gündem
  1. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · demokratik sol halk partisi
  4. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · peugeot
  9. · kumru

yeni başlayanlar için lost  

1. - olm lost'a sakin başlamayın kafayı yersiniz..

edit: sonra editlenecek giridir, heyecan yapmayın!
    (zeus, 23.09.2007 15:06 ~ 15:07)
  2. bir gece de bütün sezon bitirilmemelidir.
    (du, 23.09.2007 15:08 ~ 17:03)
  3. (genius kusagami, 23.09.2007 15:09)
  4. -"oha lan çok bölüm birikmiş, hızlı hızlı izleyeyim" diyerek bölümleri piç edip kafanızdaki soru işaretlerini artırmayın. zaten dizinin kendisi soru işaretleriyle dolu. misal ben kate'in uçakta kelepçeli olduğunu üçüncü izlememde farkettim. bir defa izleyin, hızlı ileri sarmadan izleyin, tam izleyin.
    (eksiksizuyum, 23.09.2007 15:10)
  5. claire'e* sulanmayın, yengeniz.
    (hayalet, 23.09.2007 15:11)
  6. "hayatımda hiç lost izlemedim, popüler olan şeyler sarmaz beni, herkes lost izliyor ıyk" diyen insanlara karşı içinizde oluşan kafa atma isteğini bastırmayın, atın.
    (bulamadım, 23.09.2007 15:20)
  7. (sycrone one, 23.09.2007 15:24)
  8. ''ulan ben matrix i çözdüm lost da neymiş'' demeyin. birinci sezonun ortasında sizi okunmak için bekleyen yüzlerce giri olacak.
    (kesmeseker, 23.09.2007 15:25)
  9. bölümlerde ilerledikçe etkileşimli olarak bölüm hakkında yazılanları lost başlığından takip edin. özellikle yazanların nicklerine de dikkat ederek yazdıklarının ne kadar değiştiğini, nasıl saçma sapan tespit yaptıklarını keşfederek gülün. ilişkinize bir heyecan gelsin.

(bkz: lost)
    (sycrone one, 23.09.2007 15:29)
  10. michael diye afro-amerikan bir karakter var. manyak o. bir yerden sonra bölüm başına iki veya üç kez "they took my son" demeye başlıyor. krize sokuyor izleyenleri. takmayın siz onu. sayid jarrah var bir de. hah işte alemin kralı odur.

spoiler
    michael zaten ileride adilik yapıp tüm adayı satışa getiriyor. oğlunu da alıp gidiyor. öyle bir cibiliyetsiz karakter.
    spoiler
    (estravanza, 23.09.2007 16:23 ~ 16:25)
  11. -üçüncü sezon sonu itibariyle- hayatınızdan 48 saati çıkarmayı göze alın. zira her bölümün ortalama kırk dakika tuttuğunu göz önüne alırsak, kırkar dakikalık bölümlerin toplamı üçüncü sezonun sonunda tam 48 (yazıyla kırk sekiz) saati buluyor.
    (selenge, 23.09.2007 16:28 ~ 16:29)
  12. others'a pek kafanızı takmayın..

