|
|
- (bkz. yaşasın okul açılıyor)
- katılmayı çok istediğim ve katılacağıma söz verdiğim halde bazı gelişmelerden dolayı katılamadığım zirve. zirve ortamından telefonla aranıp "neden gelmedin" sitemlerine maruz kalmak da ayrı bir acı veriyor tabi. çiçek yollayamadım zapatusta gibi ama sevgilerimi gönderiyorum buradan.
- yoldayken çıkan acil işim yüzünden gidemediğim zirve.
- yorgunluğumdan dolayı pek konuşmasam da, vişne suyu içerek sohbetleri gülerek izlediğim, ilk kez bazı sözlük yazarlarıyla tanışma fırsatı bulduğum, ilk sözlük zirvem...
- gittim 15 dakka durdum yeni bir kaç insan tanıdım judith laf soktu hatta soktu çıkarttı ohh güzeldi wondrous ağar abi olmuş tuttum kendisini bu davranışından dolayı vodka baktı baktı durdu haklı ama kimseyi tanımıyor , palanthaser bi gitti bi geldi mekik dokudu eleman maç için söz aldım ondanda stocky2001 geldi ben gittim ama son dakka golünü attık maç hakkında muhabbet ettik güzeldi kısa olsada he bide johnnyenglish adlı yazarımızı tanıdım oda maç denilince hemen bende dedi sevindim kendi adıma...
- sonuna dahi yetişemediğim zirve. nebiliyim bu kadar erken başlayıp erkenden biteceğini? neyse daha sonrası (bkz. palanthaser) iyi vakit geçirsek bile kendisi benimle nargileye gelmemiştir,gene de kendisine saygı duyulması gerekir. ayrıca kendisi zirve boyunca baya bi sıkıntı çekmişe benziyor : *
- az kişi olmanın dayanılmaz hafifliğiyle geyiğin dibine vurulmuş; yollarda serenad yapılmış, çok çok gülünmüştür.. gelmeyenler, az kalanlar çok şey kaçırmışlardır...
|