yeni başlayanlar için aşk acısı 

adana çık aradan

1. muhtemelen bu derde lise çağlarınızda yakalanacaksınız -ki yakalanmış da olabilirsiniz şu an- ve atlatması sizin için zor olacak... işte bu atlatma işini nasıl yapacağınızı burada, bu derde daha önce yakalanmış ve kurtulmuş yazarlar tarif edecek... siz de bir şeyler kapmaya çalışırsınız artık...

- ne yaparsanız yapın uyuyamazsınız... sınav dönemindeyseniz eğer unutun dersleri hepsinden kaldığınızı bilin yeter... ilk başlarda ölmek üzere olduğunuzu da zannedersiniz... nefesiniz sıkışır, kalbiniz ya çok hızlı ya da çok yavaş atmaya başlar... deli gibi sıgara ve alkol tüketirsiniz... ve akşamları gözyaşları içinde uyumaya çalışırsınız -ki bu olay çok zordur- ama günlerce uykusuz, kırmızı gözlerle gezersiniz...

fazla yıpranmamaya çalışın zira bir zaman sonra o an içinde bulunduğunuz durumu hatırlayıp tebessüm edeceksiniz... ve son olarak da ilk olacağı için doya doya yaşayın zira sonrakiler pek zevkli olmuyor...
    (seksek oynayan mafya babası, 07.04.2008 13:27)
  2. bünyenin alışık olmadığı bir durum olduğu için bol bol alkol ile bünyenin bozulan dengesi geri getirilmeye çalışılır lakin böyle durumlarda yakınlarda bir telefon olmaması bünye için daha hayırlıdır. alkolün etkisiyle eski sevgiliyi arayıp " neden beni bıraktın süheyla, gel yeniden başlayalım " derseniz alacağınız red cevabı ile çektiğiniz aşk acısı katlanacak, bünyenin dengesi tekrar altüst olacaktır ki bu da bünyeyi dengeye getirmek için alınacak alkol miktarının ikiye katlanması demektir.
    (golden cock, 07.04.2008 13:39 ~ 13:39)
  3. kendinizi, maymun gibi çirkin hissettiren acıdır. öncelikle, bunun bilinmesi gerekir. sadece bununla kalmaz. istenmediği için kafese atılmış, sevdiğine delikler arasından bakan bir şempanze gibi de hissedeceksinizdir. yapmayın. kalkın ve kendinizi en güzel veya yakışıklı nasıl hissedecekseniz, giyinip, atın kendinizi sokağa. iyi gelir.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 07.04.2008 14:47)
  4. göğüs kafesinizdeki ağrı nedeniyle telaşlanmayın kalp krizi geçirmiyorsunuz. bu acının çöreklendiği yer itibariyle verdiğiniz ilk fizyolojik tepki.
    (billy, 07.04.2008 15:07)
  5. (bkz: yeni başlayanlar için ölüm)
    (neva, 07.04.2008 15:12)
  6. murphy yasaları'na itibar edin, onunla* ilgili güzel hayaller kurmayın, kurduğunuz hayallerin hepsinin tersi çıkacaktır.
    (ama arkadaşlar iyidir, 07.04.2008 18:30 ~ 18:31)
  7. çok sevilen ama birlikte olunamayan ya da bir ilişki yaşadıktan sonra ayrılınan kişiye karşı hissedilenlerin bize yansıttığı acı. yeni başlayanlar için diye verilen zaman önermesi ise "o'nu kaybettim" dediğiniz ana eşdeğer olup, yaşla ya da ilişkinin süresiyle tarif edilmesi saçmalıktır. ne kadar sevip ne kadar kaybettiysen o kadar canın yanar. içinde boşluk, boğazındaki sert yumruk ve de her an akmaya hazır gözyaşları aşk acısının dışa vurumlarıdır. biraz zaman, biraz alkol ve sabırlı gerçek dostlardan başka da ilacı yoktur. ne kadar süreceği tamamen kişiye has bir durum olup tam tedavi ve tedavi süresi yüzyıllardır bulunamamıştır.
    (umarsız uçurtma, 07.04.2008 18:41)
  8. benim alanım girdiğim entrylerle de belirlendiği gibi salakça bir reddediş tarzı olan ''ama seni arkadaş olarak görüyorum'' bu da bir çeşit aşk acısı temsil ettğinden ;

* sakına sakın tekrar tekrar şansınızı denemeyin.çünkü siz ne kadar denerseniz onunda götü o kadar kalkmakta.
    * sizin ne düşündüğünüz ne kadar aşık olduğunuz onun gram umrunda değil.hatta sizi uzunca süre görmezse adınızı bile unutabilir.
    * hemen araya başka bir aşk sokun.yoksa saplantı yapar arabesk dinlemeye başlarsınız .
    *bunu söyleyen kızın aklı muhtemelen başka bir kişidedir.sizi yedeğede almış olabilir. eğer yedeğe aldıysa bir gün yanınıza salakça bir bahaneyle gelip size (bkz: @2322950) bu tarz dakikalar yaşatabilir.seçim sizin.
    *her zaman düşündüğünüz gibi olmadığı için çekersiniz bu tarz acıları.o yüzden abartmayın.abartmayın diyorum ama bende abartmaktayım.dozajı bilin ama.
    * sakın ama sakın zarf yutmayın.''canım sıkılıyor,napıyorsun''gibi mesajlar ona olan duygularınızı test amaçlıdır.
    * çivi çiviyi söker başka birine aşık olun.*
    (jimmy, 07.04.2008 18:50 ~ 18:51)
  9. iştahsızlık, uyku bozukluğu, dalgınlık gibi etkileri zaman içerisinde atlatıp normal insan moduna döneceğinizi bilerek acı çekiniz. sağlığınıza zarar verebilecek hareketlerden mümkün olduğunca kaçınınıp ilerde lan ne malmışım değer miymiş hiç diyerek hatırlayacağınız anıların oluşumunun önüne geçiniz. acı çekiniz acı çekmek iyidir. bünyeyi güçlendirir. bu acının aynen dili yakan acı biber gibi olduğunu, bir süre sonra acının dinginleyip yok olacağını bilerek yaşayınız. acı olan biberdir dilinizde suç aramayınız.
    (novarese, 07.04.2008 19:02)
  10. her sabah uyandığınızda aynı boktan tümevarımı sike sike yaşayacağınız anlamına gelir.biraz daha uyumaya çalışın.
    (cwen, 07.04.2008 19:26 ~ 19:26)
  11. (bkz: aşk acısı çekenlere tavsiyeler)
    (anne ben itülü oldum, 07.04.2008 19:31)