onun yerine; jack'in kıçına,charlie'nin sesine,sawyer'ın gamzelerine,lock'un dazlak kafasına bakabilirisiniz.bu dörtlüden eskiden giydir çıkar oyunu vardı hani kağıt bebekler ile, kafanıza göre bir adam yaratabilirsiniz.daha çekici oluyor 3.sezona ulaştığınızda...
    (life for rent, 23.09.2007 16:58)
  13. 1) "nasıl toparlayacaklar" sorusu ile fazlasıyla haşır neşir olmaktansa "adamlar yapıyor" mevzuuna kilitlenin.
    2) "hepsi ölü herhalde" teorisini, yeni icat bulmuş gibi sahiplenerek ortamlara dalmayın . çaylak olduğunuz belli olur. dinleyen bile olmaz.
    3) jack'e sövebildiğiniz kadar sövün!
    4) sawyer'a tapın. hayatınızda bir kere klişenin dışına çıkın.
    5) "iki günde 3 sezonu birden bitirdiğim dizi" demeyin. kimse sikine takmaz bu marifetinizi. bilakis ortamdan geri durmamak amacıyla bunu yaptığnız anlaşılacaktır. unutmayın! lost'u başkaları için değil kendiniz için izliyorsunuz.
    6) sakın ama sakın. kesinlikle spoiler olan hiçbirşeyi okumayın. hele ki birinci sezondaysanız. eğer okuyup da pişman olursanız gelin bana hakkınız olan ödülü vereyim. söveyim
    7) topu topu bir yıldır bildiğiniz dizi hakkında "yok abii yaa eski tadı kalmadı. hep aynı şeyler" şeklinde yorum yaparak ne çeşit bir dangalak olduğunuzu ispatlamayın. bir dönemler asmalı konak'a göz atıp takılmış, birkaç bölüm de olsa kurtlar vadisi'ni keyifle izlemiş insanlar olduğunuzu unutmayın. haddinizi bilin.
    8) gaza gelip lost'taki rakamlarla sayısal loto veya benzeri bir şans oyunu oynamayın. oyanamayıverin. kazansan bile, sizin gibi akıllıların had safhada olduğunu gözden çıkarmayın. şansınızı azaltmaın.
    9) sonuncu ve en önemli not: dizideki karakterleri gerçekten tanımadığınızın ve onlarla hiçbir muhabbetinizin olmadığının farkına erken varın. zira dizi bittiğinde depresyona girersiniz.
    (altlejant, 23.09.2007 17:16 ~ 25.09.2007 10:17)
  14. başta kafanız karışacak, bağlantı kurmaya çalışacak ve birkaç gün izleyemeyince karakterleri özleyeceksiniz. artık 3.sezonda olacakları doğru tahmin etmeye başlayacak ve sevineceksiniz. hepsini bitirince de ''baari şimdi de heroes seyredeyim, naapayım'' diyeceksiniz.
    (azersinsarac, 24.09.2007 19:06)
  15. - mürtüz abi lost diye bir dizi varmış, çok methettiler ben de izlemeye başladım... fakat bir çok şeyi anlamadım; senin bu hususta bir tavsiyen var mı?... sen isteyince atom mühendisi olmuş adamsın, bilirsin...
    - öncelikle bok kokusuna alışmaya bak şirzat'ım; gerisini sonra konuşuruz...
    - neden alışayım mürtüz abim?...
    - çünkü sıçtın brotha...
    - ?!?!?!
    - you okay...
    - anlamadım abi...
    - yok bişey anlarsın yakında...
    (van den budenmayer, 08.02.2008 17:56 ~ 09.02.2008 02:35)
  16. yeni başlayan kalmışmıdır merak etmiyor değilim açıkcası. dizi tüm dünyada rekorlar kırmış, üstüne kitaplar çıkmış, millet bu dizide ki sırları çözebilmek için kışını yırtmış, haberlere konu olmuş, en acaip dost sohbetlerinde muhabbete konu olmuş bir diziye yeni başlayacak adama hiç bir sözüm olamaz. çünkü bir sonraki bölüm için nasıl beklediğimizi, neler çektiğimizi biz biliriz, elimize tüm sezon geçtiğinde 2 günümüzü geceli gündüzlü heba ettiğimizi biz biliriz, spoilerları öğrenmemek için kaç kişiyi harcadığımızı biz biliriz. bu yüzden bence kimse bu saatten sonra başlamasın. normal yurdum dizilerine devam etsinler.
    (yazar kafa, 08.02.2008 18:10)
  17. "abi şimdi bi ada var tağam mı. ama böyle manyak bi ada, çetrefilli, katekullili işler dönüyo o adada. sonra bi uçak var tağam mı . bu düşüyo amına koyyim o adaya. sona kurtulanlar filan var. orda keyt diye bi karı var, süper götü ver abi. işte neyse bu ceke mi versem savyıra mı versem diye düşünüo. ben dedim bu siksen savyıra vermez ama gel gör ki öyle çılgın bi dizi ki ummadığın şeyler oluyor , tenhada veriyo savyıra bu. ama gönlü cekte biliyon mu. bide adada diğerleri var, cool tipler böyle. darrağma diye bi şirket için ordalarmış göya ama ben inanmadım. onların başıda benjamin diye bi horospu çocuğu var. tipi görsen tam götten çıkma. sona o diğerlerinn içinde sarışın bi karı daha var, iyi kalpli bişi, onda da iyi göt var ama omuzları bi garip o karınında. neyse al sen bu sezon 1 i izle, ama son bölüm sığmadı sidiye,bitirince getiririm ben sağa" diye anlatılmaması gereken dizi.
    (yaqui, 17.02.2008 16:11 ~ 16:17)
  18. (zeus, 17.02.2008 16:33)
  19. eğer öğrencilerse tatil zamanı başlamalarını şiddetle tavsiye ediyorum. okul zamanı çok zor oluyor.
    yok çalışan kişilerse yıllık izne falan ayrılıp izlemeye başlasınlar. ayrıca işyerindeki bilgisayardan lost indirmeye kalkmayın yanlış anlaşılabiliyor.
    (abdkl, 17.02.2008 17:08)
  20. 3. sezonu bitirdikten sonra 4. sezonu izlemeyin. sezonun bitmesini bekleyin yoksa bir dahaki bölümü bekleyene kadar rüyalarınıza giriyor.
    (dna, 17.02.2008 17:09)
  21. - nerde kaldın saat olmuş dokuz buçuk?!
    + uykum var fazla uzatma ya, açım ve çok susadım..sular nerde, nerde sular! kim aldı!? (bkz: lost hayatı yaşamak)
    - sebil orada git iç.
    + sabah 5'e kadar uyumadım.
    - sonra?
    + birinci sezon 14. bölüm!

(bkz: lost izleyip lost ne lan tarikatından çıkarılmak)
    (enfazlaellikarakterolabilir, 01.04.2008 09:41 ~ 16:29)
  22. (nickdegilumut, 01.04.2008 10:13)
  23. bugün git 2010 da gel .
    (mirhat, 01.04.2008 15:45)
  24. (idiot, 21.03.2009 17:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil