belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · aylin aslım
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · 2012
  6. · domuz gribi
  7. · 100 opera
  8. · ya çıkarsa
  9. · özlem türköne haklı ama ben akpli değilim vallahi

yeni sevgilinin yanındayken eski sevgiliyi görmek  

1. birinci durum olarak; eski sevgili denen şahsiyet hala sevilmekte ise karşındakine baya vurucu bir darbe olur. çünkü karşındakinin halihazırda götü kalkıktır. (hala beni seviyi ehehehe şekli). ve o gözgöze gelindiği an.. karşı taraftaki ezilmiş görünümü kurtardın belki, ama için parçalanır. yanındaki yeni sevgiliye yazıktır belki ama onu ele almıyorum şuan. ve arka fonda teomandan gelir:

senden önce senden sonra
    senden önce senden sonra
    daha kaç vücut gerekli bana
    benim seni unutmama..

ikinci durum; hala sevmiyorsanız cool bir durum bile olabilir. üstüne selam verip hal hatır sorarsınız.**.

üçüncü durum; yanındaki yeni sevgili sıkıcı bir tip ve eski sevgiliyle önceden süper zaman geçirilmişse garip bir buruluk olur. aşkla alakası yoktur bunun belki. daha sonra öylece geçip gidersiniz, başınız öne eğilir, pek fazla konuşasınız gelmez. ve yanınızdaki sevgiliye karşı buruk bir gülümseme takınırsınız.

ukteci:hodbinim işte
    (valla ben onlarin yalancisiyim, 05.05.2009 16:49 ~ 16:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil