|
|
- yeni yılı erken kutluyoruz!
25 aralık 2005 pazar günü gerçekleşecek yeni yıla 5 kala zirvesi'ne hepinizi davet ediyoruz!
saat 19'da taksim joker'de
ayrıntılar için:
(bkz: http://www.itusozluk.net/...)(itüsözlük, 26.11.2005 22:34 ~ 15.12.2005 00:05)
- mekan ve zaman seçimi ile tam bir stres topu kıvamında bir zirve olacaktır..hem tatil başlangıcı, hem yılbaşına yakın, hem jokerdeyiz -kendi evimizdeyiz-, hem de biz bizeyiz..
(zeus, 26.11.2005 22:43 ~ 22:43)
- istanbul'da olanların da katılmakta tereddüt göstereceği etkinliktir.
düzeltme:* daha önce hiç bir zirveye gelmemiş bir yazarın tereddüt etmesi çok mu garip!(venom, 27.11.2005 00:22 ~ 01.12.2005 19:20)
- yapılan anketin* meyvesidir.
- etkinlik olarak zaman ve mekan güzel seçilmiş ayarlayanları kutlar gözlerinden öperim.
kanımca süper şahane bi ortam ile karşı karşıya gelicez. gidilmesi görülmesi gereken bi zirve derim ben.
- aurorix'in doğum günü kutlamasının da aradan çıkarılabileceği zirve.
(bkz: bir taşla iki kuş hadisesi)(aurorix, 05.12.2005 18:30 ~ 18:31)
- katılmak istediğim, ama biri bana hatırlatmazsa hayatta hatırlayamayacağımı sandığım etkinlik.
- fikrimi değiştirdim ne biçim etkinlik lan bu 25'ine mi koyulur bu şahane zirve
26sında sınav var malzeme.
napalım artık sarhoş gidicez sınava
şöle de denebilir tabii bunun sayesinde malzeme sınavına sarhoş gireceğim etkinlikler rerörösü(goku, 08.12.2005 03:33 ~ 03:35)
- kaydolduğu zirveyi unutup gelmeyen yarak yazarları görmek istemediğimiz bir çalışma.
- banner'larından birindeki işeyen arkadaş norveç'li ve sert mizaçlı bir abimizdir.
- (bkz: http://www.jokerim.com)
- jokerdemi?gelin efenim buyrun bekleriz.
- gelmek isteyipte gelemeyebileceğim aktivite
- taze draft edilmiş bir rookie olarak katılmak istediğim, herkesin eğleneceğini düşündüğüm, samimi bir ortam beklenilen çılgın atılası etkinlik, toplaşma.
(revan, 18.12.2005 21:13 ~ 19.12.2005 20:45)
- yeni yıla 5 kala denilip tarihinin 26 aralık sanıldığı ama duyurusunda bu kelime oyununa açıklık getirilen zirve
ya da
(bkz: 31 aralık 2005 saat: 23:55)(kenny, 19.12.2005 02:53 ~ 03:28)
- ve hatta
(bkz: 31 aralık 2005 saat: 23:59:55)
- şu anda gerçekleştirilen zirve... ben uzaklarda olsam da, zirveci yazarlarla beraber olamasam da ruhum onlarla.
(bkz: may the force be with you)(milwaukee, 25.12.2005 22:21 ~ 03.10.2007 20:17)
- walla yeni geldik güzeldi hoştu eğlendik içtik kaynaştık geldik...sevdim...
(okang, 26.12.2005 01:22)
- içip içip kustuğum, rezil ettiğim/olduğum zirve. kusmuk kokusu ruhuma işledi yahu. insan bir koşu gider tuvalete kusar, bense gittim oturduğum koltuğun önüne kustum. var mı bundan ötesi? neyse ki radiance tarafından pisliğim temizlendi, goku ve lightblue tarafından daha da pisletmem engellendi. yoksa her oturduğumda kusardım alimallah. zirve boyunca 1 tane 70 lik bira, 4 baileys, 1 limon votka ve 1 tekila içtim; sonuç ortada; bir daha böyle içersem ne olayım, hala kafam dönüyor.
viola , ucurtma ve adını sarhoş olduğum için aklımda tutamadığım nice insan geçmiş olsun dilekleriyle başımı okşamış, beni sevindirmişlerdir. aslında hepsi iyi insanlar, bir görseniz şeker gibiler ve ilginçtir, hepsi de hoşsohbet.*(camel, 26.12.2005 03:07 ~ 08:33)
- geleceğini bildiğim, görmek istediğim fakat çoğuyla görüşemediğim zirvedir. bi ara gülmekten yorulduğumu hissettim. artı birim benden meşhur oldu şerefsiz. camel bir ara ellerinin arasına kafasını almış yere bakıodu. "iyi misin hajı" dedim "iyiyim" dedi yalanmış. radiance insanından o muhabbet arasında sponsorluk kopardım çok amaçlı nescafe karıştıracağı projem için. shau mei uyudu. içim ezildi yavrucağa. wolfshade metalcisiyle bi organizasyon yapma arzum tarafından verilen sözle ziyadesiyle doyuruldu. wondrous söz verdiği dansözü getirmedi ben de "sat bana sözlüğü ben striptiz yaptırcam" dedim. baya bi prim yaptım sanırım. yapmadım mı lan?
- (bkz: joker cafe bar 1011010110)
- öksüz kalmış bir kahverengi berenin gecenin ilerleyen saatlerinde hüzünlendirdiği zirve olmuştur. eşgal veremiyorum, bildiğin konulu bere işte.
(bkz: odamda bir adet hırka unutulmuştur)
- fotoğrafların zirvetöre bir an önce konulmasını arzu ettiğim zirvedir.
- geç katılmam nedeniyle herkesi kafa 1500 görmeme sebebiyet vermiş zirvedir. eğlenceli geçmiştir. her toplu içiş gibi kusana kadar içenler olmuştur. ama içkinin zirvede b.ku çıkarılmaz da nerde çıkarılır. zaten joker de buna zıbıtmaya gayet elverişli bir ortamdır. sonuçta çok fazla yeni arı tanımamış olsam da, normalde tanıdığım insanların sözlükte olduğunu, kız sandığım arıların da erkek olduğunu görmüş oldum. baya da muhabbet vardı, eğlendik güzelce.
- (bkz: ben altı yaşımdan beri erkeğim lan)
|