eski sevgilinin unutulmadığının üzücü bir göstergesi
(jamal, 22.05.2004 15:53)
karşı tarafca farkedlirse, cinayet ya da fantazi sebebi. seçim tamamen kişisel algılamalarla ilgilidir.
eski sevgiliyle sevişirken yeni sevgiliyi düşünmekten daha az vahim olan eylemdir.
karşınızdaki kişi de eski sevgilisini düşünüyorsa,sanal sevişmeye dönüşecek eylem.
hatun açısından acı verecek en büyük düşünce.
erkek: oh. evet eylül çok iyisin devam et...kız: ne ??????**eylülde kim ? erkek: şey yani ben demek istedim ki..eylül ayında değil miyiz ? kız: sen git eylülüne dön.
dipnot(olay temmuz ayında geçmektedir)
bolluktur, terbiyesizliktir, komşusu aç gezerken tok yatmaktır.
fark edilirse eğer düşünen için vicdan azabına, yeni sevgili içinse kalp yarasına dönüşebilecek eylem.
kaybetmişliğin acısını başkasından çıkarma durumudur.
eski sevgilinin iğrenç çirkin olmasından kaynaklabilecek birşey de olabilir zira erken boşalmamak için nenesini düşünen insanlar varken bu da olur hayat işte ne yapacaksın olmasın istersin ama olur çünkü hayat tam olarak budur.
(bkz:
nasıl yani)
"unutamamış demek ki, yazık" durumudur.
kişisel gelişim seminerlerinden birinde sorulan soruya benziyor bu . soru şuydu;
-sevgilinizin sizinle sevişirken başkasını hayal etmesini mi, başkasıyla sevişirken sizi hayal etmesini mi tercih ederdiniz ??
zor bir soru ama cevaplar arasında benimle sevişirken hayallerinin de benimle olmasını isterdim gibi bir seçenek yoktu. istatistiklere göre erkeklerin %65i vücudu benimle olsunda aklında kim olursa olsun cevabını vermiş bu soruya. kadınlar ise tam zıttını.kadınların %70i aklında ben olayımda kiminle olduğu önemli değil demiş. tabiki bunlar kişiden kişiye değişen fikirlerdir.ama bu oranlar erkeğin ve kadının bir ilişkiye bakış açısını gösterir.
(jassmine, 27.02.2007 14:42 ~ 23.03.2007 10:22)
ereksiyon problemine sebep olabilecek bir halet i ruhiyedir.
yaşayan içinde yaşatan içinde acı verici bir durum.unutamamanın ve kendine bile itiraf edemenin acısı, öte yandan yeni ve yeniden bir insana umut vermenin ezikliği.kendine, eski sevgiliye hatta yeni sevgiliye yenilmenin, yenilgiyi kabullenmişliğin resmi.....
yemeğin yendiği yere pislemektir.
sol elle osbir çekerken sağ elle osbir çektiğini düşünmek
(dbk21, 17.07.2007 17:34)
hayra alamet bir durum değildir. eski sevgilinin unutulamadığına işarettir. giyinip derhal mekandan uzaklaşmak gerekir.
ağlama hissi verir, oradan kaçıp gitme isteği getirir.
kişinin hala eski sevgiliyi sevdiğine dair işarettir.