gündem
  1. · prison brake
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · aşk
  4. · ezel
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · okan bayülgen
  8. · barbie
  9. · vanilya

yeni başlayanlar için ilkokul ya da ilköğretim  

1. yol yakınken dönün yoksa bu yol çok uzun yaklaşık 20 sene kadar
    (sorunsal, 07.04.2006 18:57)
  2. gençler; ali ile ayşe'nin arasında romantik anlamda hiç bir şey yok..öylesine anlamsızca birbirlerine top atıyorlar..
    (zeus, 28.11.2006 10:54 ~ 12:26)
  3. (zeus, 28.11.2006 10:55)
  4. sevgili yavrular; kırmızı kurşun kalemi dilinizde emmeyin, ıslak ortam göstermeyin..leş bir şekilde ortalığa akıyor, lekesi yüz kere yıkasanız bile elinizde günlerce çıkmıyor..ilkokul çocuğunun damgası gibi birşey olmuş, simgeleşmiş..
    (zeus, 28.11.2006 11:00 ~ 12:26)
  5. kuzular; artık piyasası kalmadı ama yine de taso, futbolcu kartı gibi sürümden kazanma market planlı satılan koleksiyonlara kanmayın..hatta onlarla salak saçma oyunlar hiç yapmayın..hiç bir şey kazandırmıyor size..onun yerine pul toplayın, hiç bir zaman pul koleksiyonu önemini yitirmedi..gerekli stratejik zamanlarda ortama arz ederek prim yapın..
    (zeus, 28.11.2006 11:06 ~ 12:26)
  6. şirinlerim; arada bir sözlüğe girin la..acaip ortam var..keyifiniz yerinize gelir..belki bu başlığı okur da çok mühim şeyler öğrenebilirsiniz..di mi?!
    (zeus, 28.11.2006 11:12 ~ 12:27)
  7. bebelerim, mütamadiyen yalan söyleyin..bunların hepsi pembe yalan olacaktır, diğer bebelerin size inanma oranı yüksek olacaktır, bundan istifade edin, kendizi eğlendirin (anlıyorsanız tabi olayın mantığını) yine de şunu bilin, büyüyünce söyleceğiniz yalanlarda daha büyük bir sorumluluk üstlenecek olacaksınız, şu zamanlarda söyleyeceğiniz yalanların tadı olmayacak..

ama çok da kaptırmayın kendinizi bu yalan işine, "babamın havayolu şirketinde benim adıma uçak var" yok efendim "bilmemne bilmemneye aşık" tarzı yalanlar kâfidir..
    (zeus, 28.11.2006 12:10 ~ 12:27)
  8. romantik mini mini birlerim benim..aşık olun..ama bu aşkı hayatınızın sonuna kadar götürebileceğinize ihtimal vermeyin, hiç ümit bağlamayın..dur daha destur, yaş kaç baş kaç, hayatımın aşkı diye atlayıp kızın suratına "eflenecem ben senleğğğ!" diye çemkirmeyin..tamam, onu görünce dizlerinizin bağı çözülüyor ya da midenize ağrılar girebiliyor olabilir ama bu ataklar bir ilk aşk sendromudur..rahat olun, kızarmayın, utanmayın, sıkılmayın..muhtamelen bir daha karşınıza çıkmayacak bu kıza açılmak, melankolik & duygusal aşıklar gibi "bir tek seni sevmiştim" kıvamında güya karizmatik demeçler vermek için ilköğretimin son yılını beklemeyin..abi tavsiyesi, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin..gidin tahtaya "aşığım sana [buraya kızın ismi gelecek]" diye yardırın ilan-ı aşkınızı..

(hee kolaydı!)
    (zeus, 28.11.2006 12:17 ~ 13:31)
  9. güzel kız çocukları..artık yapılıyor mu bilmiyorum biri beni geri beslesin fakat var ise yerli mallar haftasına muzlu-çikolatalı pasta yapıp gidin..en manyak primi siz yaparsınız..gözde olursunuz..
    [uyarı: negatif tepki de çekebilir, okulun ve öğrencilerin sosyoekonomik konumunu dikkate alın dicem ama daha yaşınız bu kelimenin ne anlama geldiğini bile anlamayacak kadar küçüktür herhalde..]
    (zeus, 28.11.2006 12:22 ~ 12:28)
  10. (ali kamber, 28.11.2006 12:30)
  11. (zeus, 28.11.2006 12:38)
  12. sözlükte ne yapıyorsunuz allahaşkına? internet başında vakit öldürmek için gerçekten çok gençsiniz..

hadi bakalım en yakın parka..

şeklinde seslenmek istediğim böcürtlerdir. (silinecek giriyi son anda kurtardım. oh)
    (blue danube, 08.01.2009 02:28 ~ 02:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil