|
|
- henüz tanışılmamış yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek veya güzel seksi akıllı namuslu iyi sevişen kadın hayaline yazılacak mektuptur.
şunun gibi:
"merhaba,
henüz tanışmadık seninle ve hatta hiç tanışmayacağız.
seni gördüğüm ilk an, yakışıklılığın, zengin ve kaliteli duruşunla beni etkileyeceksin. yanıma geldiğinde uzattığın çiçek, çektiğin sandalye ve dudağındaki tebessümden nezaketini ispat edecek, birkaç sinema, akşam yemeği gibi ortak faaliyetler sonrası sabır ve erdem göstererek bekleyecek ve beklemediğin bir zamanda ne kadar da iyi seviştiğini ispat edeceksin.
bir iki sevişme sonrası da yakışıklılığın, zengin ve kaliteli duruşunla başka kadınları etkilemeye devam etmek üzere hiç haber vermeden ortadan kaybolacaksın. ondan kelli ben seni istemeyeceğim en başından.
belki kaybedeceğim ama gidip de bir kurbağayı öpecek ve onu senin hayaline çevireceğim.
yaklaşık 10 sene sonra da, evlendiğim/sevdiğim adam sen değildin diye onu terkedeceğim.
öpüyorum kocaman"
- güzel bir kitap ismi olurdu bu belki. gelecekteki sevgiliye henüz o yaşama girmezden önce böyle aslında ondan ne beklediğini anlataraktan -ya hocam işine geliyorsa prensipler bunlar! uyarsa eyvallah değilse hoşçakal! niteliğinde seslenmek akıllıca olur. bu yüzden belki gelecek günlerde üzerinde düşünmeye başlayacağımız ve hatta etraflıca tasarımladıktan sonra yazmaya girişeceğimiz bir kitap olabilir ki neden olmasın....
eskiden böyle bir çağrı niteliğinde olan tasarımımızı şimdi bu mektuplarla birleştirerek aynen aşağıdaki bakınızda kendini bulan bir kitap oluşturabilirzi pekala....
(bkz: gelecekteki sevgiliye cevapsız çağrılar)
- (bkz: doğmamış çocuğa mektup)
|