|
|
- "aydınlık türkiye'nin habercisi" sloganıyla basılan, fehmi koru, ahmet taşgetiren gibi yazarlara sahip, akp fanatiği, müslüman gazetesi. objektivite nedir duymamışlar görmemişler.
- (bkz. zaman)
(bkz. akit)
- (bkz: new dawn)
- editör kavramının olmadığı, bazı köşe yazarlarının ağızlarındaki pis salyalar ile sağa sola saldırdığı, ağır hakaretler ettiği, bunlar yetmiyormuş gibi hedef göstermek türünden bir eyleme imza attıkları gazete. masayı ekmek kırıntısından korumak için masa yüzeyine serilebilir.
(bkz: yusuf kaplan)
- anlamsal açıdan yeni bir "şafak" beklentisini imler. eski şafaklardan memnun olmamanın ve kurulan hayalin uzantısıdır.
- (bkz: albayrak grubu)
- köşe yazılarında link vermesiyle sevindiren gazete.
- zannedersem albayrak grubuna ait olmasından dolayı, önemli bir olay olmuş gibi spor sayfasında hergün trabzonspora özenle yer ayıran gazetedir.
- en azından web sitesi benim diyen gazetelerden çok daha başarılı olan gazete. efendim açıyoruz milliyet'i, 301. madde değişikliğiyle ilgili tek haber yok. hürriyet'te haber mehmet ali şahin'le devlet bahçeli'nin atışması arasında verilmiş, yeni şafak'taysa haber "düşüncenin önünden bir engel daha kaldırıldı" başlığıyla verilmiş. ayrıca yine bu dönüp bakmaya dahi tenezzül etmediğimiz yeni şafak anasayfasında iki ayrı haber olarak dink ailesinin avukatı fethiye çetin'in ve baskın oran'ın ilgili değişiklikle ilgili fikirlerine yer vermiş.
yine bu hiç beğenmediğimiz yeni şafak gazetesi hürriyet'in bugünkü anasayfasında bulunan iki sütyensiz, beş bikinili hatunda ve bilimum magazin haberinde haber değeri görmemiş olacak ki, bir türk gazetesi web sayfası için elzem olan bu tarz şaklabanlıkların hiçbirini içeriğinde göremedim.
yazarları şöyledir böyledir ayrı konudur, gazete tarafsız değildir ayrı konudur, ama en azından web sitesini hazırlayanların okuyanlara saygı duyduğu kesindir. bu nedenle hakkında car car yorum yapıp atıp tutmadan önce bir kez daha düşünülmesi gerekir.
http://yenisafak.com.tr/...
- bu yılki türban modasını ya da ünlü kapalı kadınlar hakkında magazin haberleri yapamayacağı ve akp sempatizanlarını gaza getirmek zorunda olduğu için sadece haber görünümlü propagandaları güzel aktaran siteye sahip gazete.
- (bkz: @2393635) nolu giriden, saldırıya uğradığını farkettiğimiz gazete. geçtiğimiz yıl yapılan cumhuriyet gazetesine yapılan bombalı saldırısı kadar önemlidir. atatürkçülerin katledilmesi ve çirkefçe susturulmaya çalışıldığına şahit oluyorduk, şimdi islamcıların başına geldi aynı olay. ne kadar fikrime ters düşen gazete olsa da kınanmalıdır bu saldırı.
o değil de rte'yi merakla bekliyorum acaba ne diyecek bu saldırı karşısında. cumhuriyet'e yapılan saldırı sonrası söylediği gibi "bizim de parti binalarımız saldırıya uğruyor, fazla büyütülmemesi gereken bir olaydır" gibilerinden laflar edecek mi...
|