5 adet iş başvurum var ki biri kendi iş alanımla alakalı hem de şansa bak ki daha bugün ilan verilmiş. 3 gün veriyorum. 3 gün içinde yeni bir iş sahibi olmak istiyorum. oldum oldum, yoksa katil olacağım.*
    (antik acılar çarşısı, 25.09.2009 21:37)
  16. bugün çalışmamak için oldukça kararlı olan site..
    (seksek oynayan mafya babası, 13.10.2009 16:41)
  17. hakkındaki efsane doğruymuş; yaptığınız iş başvurularına cevap dönülen siteymiş, bugün öğrendim.
    (feklavye, 13.10.2009 16:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil