belki ilginizi çeker
  1. · yine mi çiçek
  2. · hayata yeniden bak
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · yeşim salkım
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · ezel
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · the twilight saga new moon
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · kokuşmuş siyaset jargonu
  9. · anı

yeni rakı reklamı  

1. çok hoş bir reklam, yeni rakının adına yakışır ve etkileyici. reklamdaki bayan yarım saat daha şarkıyı söylemeye devam etse bütün istanbul alkolik olurdu sanırım.
    (caydanlik, 01.02.2007 19:52)
  2. başarılı bir reklam,sinemadaki ses sistemi iyiyse şarkı insanın içine işleyiverir,kalkıp rakı içesi gelir.bunda şarkıdaki temponun düştükten sonra yükselmesi de etkilidir.
    (the blades, 01.02.2007 20:02)
  3. bünye de izleyince o an bir büyük devirme isteği uyandıran bir reklam ayakta alkışlıyorum. hatta bu giriyi de ayakta giriyorum..
    (sickthread, 21.10.2008 20:45)
  4. levent yüksel yorumunun * kötü olduğu reklam. ayrıca kadehe yağ gibi dolan yeni rakı değil altınbaş bu arada.
    (kaan zender, 21.10.2008 20:47)
  5. (o6kara, 21.10.2008 21:00)
  6. görsel olarak süper şarkı olarak da süper ama şarkıcı seçiminin malesef iyi olmadığı reklam.. yine mi çiçek in orjinal hali daha iyi otururdu bu reklama...
    (sleeping with ghosts, 21.10.2008 21:06 ~ 21:13)
  7. inleyen nağmelerin söylendiği reklamı aratan yeni reklam.
    tek güzel sahnesi loş bir ortamda içen amcalara getirilen meze üzerine, amcalardan birinin rakısını paylaşması olmuştur. ama onda da amca kadehi avuçlayarak beni hayal kırıklığına uğratmıştır.
    (çağrılmayan yakup, 21.10.2008 21:06)
  8. gün boyunca metro, vapur, otobüs ile istanbulun hengamesinde dolaşan adamın boğazda tam da köprünün ayakları altında bir yalıda oturmasına her izleyişimde şaşırdığım reklamdır. yani koskoca yalıda oturan adam neden işine toplu taşıma araçlarını kullanarak gidiyor anlamış değilim. arabası yok mudur bu beyefendinin? durum böyle ironik olunca akşam yalıda yeni rakı keyfi yapan aile hakkında bir hikaye canlandı kafamda.
    şimdi bu insancıkların büyük büyük dedelerinden kalmış bu yalı. aile yadigarına saygıdan satamamışlar. aslında geçinecek, ev araba sahibi olacak kadar para da kazanıyorlar ama tüm para yalının bakım masraflarına gidiyor. sonuçta dolmabahçe sarayının bile temelleri çürüdü dandik yalının mı çürümeyecek. adam da geçim kaygısı içinde işine vapur ordan aktarmalı otobüs ile gidiyor.
    (miripiri, 20.12.2008 14:11)
  9. bilhassa yine mi çiçek şarkısını duyunca akla duvara karşı filminden şu sahneyi getiren reklamdır:

http://www.youtube.com/...

not: filmdeki sahne reklamdan kat kat daha iyidir, reklamın tek fazlası istanbuldur.
    (leyl, 20.12.2008 14:23)
  10. (panavision, 16.09.2009 20:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil