|
|
- bir dördüncü nesil itü sözlük yazarı olarak, bazı nick altı girileri gördüğümde garipsediğim şey. başlıkta nickaltı diye karakter sınırlamasına takıldım, boşluk bırakmadım. kusura bakılmasın.
kimi yazarlar; özellikle benimle nesildaş olan yazarlarda gördüm bunu, 5. nesile nick altı yazarken "ahah, işte ilk hoşgelmiş dediğim 5. nesil yazar"
falan ya da,
"yazarlık tarihim boyunca, ilk defa hoşgelmiş dediğim 5. nesil yazar" diyorlar.
bu ne lan? arkadaşım cidden bu nedir?
öyle bir izlenim bırakıyorsun ki, sanırsın dünyayı büyük bir kaostan kurtarmışsın, sözlük tarihini altüst etmişsin ve ihtişamla 5. nesile merhaba diyorsun.
tebrik ederim.
edit: imla hatası.
- (bkz: oh be)
(bkz: sen şimdiye kadar nerdeydin)
- sade bir üslupla yapıldığında yazarı ortama ısındırmak için yazara çekilmiş bir elense olarak değerlendirdiğim durum.. bu teşvik edicidir..
- " neredeyim ben, burası neresi " sorunsalıyla cebelleşen yazarımsıya uzatılan sıcak bir eldir.
(bkz: kendimden biliyorum)
- "hayatın anlamı nedir" sorusuna cevap arayan yazarı rahatlatacak minik bir busedir.
- böyle şeyler yapmayalımdır.ne o öyle görmemiş gibilerdir.insanlıktır aa yok ne dedim ben öyledir şımarıklıktır.öyle böyle değil yani siz anlayındır.
evet elleri havadan indirmiyoruz hadi basın tuşlara basın tuşlara...ve de (bkz: kıskanç)
|