belki ilginizi çeker
  1. · metrobüs kullanacaklara tavsiyeler
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · author
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · aşk
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · türkçeye saçma çevrilmiş film isimleri
  9. · yavaş gel saçın başın dağılmasın

yeni başlayanlar için metrobüs  

1. bugün sabahın köründe kadiköyden avcılara gelmek için bindiğimde köprünün üzerinde bayılma tehlikesi atlattığım için genç arılara nesilden nesile yayılacak bir rehberin gerektiğini düşündüm.
    kesinlikle aç binmeyin. gerçi açsanız hiç birşey yapmayın durun oyle bakın boş boş. açken bindiğinizde metrobüs uyuşturucu etkisi yapabiliyor. bir ara etrafımdakilerin döndüğünü falan gördüm halüsinasyonlar falan korkunç birşeydi.
    belli saatlerde binmemeye çalışın mesela sabahları birde 6dan sonra çok fazla dolu oluyor ve adamlar havasız bırakmak için bütün sistemleri yapmış. havalandırma diye birşeye rastlamadım. hele körük kısmında iseniz ortalarda boğulursunuz valla çok kötü.
    yaşlılara yer vermeyin. oolum çok kötü diyorum daha ne yerini verceksin. herkes yaşlı oluyor metrobüste 10-15 yaş atlıyorsun valla.
    metrobüs bir amaç değildir araçtır öyle kullanın. birde nasıl bulmak isterseniz öyle bırakın.ne alakaysa artık
    (chladoceran, 13.04.2009 19:31 ~ 19:34)
  2. acılı dürüm çiğ köfte yemeyin* , kokuyor.
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 13.04.2009 19:36)
  3. iki ezeli rakibin de * * bir türlü ağız tadıyla kullanamadığı araçlar bütünüdür.
    metrobüsle ne cimbom saraçoğluna gidebildi ne de fener ali sami yene...
    cimbom uefadan elenerek şansını kaybetti fener ise 13 nisanda * gitmeyi başarsa da neşe içinde dönemedi.
    (therecruit, 13.04.2009 19:52 ~ 19:55)
  4. (bkz: metrobüs kullanacaklara tavsiyeler)
    (lethe, 13.04.2009 20:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil